Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa" (3.00 secunde)
Pe cale amiabila am convenit sa incetam colaborarea cu Domnia sa, iar de pregatirea echipei se va ocupa Pusa Dina". Ieri-dimineata, antrenamentul fetelor a fost condus de Pusa Dina.
Pe doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara lantului de magazine Exotique, o cunosc de cativa ani. ... Doamna Pusa Hack este o amfitrioana desavarsita, o femeie distinsa si eleganta, intotdeauna amabila si dornica de oferi informatii despre brandul Exotique.
Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique in Romania, este pasionata de decoratiunile interioare. ... Pusa Hack:
Pusa Hack, proprietara brandului Exotique in Romania, este pasionata de Orientul indepartat si de obiectele de mobilier vechi pe care le achizitioneaza din calatoriile sale pe care le face impreuna cu sotul ei, Andrew. ... Cele mai scumpe obiecte de mobilier achizitionate de Pusa Hack au fost paturile matrimoniale.
O fotografie focuta de Boni&rose si pusa in circulatie de Paraschiv G.
Ultima gaselnita pusa in aplicare, referendumul prin care a cerut puteri sporite, a crescut teribil nervozitatea partenerilor occidentali ai Turciei. ... Prin tot ceea ce face actualul presedinte al Turciei demonteaza masinaria gandita si pusa in functiune de Ataturk si de cei care s-au aflat in spatele sau.
Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique in Romania, a fost gazda evenimentului, alaturi de sotul sau. ... Pusa Hack, fondatoare a brandului EXOTIQUE si proprietara lantului de magazine Exotique, este o femeie cu mult bun gust, care a inceput sa aiba pasiunea pentru obiectele de mobilier cu multi ani in urma.
Prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusa sa aleaga:
Surse ramase anonime afirma ca implicarea romanilor in furtul tablourilor de mare valoare din Muzeul Kunsthal din Rotterdam este o inscenare pusa la cale de servicii.
2619/2011 - tentativa de omor calificat constand in lovituri cu cutitul, 55 de zile de ingrijiri medicale, viata pusa in pericol - pedeapsa cu suspendare, - Decizia nr.
Ajunse la final de campanie, opozitia, cat si puterea, s-au intrecut in apeluri si solicitari de respectare a legii si a democratiei astfel incat corectitudinea scrutinului sa nu poata fi pusa la indoiala.
Potrivit lui Popescu, Geoana a acceptat candidatura dupa lungi discutii, conditia pusa de el fiind sa devina presedintele organizatiei PSD Bucuresti. Popescu a sustinut in fata salii ca a acceptat aceasta conditie, care urma sa fie pusa in practica dupa alegerile locale.
Strategia pusa la cale in laboratoarele din Cotroceni si Modrogan a fost insa ghicita de conducerea PNL si, din aceasta cauza nu s-a propus luni, in BPC, excluderea sa din PNL.
2) sub forma autoratului, prin participarea la demonstratii de strada neautorizate, de revolta impotriva institutiilor care exercita puterea de stat, in scopul schimbarii ordinii constitutionale si al ingreunarii si impiedicarii exercitarii puterii de stat, fiind pusa in pericol securitatea nationala;
Senatorul PD Marius Marinescu, vicepresedintele Comisiei de abuzuri, cere suspendarea Rodicai Stanoiu din functia de presedinte al comisiei, ca urmare a faptului ca aceasta a fost pusa sub urmarire penala in dosarul stenogramelor.
"Este important ca acum exista o intelegere care trebuie pusa in aplicare in toate laturile sale", a spus ministrul, precizand cu acest prilej ca pozitia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor, detinuta in prezent de PSD, trebuie sa revina cat mai curand PNL.
"Este important ca acum exista o intelegere care trebuie pusa in aplicare in toate laturile sale", a spus ministrul, precizand cu acest prilej ca pozitia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor, detinuta in prezent de PSD, trebuie sa revina cat mai curand PNL.
Discreditarea PNL este pusa de fostul lider liberal Valeriu Stoica pe seama unei oligarhii ostile doctrinei liberale, dar si unificarii fortelor de dreapta.
In 2007, ar trebui pusa in functiune Statia de epurare a apelor uzate de la Facai, construita cu fonduri europene.
raspunda noilor provocari economice in domeniul sanatatii printr-o strategie de dezvoltare bine pusa la punct, strategie care se aplica si in Romania. ... datorate strategiei locale foarte bine pusa la punct dar si imbunatatirii continue a portofoliului sau de produse farmaceutice si dispozitive medicale.
google-analytics.com