Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa" (2.58 secunde)
Nu va fi pusa aceasta resursa in pericol? ... Este nevoie sa produci, deci intrebarea care ar trebui pusa fiecarui roman este:
Valorosul cadou a fost inmanat reprezentantului Casei Regale, dl Radu Ghina de catre dna Pusa Hack (https://www.facebook.com/pusa..hack).
Bani - Esti pusa in situatia de a-ti dovedi aptitudinile de lider prin participarea la un training sau un workshop. ... Munca - Esti pusa in situatia de a te justifica in fata superiorilor pentru niste decizii pe care le-ai luat.
Partide "cenusarese" a caror existenta poate chiar fi pusa la indoiala Ceva chiar mai prompt decat (inca) "tovarasul" de coalitie, sediul Partidului Democrat este si mai "primitor" decat cel al PNL-ului.
Deputatul PD Augustin Zegrean, care va ocupa postul de judecator al Curtii Constitutionale, a declarat ieri ca, in opinia sa, dupa modificarile aduse Legii ANI prin ordonanta de guvern, aceasta va putea fi pusa "cat de cat" in aplicare.
Decizia de concediere a angajatilor Corpului de Control al Primului-Ministru a fost luata dupa ce acestia nu au primit, din partea premierului Emil Boc, votul de incredere, decizia premierului fiind pusa in aplicare de SGG, a declarat marti seful SGG, Daniela Andreescu.
In cele din urma, totul s-a dovedit un fel de farsa, pusa la cale chiar de Hristu, foarte asemanatoare cu bancurile de la Radio Erevan.
"Intreaga masinarie de vot a partidului este pusa la punct, iar organizatia municipala este pregatita de alegeri, spre deosebire de alegerile locale", a declarat ieri Constantin Florian (foto), presedintele organizatiei municipale Constanta a PDL.
Cel putin 23 de deputati si-au angajat rudele la birourile parlamentare din teritoriu, remunerate din suma forfetara pusa la dispozitie de Camera Deputatilor, in calitate sefi de cabinet, consilieri, experti, referenti sau soferi, potrivit NewIn.
Varianta in care PSD ar fi dispus sa intre la guvernare in viitorul apropiat a fost deja pusa pe tapet de Adrian Nastase. ... Varianta in care PSD ar fi dispus sa intre la guvernare in viitorul apropiat a fost deja pusa pe tapet de Adrian Nastase.
"Niciodata aceasta situatie nu a fost pusa in discutie. Nu poate fi pusa in discutie nici in functie de o anumit conjuctura, nuante.
Pusa in fata neincrederii occidentalilor, referitor la incapacitatea sa de a gestiona frontierele de vest ale Uniunii Europene, Romania a suferit un soc la auzul refuzului Frantei si Germaniei de a permite intrarea noastra in spatiul Schengen.
Romanii nu au bani, si asta nu de ieri, de alaltaieri, ci de cand morisca taierilor salariale si impozitarilor absurde, aplicate tuturor categoriilor sociale, inclusiv copiilor, a fost pusa in functiune.
Regionalizarea Romaniei ramane o tema de actualitate pentru PDL, dar va fi pusa in practica dupa alegerile locale din 2012, a declarat ieri deputata Sulfina Barbu, presedinta organizatiei de femei a PDL.
Cum va fi pusa pusa in practica? Nu le mai platim pensiile? Le taiem subventiile? Ii lasam sa moara de foame si de frig?
Iesirea lui a fost justificata atunci, spuneau sursele conservatoare, dar si social-democrate, de presiunea imensa pusa de Piedone, care ameninta cu parasirea partidului in situatia in care Voiculescu si Constantin nu vor obtine o sustinere pentru el de la Ponta si Antonescu.
Regionalizarea Romaniei ramane o tema de actualitate pentru PDL, dar va fi pusa in practica dupa alegerile locale din 2012, a declarat ieri deputata Sulfina Barbu, presedinta organizatiei de femei a PDL.
Regionalizarea Romaniei ramane o tema de actualitate pentru PDL, dar va fi pusa in practica dupa alegerile locale din 2012, a declarat ieri deputata Sulfina Barbu, presedinta organizatiei de femei a PDL.
Pentru Exotique, aceasta distinctie este o dovada de pretuire care ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp, sa fim mereu mai buni", ne-a spus Pusa Hack, detinator al brandului Exotique in Romania.
De altfel, reimpartirea administrativa a tarii a fost pusa din nou pe agenda PD-L de catre Traian Basescu cand, la aniversarea sa, le-a transmis celor din partid ca trebuie sa impuna in Coalitie inlocuirea judetelor cu noile structuri, indiferent de numarul lor, pana la finele anului.
google-analytics.com