Cautare

793 de rezultate pentru "raluca nicolaescu" (2.89 secunde)
Care este povestea de viata a Danei Nicolaescu, vaduva regizorului Sergiu Nicolaescu Sergiu si Dana Nicolaescu au trait impreuna vreme de peste zece ani si nimeni nu a avut nicio problema cu femeia cu 46 de ani mai tanara care a intrat in viata celebrului regizor.
A murit regizorul Sergiu Nicolaescu Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit joi dimineata ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
Ultim omagiu pentru Sergiu Nicolaescu:
Sergiu Nicolaescu nu mai demisioneaza din PSD Senatorul Sergiu Nicolaescu a declarat ca a revenit asupra deciziei de a demisiona din PSD si ramane in partid. Nicolaescu a fost intrebat ce anume l-a determinat sa revina asupra demisiei.
Sergiu Nicolaescu n-a dorit sa fie incinerat! Dovada de necontestat Socanta decizie a sotiei lui Sergiu Nicolaescu ca trupul neinsufletit al marelui regizor sa fie incinerat a generat o puternica emotie in rindul opiniei publice.
Dupa moartea regizorului Sergiu Nicolaescu s-a vorbit in treacat despre un hobby al artistului: ... Pe cand era senator, in noiembrie 2003, Sergiu Nicolaescu a avut o expozitie care s-a bucurat de succes: dupa cum marturisea insusi Sergiu Nicolaescu:
Sergiu Nicolaescu a anuntat grupul PSD din Senat ca nu mai demisioneaza. Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca senatorul Sergiu Nicolaescu, care demisionase din PSD luni dupa-amiaza, si-a anuntat, miercuri colegii ca a revenit asupra deciziei.
Ea a fost cea mai importanta femeie din viata lui Sergiu Nicolaescu Sergiu Nicolaescu, regizorul care a murit joi, la 82 de ani, traia cu o femeie mult mai tanara decat el, Dana Ionica, o bruneta frumusica de numai 35 de ani.
Sergiu Nicolaescu, Marius Tuca, Dinu Cernescu, Colea Rautu, Ovidiu Iuliu Moldovan, Radu Beligan, Paul Everac, Septimiu Sever, Dan Iordachescu, Victor Opaschi, Petru Lucinschi, Ion Iliescu si multi altii.
Sergiu Nicolaescu nu a explicat revenirea la decizia de a demisiona din PSD. Liderul senatorilor PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca senatorul social-democrat Sergiu Nicolaescu nu a explicat in cadrul sedintei grupului "gestul in sine" de a reveni asupra deciziei de a demisiona din formatiunea social-democrata.
Ce spune sora lui Sergiu Nicolaescu despre incinerarea regizorului Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, a declarat, vineri, la Romania TV, ca fratele sau va fi incinerat pentru ca asa fost dorinta acestuia.
De ce a dorit Sergiu Nicolaescu sa fie incinerat Potrivit propriei dorinte, Sergiu Nicolaescu va fi incinerat, sambata.
Magda Marincovici) Ministrul Nicolaescu:
Raluca Moianu se intoarce la TVR 1, unde va prezenta o noua emisiune din grila de primavara a postului. Din 21 martie, Raluca Moianu modereaza, la TVR 1, Perechea potrivita, o emisiune care da sansa oamenilor de orice varsta de a-si gasi sufletul pereche.
Ma opresc numai aici, domnule Nicolaescu, si cand va fi nevoie voi mai vorbi. ... domnule Nicolaescu, va rog sa luati loc, ca n-am inchis sedinta. ... Eugen Nicolaescu: ... Eugen Nicolaescu: ... Eugen Nicolaescu:
Inainte, liberalul Puiu Hasoti ceruse scoaterea de pe ordinea de zi a motiunii sustinand ca termenul de dezbatere, potrivit Regulamentului, a fost depasit cu o zi, iar solicitarea de demitere a ministrului Eugen Nicolaescu este neconstitutionala. ... Nicolaescu:
Senatorul Sergiu Nicolaescu explica de ce vrea sa demisioneze din PSD.
Adrian Nastase spera ca senatorul Sergiu Nicolaescu sa se razgandeasca in privinta demisiei din PSD. Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, si-a exprimat marti speranta ca senatorul Sergiu Nicolaescu sa se razgandeasca in privinta demisiei sale din partid.
Sergiu Nicolaescu va fi inmormantat in secret O ipoteza incredibila a fost lansata pe culoarele de la Cercul Militar, acolo unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu. ... "Sicriul e prea mic, Sergiu Nicolaescu este un tip inalt, nu se prea potriveste cu realitatea".
Mesaj secret scris de sotie pe coroana lui Nicolaescu Dana, sotia lui Sergiu Nicolaescu, are scris pe coroana un mesaj, cel putin ciudat, care nu a putut fi inca elucidat de cei care au trecut pe langa sicriul marelui regizor.
google-analytics.com