Cautare

585 de rezultate pentru "ralisa oprea" (2.67 secunde)
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Gabriel Oprea ii declara RAZBOI lui Dragnea si vrea ALIANTA cu Ponta! ... Razvan Gheorghe) Asa cum PSnews.ro a dezvaluit, in urma cu mai bine de o saptamana, fostul vicepremier Gabriel Oprea revine, oficial, in jocurile politice. ... Domnul Oprea va reveni cu elan si putere de munca!
Ce spune Shakespeare despre desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar. ... Prin desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar, Victor Ponta a dat din mana altcuiva Puterea nu pentru o ora, nu pentru o zi, ci pentru o luna!
Uniunea pentru Progresul Romaniei, partidul independentilor care sustine PDL in parlament si la guvernare, si-a ales conducerea judeteana din Dolj in prezenta presedintelui executiv al UNPR, Gabriel Oprea, totodata ministru al apararii.
AmosNews / Balamaua Oprea si liberalii / Autor: Stelian TANASE Dupa caderea motiunii de cenzura s-a incercat printre liberali a se da vina pentru esec pe generalul Oprea.
Interesul de partid al Presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, excede stelele aceluiasi Ministru al Apararii Nationale, se arata intr-un comunicat de presa al Grupului PSD din Senat.
In acest lung rastimp, Emil Oprea, autorul principal al fraudei de peste 5 milioane de dolari reprezentand rambursari ilegale de TVA pentru exporturi fictive efectuate de firma Price Steel, s-a bucurat de liberate in Franta, SUA sau in alte colturi ale lumii, acolo unde mana scurta a Justitiei Romane nu a reusit sa-l ajunga.
Gabriel Oprea a demisionat joi din PSD, dupa ce miercuri a parasit conducerea PSD Ilfov, iar marti functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Principalul vizat, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a fost printre cei mai plastici.
Octavian Andronic publica pe AmosNews articolul "Resaparea lui Oprea", pe care il puteti citi in continuare.
Pentru ca actele care dovedesc mostenirea pe care a primit-o de la mama sa sunt din anul 1937, Boia Oprea nu-si poate recapata drepturile firesti asupra terenului. ... Oprea de atribuire a terenului extravilan in suprafata totala de 17,9 ha a defunctei Stana Tarachiu, mama lui Boia Oprea.
Oprea nu-l tradeaza pe Ponta, dar il paraseste Iesirea nervoasa a lui Gabriel Oprea, principalul aliat in guvernarea Ponta, de la sedinta coalitiei de guvernamant n-a fost explicata inca, scrie Lucian Avramescu, director al AMPress. ... - Eu tin la Ponta, poate spune Oprea, l-am ajutat cat am putut.
DIICOT afirma ca in cursul anilor 2002 - 2003, constanteanul Emil Oprea, bucurestenii Teodor Petre Marin, Lucian Mazilu si doi cetateni irakieni, Abbas J.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Liberalii doljeni au ajuns la concluzia ca Mario Ovidiu Oprea, presedintele organizatiei locale, este de vina pentru rezultatul umilitor obtinut de filiala la alegerile europarlamentare si se pregatesc sa il "debarce" din functie.
Unul dintre pretextele majore care va fi invocat, potrivit unor surse pesediste, este mult comentatul nou partid de stanga, pe care il pregatesc Gabriel Oprea si alti fosti membri ai PSD, grupati neconstitutional in acest moment sub forma de independenti, in parlament.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
Mihaela Popa a intrat in conflict cu senatorul Dumitru Oprea, care, initial, a fost aprobat de filiala drept candidat la Primaria Iasi, dar, ulterior, Popa a anuntat ca se vor face sondaje de opinie.
Domnul Oprea a fost colegul nostru si nu a fost niciodata un secret ca a fost colegul nostru Presedintele PSD, Victor Ponta, desemnat premier, a declarat, sambata, la Bistrita, intrebat despre sustinerea Guvernului de catre UNPR, anuntata de catre Gabriel Oprea:
Gabriel Oprea, calul Traian (Autor: ... Acum stau si ma intreb daca va ramane una dintre enigmele istoriei si prezenta lui Gabriel Oprea in guvern? ... Intre invectivele revarsate de Basescu asupra liderului PSD si cele venite din directia oamenilor lui Oprea nu era vreo diferenta.
google-analytics.com