Cautare

2603 de rezultate pentru "radu zaharescu" (3.17 secunde)
Programul national de constructie de autostrazi pentru 2007-2013, aprobat la ultima sedinta de guvern, prevede realizarea a 1.800 de kilometri de autostrada si un necesar financiar de 13 miliarde de euro, a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
Primarul Constantei, Radu Mazare (foto), a vizitat ieri, 18 mai a. ... Radu Priban, proiectantul general, prezent si el la eveniment, a promis ca pana in aprilie - mai 2010 constructia blocurilor va fi gata.
Giga TV are un nou director general, Radu Preda, seful Finantistilor Radu Preda, fost redactor-sef la Saptamana Financiara si actual director al saptamanalului Finantistii, va prelua conducerea televiziunii Giga TV, controlata indirect de Gheorghe Stefan, cunoscut sub numele de Pinalti.
amenda de 20.000 de lei (propusa de Radu Herjeu) si somatie publica (propusa de Monica Gubernat).
Radu Beligan: "M-am nascut intr-o familie saraca" Invitat la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, actorul Radu Beligan si-a destainuit viasa, vorbind despre familie, cariera si destin. Radu Beligan a destainuit ca s-a nascut intr-o familie modesta, cu patru copii si cu o situatie financiara moderata.
Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani, anunta News.ro.
Radu Tudor, sesizare penala impotriva unor jurnalisti ai RTV Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, a anuntat ca va face o sesizare penala impotriva Romania Tv si a unor colegi din acest grup de presa.
Radu Deac este noul director executiv al Agentiei Nationale de Transplant Profesorul doctor Radu Deac, personalitate a chirurgiei cardiovasculare, este noul director executiv al Agentiei Nationale de Transplant, numit de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
"Guvernul trebuie lasat sa isi vada de guvernare, iar Radu Mazare sa isi vada de primarie" Ca o incheiere a maratonului de ieri, Ludovic Orban a sustinut, alaturi de colegii liberali, si o conferinta de presa, unde a tras cateva conlcuzii referitoare la stadiul lucrarilor sau a proiectelor verificate, si de aceasta data ministrul mentionand ca directorul de la Drumuri si Poduri, Jean-Paul Tucan se descurca foarte bine.
Atunci cand a intrat cu Radu Mazare si cu Nicusor Constantinescu in PSD, aceste proiecte i s-au pus pe tava domnului Iorgus, de catre PSD.
La intilnirea cu primarii au participat prefectul Radu Bud si subprefectul Rudolf Riedl. ... inainte de-a se intra in ordinea de zi a sedintei, prefectul Radu Bud s-a adresat celor prezenti, referindu-se in mod special la activitatea unor primari si secretari de primarii.
Conferinta de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Constanta a PSD l-a reconfirmat ieri in functia de presedinte, de aceasta data prin votul tuturor delegatilor organizatiilor locale, pe Radu stefan Mazare.
Prezent la intalnirea cu mass media salajeana, unul dintre membrii Biroului Permanent Municipal (BPM) al PNL Zalau, Radu Nistorescu, a facut cunoscut faptul ca si-a anuntat candidatura la presedintia organizatiei municipale, acuzand totodata actuala conducere a partidului de lipsa de activitate:
"N-au dezertat oameni si nu vor face acest lucru", a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Radu Mazare, ca raspuns la zvonurile potrivit carora si in PSD Constanta ar exista framantari, mai ales in contextul iminentei reconstituiri a Consiliului Judetean Constanta.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Liderii PRM au sustinut ca, daca Radu Timofte va dori sa fie membru al formatiunii, vor dezbate o asemenea solicitare, iar cei ai PSD au precizat ca problema unei posibile primiri a lui Radu Timofte si Gheorghe Fulga in formatiunea social-democrata nu a fost inca discutata.
Angajamentul semnat la Securitate de Radu Vasile, fost premier in regimul Constantinescu, a fost descoperit in 1999, inainte de adoptarea Legii Ticu, dupa ce seful statului a cerut verificarea dosarelor a zece membri CSAT, a declarat marti seara fostul sef al SRI Costin Georgescu intr-o emisiune televizata.
Dupa ce sambata ministrul democrat Radu Berceanu i-a atacat dur pe liberali, presedintele PD Emil Boc a lansat ieri, la ßcoala de vara a partidului, un mesaj de reconciliere cu principalul partener de guvernare.
Teodor Radu a mai spus insa ca algoritmul dupa care vor fi propuse persoanele in CA-uri va fi tot cel al rapoartelor pe partide in consiliul local, dar numai prin respectarea normelor.
Teodor Radu, consilierul personal al primarului, el insusi membru PD, recunoaste ca este de discutat pe marginea compatibilitatii celor doi colegi ai sai. ... Aceasta situatie va fi discutata la Comisia juridica a legislativului, iar avizul acesteia va fi respectat", a spus Teodor Radu.
google-analytics.com