Cautare

1042 de rezultate pentru "radio zu" (2.56 secunde)
- Concert special la Sala Radio de ZIUA COPILULUI 2016 Orchestra de Camera Radio si Corup de Copii Radio se vor reuni pe scena, incepand cu ora 19:00, alaturi de tanara violonista Maria Marica, laureata a numeroase competitii nationale.
Radio Romania Actualitati va difuza luni, 30 octombrie, de la ora 23:05, spectacolul 64, inspirat din drama de la Clubul Colectiv.
Moartea lui Andrei Gheorghe ar fi survenit, potrivit primelor investigatii, din pricina problemelor cu inima pe care le avea realizatorul radio-TV.
- Academia de Radio si Televiziune, specializarea Realizari de programe de Radio si Televiziune; ... Activitate ca realizator de emisiuni radio si de televiziune si activitate publicistica (articole, carti, eseuri in domeniul tehnico-stiintific si militar).
Marti dupa-amiaza, Domnia sa a acordat un interviu in exclusivitate postului de radio Mix FM in chestiunea crizei ostaticilor. ... A fost ales un post obscur de radio pentru ca informatiile sa n-aiba taria celor afirmate la o conferinta de presa.
Marti dupa-amiaza, Domnia sa a acordat un interviu in exclusivitate postului de radio Mix FM in chestiunea crizei ostaticilor. ... A fost ales un post obscur de radio pentru ca informatiile sa n-aiba taria celor afirmate la o conferinta de presa.
- Ce parere aveti despre modul in care este promovata muzica romaneasca la radio si la tv? ... Posturile de radio Magic FM, National FM si EUROPA FM difuzeaza muzica noastra. ... Sper ca acum sa nu intampinam greutati in difuzarea pieselor noastre la posturile de radio si de televiziune.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
In schimb MTC-ul participa la asociatie cu bunurile sale mobile si imobile si se obliga prin contract la mediatizarea gratuita la nivel national a activitatii asociatilor, ridicarea standardelor tehnice competitive a emisiei si a productiei de televiziune proprii in interesul asociatilor, realizari de investitii in domeniul televiziunii, inclusiv emisii prin satelit, lanturi de radio-relee si similare, precum si infiintarea unui minitrust media zonal cu sediul in Constanta.
Ajuns in Opozitie, PSD incearca sa-si faca auzita vocea critica la adresa Puterii cu ajutorul posturilor publice de radio si televiziune.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
• 26 iun 2009 - Voronin declara, intr-un interviu acordat postului de radio Vocea Americii, ca tara sa nu pretinde Romaniei un Tratat de frontiera special, ci unul similar celor incheiate de Bucuresti cu alte state.
El a marturisit acest lucru joi seara, cand - impreuna cu premierul Calin Popescu-Tariceanu - a participat la lansarea in Romania a postului de radio BBC World Service.
Concret, deputatul Eugen Nicolicea - vicepresedinte al comisiei parlamentare insarcinate cu anchetarea activitatii celor doua posturi publice de radio si televiziune - a sesizat Parchetul pe tema "falsului intelectual si uzului de fals” la care s-au dedat, in opinia lui Nicolicea, deputatii PNL si PD Raluca Turcan si Valentin Iliescu.
In aceeasi nota cu Tariceanu, Adrian Nastase a apreciat si el ca legea permite celor doua Consilii de Administratie sa functioneze cu mai putini membri - cel putin 9 fata de numarul maxim, 13 - prin urmare Traian Basescu este liber sa nu-si exercite dreptul de a numi cei doi reprezentanti ai Presedintiei, unul la TVR si celalalt la radio.
Ca urmare, cele doua posturi publice de radio si televiziune au, de ieri, noi conduceri, dominate de ziaristi tineri, intrati in presa dupa 1990.
• Membrul Consiliului National al Audiovizualului (CNA) Dan Grigore a primit premiul "Bodyguardul culturii romane" "Se acorda garantului interesului public in audiovizual, care a decretat o Fatwa impotriva Radio ZU si Radio 21, pentru o parodie a poeziilor lui Eminescu.
NU sunt microunde ci unde radio! ... 05-609-04 (Efecte biologice si daune asupra sanatatii provocate de radiatii de microunde - Efecte biologice, sanatatea si mortalitatea in exces de radiatii artificiale de microunde date de frecvente radio).
atunci NIC leaga prin radio la un asa-numit Active Point sau Hotspot integrat in ruter, legatura bazata pe tehnica Wi-Fi sau altele (WLAN).
Ministerul Educatiei Nationale, Elixir Press, Ibis Hotels; Parteneri media: Radio Romania, Radio Itsy Bitsy, Doxi, Pipo, Terra Magazin; www.estiri.ro
google-analytics.com