Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa" (2.76 secunde)
Ideea poate fi pusa în practica cu ajutorul unei tehnologii de la Sony ce promite sa ajute la crearea unor ecrane flexibile.Material preluat de pe www.arenait.net
Vicepresedintele Puiu Hasotti a declarat ca decizia luata la aceasta intalnire are sanse practic nule sa fie pusa in aplicare de conducerea centrala a partidului.
Au publicat decizia, impreuna cu un comentariu amplu, in care era pusa intrebarea: "Este acesta un manifest indraznet al unui militant islamic entuziast, avand legaturi cu Bin Laden?
Pana acum, desi site-ul a primit sute de amenintari cu judecata, nici una dintre ele nu a fost pusa in practica.
"In Constanta avem parte de o gandire pompoasa, dar n-avem infrastructura pusa la punct. Eu cred ca ar trebui ca in primul rand sa finalizam lucrarile prioritare, proiectele de civilizatie, cum le spun eu, legate de apa, canalizare, iluminat si apoi sa luam in considerare si proiectele grandioase.
https://www.programecalculator.ro/drivere-pentru-windows-7-unde-le-gasesc/ Este de preferat sa urmariti site-ul producatorului calculatorului sau componentelor acestuia, in cazul in care l-ati construit pe cont propriu, pentru a obtine cea mai recenta versiune pusa la dispozitie.
Extranetul este o extensie a intranetului unei companii pusa la dispozitie tertilor si care extinde reteaua privata cu dispozitii speciale pentru acces, autorizare si autentificare.
Ungureanu a spus ca respingerea acestui proiect de lege, la fel cum s-a intamplat ieri la Comisia juridica, "nu este o talpa pusa Justitiei, dar este si o obstructionare a ei, pentru ca atunci cand nu o lasi, intr-un fel sau altul, sa-si faca datoria, este si un aport la impiedicarea acesteia".
Va astept cu drag sa deschidem impreuna portile acestui nou univers Exotique", spune Pusa Hack, director general EXOTIQUE.
Catalin Botezatu, Dana Savuica, Mihai Morar (amfitrionul evenimentului), Mihai Bitza, Ela Voineag, Romica Tociu, Pusa Hack, Doru Todorut (Deepcentral), Alin Vaduva (X Factor) s-au numarat printre cei care s-au bucurat de concertele sustinute de Mihai Margineanu, trupa Etajul 4 si Fanfara Republic.
"Noi dorim sa obtinem autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc in interiorul statului, integritatea teritoriala a Romaniei nu este pusa in pericol", a subliniat Ferencz.
Suficiente calitati pentru a fi pusa in fruntea uneia dintre cele mai importante structuri ale statului. Prin mana sa au trecut dosarele de privatizare ale unor colosi precum SIDEX Galati, Siderca Calarasi sau Combinatul de la Resita.
Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a declarat sambata ca PSD ramane partidul care trebuie sanctionat din punct de vedere politic, apreciind ca formatiunea social-democrata ar trebui pusa pe coji de nuca, la colt, pentru ceea ce a furat in patru ani de guvernare.
Anul acesta, Artmark innoieste conceptul Licitatiei de Primavara prin adaugarea unei sectiuni de Arta Europeana in dorinta de a sublinia faptul ca arta romaneasca a marilor maestri poate fi pusa pe același piedestal cu cea a artistilor universali.
Cei doi au oficializat relatia cu o petrecere si o superba nestemata care a fost pusa pe inelarul focoasei brunete.
Acest transfer de proprietate catre sectorul privat - in cadrul caruia exceleaza prin suspiciunile pe care le-a generat mult trambitata privatizare "la foc automat" pusa la cale in urma cu citiva ani de fostul ministru al Turismului Dan Matei Agaton - i-a avut ca beneficiari pe fostii directori ai hotelurilor in cauza, pe sefii de sala, pe militienii epocii Ceausescu sau pe multii reprezentanti ai clientelei politice a PSD-ului si nu numai.
Tactica steguletelor a fost pusa in aplicare incepand cu Comisia inaugurata in 2005 pentru a se pronunta asupra nivelului atins in anumite sfere de monitorizare de statele respective.
Pentru ca ideea sa fie pusa in practica e nevoie de bani pentru plata serviciilor cerute, iar sumele ar putea fi aprobate printr-o rectificare bugetara.
A fost o lucratura bine pusa la punct. Sa-ti fie rusine, domnule Boc, ca te-ai dezis de discutia avuta cu mine, cum rusine sa va fie si dumneavoastra, domnule Geoana!
Dupa ce este scoasa (in noaptea sarbatorilor amintite) trebuie sa fie pusa usor pe pamant si sa fie vegheata pina la rasaritul zorilor.
google-analytics.com