Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa" (2.55 secunde)
Ultima samavolnicie pusa la cale de familia Babus vizeaza evacuarea discretionara a Ligii Navale Constanta din sediul de pe str.
Starnit rau de posibilitatea raspandirii a doua milioane de materiale nefavorabile pana si pe coclaurile unde TVR si radioul lui Seuleanu trambiteaza zilnic doar stiri triumfaliste despre Nastase, Iliescu guvernul PSD et comp., partidul de guvernamant a facut si socoteala finantarii de care beneficiaza proiectul CPC, ajungand la concluzia ca suma de aproximativ 50.000 de dolari pusa la dispozitie este insuficienta pentru producerea si distribuirea celor doua milioane de fluturasi inoportuni.
Emil Constantinescu (foto dreapta) nu are casa (sta in cea pusa la dispozitie prin lege). Nu are masina, nu are pamant.
Strategia trecerii pe la biserica pentru impresioarea electoratului rural a fost pusa in aplicare si de pesedistii din Harghita si Caras-Severin.
“Se tin de fleacuri, mahala ordinara pusa pe paginile ziarelor“, a spus presedintele. In continuare, el i-a indemnat sa voteze la Presedintie un om “cu mintea limpede“.
In solicitarea adresata BEC, Octav Cozmanca sustine ca, daca nu vor fi luate masuri impotriva raspandirii unor astfel de materiale electorale defaimatoare, s-ar crea un precedent periculos si ar fi pusa in pericol desfasurarea corecta a campaniei electorale.
Daca asa stau lucrurile, inseamna ca scenografia electorala a opozitiei a fost perfect pusa la punct de oameni care stiu ce inseamna o manipulare bine facuta.
In al doilea rand, mistofilisirea (in fapt fraudarea) grosolana a referendumului organizat pentru modificarea Constitutiei a eliminat orice dubii referitoare la posibilitatile PSD in domeniu. Atunci, opozitia s-a multumit doar sa constate, cu surdina pusa, neregulile. Acum, prejudiciata direct, contesta si cere reluarea scrutinului.
Conducerea Primariei Targu Jiu se vede pusa in situatia de a nu avea cui sa imparta in mod gratuit terenul destinat tinerilor pentru constructia de locuinte.
"Rugamintea mea e sa nu fie aici un dialog" Pusa efectiv la zid de toata lumea, ministrul Mediului a incercat de cateva ori sa faca pe dura, amenintandu-i pe cei prezenti ca se ridica si pleaca la Bucuresti daca nu o respecta.
Din nou comisia consultativa a refuzat sa ne dea acceptul de a construi si propunerea nu a fost nici macar pusa pe ordinea de zi pentru a fi discutata, pe motiv ca nu ni s-a dat aviz favorabil al arhitectilor.
Nu la fel a procedat si Vasilica Moisic, senator PRM aflat la primul mandat, care a acceptat sa conduca o sedinta a carei legalitate poate fi pusa sub semnul intrebarii.
O mai veche propunere de modificare a numarului comisiilor Consiliului Judetului va fi pusa in practica in perioada imediat urmatoare.
Obligatiile pe care si le-a asumat Nastase cad in carca lui Tariceanu Indiferent de cat sprijin va obtine Tariceanu, se stie de pe acum ca viitorul guvern va fi prezentat Parlamentului imediat dupa Craciun, pe 27 sau 28 decembrie, chiar daca validarea lui este pusa inca sub semnul indoielii.
Aceasta amanare este pusa pe seama neintelegerilor aparute intre formatiunile politice care alcatuiesc coalitia. PRM spera insa ca noul Executiv va evita “metodele dezastruoase“ aplicate in perioada 1996-2000.
Daca cedarile lui Nastase sunt clare, situatia lui Ion Iliescu este pusa in continuare sub semnul intrebarii, atata vreme cat nu se stie pe ce mana joaca "greii” si, prin urmare, nu se poate spune daca Ion Iliescu are sau nu vreun beneficiu din replierea lui Nastase.
Pot spune ca sotia lui Dragut este o femeie serioasa, mama unui copil si nu-i poate fi pusa la indoiala de nimeni integritatea".
Odata cu votarea, de catre majoritatea Biroului Executiv Central al PSD, a raportului prezentat de Iliescu, victoria acestuia asupra lui Nastase nu mai poate fi pusa la indoiala.
Este vorba de 1 miliard de euro, suma despre care se spune ca ar fi pusa la bataie de catre popularii europeni doar, doar, s-o prasi vreun pui al PPE si pe malurile Dambovitei.
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
google-analytics.com