Cautare

177 de rezultate pentru "ramona valcu" (3.07 secunde)
Ca in fiecare an, Ramona Badescu vine in tara in Saptamana Mare. ... dupa-masa ma intorc la Roma, caci am confirmat prezenta la nunta Valeriei Marini", spune Ramona, care si-a pregatit o superba rochie Roberto Cavalli, special pentru acest eveniment.
Chiar daca este vara, Ramona Badescu se pregateste intens pentru...iarna. ... De altfel, Ramona colaboreaza si cu Tony Renis, compozitorului bine cunoscutei piese "Quando, Quando", prin intermediul caruia l-a cunoscut si pe producatorul muzical al lui Celine Dion, Humberto Gatica.
Acesta este incrustat cu diamante negre si este al doilea model in lume, fiind realizat in editie limitata Ramona Badescu a devenit recent imaginea celor mai scumpe ceasuri purtate de actori celebri de la Hollywood, printre care Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger si Tom Cruise!
Ramona Badescu a venit zilele trecute la Bucuresti si s-a rasfatat cum a putut mai bine.
Ramona Badescu este o profesionista convinsa atunci cand vine vorba de munca ei! ... Ramona a fost insa cat pe ce sa rateze plecarea la Iasi, desi a venit in Bucuresti special pentru acest lucru.
Ramona Badescu a fost saptammana trecuta in America.
A devenit o traditie ca in fiecare an, de sarbatori, Ramona Badescu sa vina in tara si sa petreaca alaturi de parintii ei, in casa parinteasca de la Craiova. ... Astfel, alaturi de iubitul sau roman, Ramona Badescu a petrecut un Paste imbelsugat.
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata a participat recent la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman. ... Salatele costa 10 - 15 si 20 RON, iar siropurile costa intre 10 - 15 RON", ne-a spus Ramona Pirvu, administrator la Delicatese din Poiana Fermecata.
Jurnalistul Val Valcu opineaza ca, in conditiile propulsarii lui Klaus Iohannis in fruntea PNL, Crin Antonescu nu mai putea actiona decat cel mult ca un "iepure" pentru edilul de la Sibiu, in perspectiva unei viitoare rocade in preajma alegerilor, pe modelul celei din 2004.
Ramona Badescu a facut furori recent, la primul restaurant de experiente culinare din Bucuresti, Chefs, din Floreasca.
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata a participat recent la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman. ... Salatele costa 10 - 15 si 20 RON, iar siropurile costa intre 10 - 15 RON", ne-a spus Ramona Pirvu, administrator la Delicatese din Poiana Fermecata.
Ramona Timofte din Brasov a vorbit in calitatea de mama a unei fete bolnave de cancer, dar si de presedinte al unui ONG, Amuradia, in cadrul unui seminar despre drepturile pacientilor, la Scoala de boli rare NoRo, editia a IV-a, desfasurata la Zalau.
Ramona Soceanu, manager Moringa Europa, a participat cu un stand cu produse, alaturi de cei de la Bioritmo,, in cadrul primei editii a Nutraceutica. ... Pulberea de Moringa este cel mai cautat produse al nostru (este folosita si in medicina ayurvedica), ne-a spus Ramona Soceanu, manager Moringa Europa.
Ramona Popoiu-Popescu din Topoloveni este prezenta la Targul de Craciun din curtea MTR cu un stand cu produse apicole. ... Avem la stand si lumanari din ceara si am niste matrite, ne-a spus Ramona Popoiu-Popescu.
Ramona Popoiu-Popescu din Topoloveni este prezenta la Targul Piata Taraneasca organizat de 8 martie in curtea de a MTR, cu un stand cu produse apicole. ... Avem la stand si lumanari din ceara si am niste matrite, ne-a spus Ramona Popoiu-Popescu.
Ramona Popescu din Topoloveni, de la brandul Regina, este prezenta cu un stand cu produse apicole la targul din curtea MTR. ... Avem la stand si lumanari din ceara si am niste matrite, ne-a spus Ramona Popescu.
Dragostea cu nabadai dintre Ramona Olaru si Catalin Cazacu. Ramona si-a ales deja inelul cu care vrea sa fie ceruta in casatorie.
2 la 0 (Autor:Val Valcu) Noi, romanii, nu putem sa mai stam ca ramele, a spus Traian Basescu, inainte sau dupa ce a fost usuit deSarkozy sau de Merkel.
Val Valcu) PDL si-a dezvaluit strategia pe termen mediu. Partidul se bazeaza pe o decizie a Curtii Constitutionale, care a stabilit ca uitarea e scrisa in legile omenesti.
Val Valcu) Pe 30 Decembrie, Stalin si poporul rus ne-au adus o noua sarbatoare in calendar: Ziua Republicii. Inca nu am vazut pe nimeni sa ciocneasca un pahar de vin in amintirea lui Visinski, desi multi sustin ca nu exista sistem mai bun decat sistemul republican.
google-analytics.com