Cautare

1042 de rezultate pentru "radio zu" (2.70 secunde)
Legendarul jazzman JOHN ABERCROMBIE ajunge pentru prima oara in Bucuresti, pentru a sustine un concert in data de 17 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Radio. ... Alaturi de ABERCROMBIE, pe scena Salii Radio vor mai urca Marc Copland (pian), Drew Gress (bass) si Joey Baron (baterie).
Cunoscuta realizatoare TV si radio propune o noua tema de interes public:
Ascultatorii de emisiuni matinale radio au o mare dilema: Smart FM sau Radio ZU? ... Pe SmartFM sau pe Radio ZU?
Cele 3 ore, cat a durat emisiunea, au fost o incantare, Marius Tuca a inceput un tir de intrebari, la care Manole a raspuns cu umor, ironie, a exemplificat raspunsurile cu intrebari din viata lui - neascultatorii pot gasi inregistrarea pe smartfm.ro Cert este ca la ultimul val de audienta s-a relevat ca Marius FM, intocmai ca Smart FM, are cel mai bun public de radio, ceea ce inseamna ca realizatorii si-au atins unul dintre obiective la mai putin de un an de la lansare.
Jazz Syndicate Live Sessions continua seria concertelor de la Sala Radio din Bucuresti cu nume de referinta ale jazz-ului international. Dupa doua concerte sold-out din 2015 si 2016, ilustrul saxofonist si compozitor Kenny Garrett revine pe scena Salii Radio, alaturi de formidabilul sau Quintet.
"Esta Noche" a fost difuzata in premiera cu o zi inainte de lansarea oficiala, in 12 tari printre care Columbia, Mexico, Chile, Argentina, Ecuador si Republica Dominicana, de catre Los 40 Pricipales, postul de radio numarul 1 din Spania.
In topul MediaForest, piesa s-a clasat pe data de 2 mai pe #1 in topul Radio Romanesc si pe #2 in topul Radio Mix International & Romanesc.
Radio Romania Cultural care va inregistra si difuza integral Maratonul de Poezie si Jazz. ... xxx Maratonul de Poezie si Jazz, difuzat de Radio Romania Cultural, marcheaza, prin poezie, blues si jazz, Noaptea Europeana a Muzeelor cu un program ce cuprinde nume importante din generatii si geografii literare diferite.
Spectacolul va fi live, pe scena, ca orice eveniment muzical, doar ca sunetul va fi transmis pe frecvențe radio, asadar, va fi ascultat la radioul din masina.
Medicii de la Spitalul Clinic de Copii "Marie Curie", din Capitala, au efectuat de dimineata o operatie extrem de dificila pentru a trata pe Ariana de sinostoza radio-ulnara proximala. ... Sinostoza radio-ulnara proximala este o boala care afecteaza o mana sau ambele.
• Inceput de an pentru Orchestra de Camera Radio Miercuri, 15 ianuarie, la ora 19.00, de "Ziua Culturii Nationale" - aniversata, incepand din 2010, de ziua de nastere a lui Mihai Eminescu -, la Sala Radio startul in Noul An va fi dat de Orchestra de Camera Radio, la pupitrul careia este invitat dirijorul german Ralf Sochacyewsky.
Peste o treime din aceste blocuri cu repartitoare sunt contorizate de Techem Energy Services, lider mondial in domeniul contorizarii prin echipamente cu citire de la distanta (prin unde radio), prezent in Romania de peste 10 ani.
Operatorul de radio Vladimir Matveiev, atunci in varsta de 20 de ani, de la Divizia 50 rachete a Districtului militar carpatin, a vazut in ziua de 4 octombrie 1982, impreuna cu 1.000 de soldati si ofiteri, un OZN timp de aproape o ora, plutind peste silozurile de rachete R-12.
Binecunoscuta realizatoare tv si radio lanseaza un nou concept de eveniment: ... Cei care doresc sa participe la conferinta sunt asteptati sa se inscrie la adresa [email protected]", a mai adaugat realizatoarea emisiunilor "Meditatii pentru parinti" si "Mamma mia" de la radio Itsy Bitsy.
Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment s-au aflat si dr. ... O piele sanatoasa si frumoasa la orice varsta "Conferintele Traieste Sanatos cu Simona sunt o continuare fireasca a emisiunilor TV si radio pe care le realizez.
Binecunoscuta realizatoare TV si radio, vine in ajutorul parintilor si propune o noua conferinta Traieste Sanatos cu Simona, cu tema: ... de la Antena 1 si Mamma mia si Meditatii pentru parinti de la radio Itsy Bitsy.
Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment au luat cuvantul si Cristina Timofte, Key Account Specialist, Divizia Corporate la Banca de celule stem Biogenis;
FARCAS) Proiectul SETI, de cautare a inteligentei extraterestre, a fost una dintre zonele cele mai captivante ale stiintei, de la inceputurile sale in 1960, cand astronomul Frank Drake a folosit un radiotelescop de 25 de metri in cea dintai incercare de a detecta transmisii radio interstelare venind de la fiinte aflate in afara sistemului nostru solar.
Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment au luat cuvantul si Dr.
TVR 2 si TVR HD difuzeaza duminica, 3 aprilie, de la ora 22:00, Gala Premiilor Radio Romania Cultural, eveniment care a avut loc pe 21 martie, pe scena Teatrului Odeon din Bucuresti si care a premiat cele mai importante realizari culturale ale anului 2015.
google-analytics.com