Cautare

2602 de rezultate pentru "radu zaharescu" (2.98 secunde)
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. Desi era cotat doar cu a treia sansa, Radu Bud a reusit sa-l determine pe premier sa-l numeasca prefect in baza relatiilor pe care le are cu seful Guvernului.
Cu acest prilej, pentru inceput, Ioan Marchis a trecut in revista stadiul implementarii programului SAPARD la nivel de regiune, dupa care si-a exprimat punctul de vedere cu privire la atitudinea prefectului Radu Bud, in contextul in care solicita cu insistenta ca directorii institutiilor descentralizate sa-si prezinte demisia, indiferent daca acestia ocupa functiile in urma concursurilor sustinute sau au fost numiti pe criterii politice, si fara sa tina cont de competenta si profesionalismul acestora.
Totusi, batalia cea mai interesanta se anunta intre prefectul de Salaj, Andrei Todea, si primarul de Zalau, Radu Capilnasiu, ambii candidand pentru fotoliul de presedinte executiv al organizatiei judetene a partidului.
Radu Beligan. ... Radu Beligan a infruntat senectutea si a demonstrat acest lucru si in 2013. ... In acest an Radu Beligan a mai scos o carte. ... Si mai spune Radu Beligan: ... Radu Beligan isi sustine colegii, in special pe cei tineri.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Constantinescu, Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Pe de alta parte, saptamanalul independent Expres Magazin apare la 24 iulie 1990, cu Cornel Nistorescu - director general, si Radu Budeanu - redactor-sef. ... Redactor-sef la aparitie a fost Radu Cismasanu, pentru primele patru numere.
Constantinescu,Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... - Saptamanalul independent Expres Magazin apare la 24 iulie 1990, cu CornelNistorescu - director general, si Radu Budeanu - redactor-sef. ... Redactor-sef la aparitie a fost Radu Cismasanu, pentru primele patru numere.
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI.
Ba mai mult, membrii partidului, in frunte cu Radu Comanici, au subliniat calitatea acestuia de „principal finantator al filialei Constanta a PRM”.
Intr-un final, dupa ce, in ultima perioada, Viorel Stanca a lansat o multitudine de "torpile" in directia lui Radu Capilnasiu, acesta a reactionat, organizand ieri o conferinta de presa.
Departamentul National Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva primarului Constantei, Radu Mazare, care este invinuit, alaturi de alte 11 persoane, de abuz in serviciu si fals intelectual, in dosarul 29/2005 cu privire la retrocedarea unor terenuri.
"Nu-i nimic, il vei primi de la Radu Beligan", a replicat, glumind, Ion Caramitru, presedintele UNITER.
Povestea a fost prezentata, de altfel, intr-o conferinta de presa sustinuta ieri de primarul Radu Mazare, care i-a acuzat pe reprezentantii Politiei ca nu au vrut sa colaboreze cu inspectorii Corpului de Control din Primarie in sensul rezolvarii situatiei sesizate de cetateni pe strada Ion Corvin.
Conditia este sa existe interes, toti cei 14 consilieri PD si PNL sa se afle in sala la sedinte a consiliului local si sa voteze la fel, dupa cum a aratat Teodor Radu, consilierul juridic personal al primarului Antonie Solomon.
Presedintele organizatiei judetene Constanta a Partidului Romania Mare, vicepresedintele CJC Radu Comanici a facut ieri un anunt-bomba.
Radu Sarbu, ales presedinte PNTCD la Congresul extraordinar din 24 august, a declarat marti ca "fosta conducere" a partidului "nu reprezinta o tabara, ci o pana" si ca asteapta o decizie a instantei judecatoresti pentru a prelua, cu ajutorul "portareilor", sediul central.
Radu Timofte a incetat din viata in aceasta dimineata in jurul orei 6.00. ... Radu Timofte, fost director al SRI, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, au declarat surse din apropierea acestuia.
Astfel, dupa cum ne-a declarat si comisarul sef al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, nu este chiar de usor asa sa faci parte din Garda.
Radu Moraru si echipa lui au primit de la CNA licenta pentru postul Nasul TV Radu Moraru si echipa lui de la emisiunea Nasul au primit, miercuri, de la CNA licenta audiovizuala prin satelit pentru postul Nasul TV.
• Andrei Zaharescu a prezentat cazul unei familii cu cinci copii, care a ramas, pentru a doua oara, fara casa. ... • Dana Grecu si Radu Tudor au prezentat cazul unui cuplu din Botosani, care si-a reconstruit casa dupa un incendiu si acum le-a fost din nou distrusa de ape.
google-analytics.com