Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa hack" (3.28 secunde)
Viceprimarul Sorin Iordache intentiona din aceasta saptamana sa ii "ierte" pe datornici, insa ideea acestuia nu va fi pusa in aplicare, deoarece directorul Regiei de Termoficare, Tatian Tudorache, a refuzat.
In acest nou context trebuie pomenita si vizita facuta de deputatul PSD Ion Stan (capul rautatilor in cazul proiectului care priveste comunitatea de informatii) - tot ieri - la Cotroceni, vizita pusa de Stan pe seama unei convocari venite din partea grupului consultativ care se ocupa de elaborarea legii referitoare la comunitatea de informatii.
Noua moneda a fost pusa in circulatie incepand cu 1 iulie 2005, iar vechile bancnote au continuat sa fie emise, dar in cantitati din ce in ce mai mici.
Evolutia pozitiva a leului este pusa pe seama aderarii Romaniei la Uniunea Europeana si a economiei romanesti, care este tot mai puternica.
Totodata, Adrian Nastase a precizat ca declansarea alegerilor anticipate nu ar putea sa fie pusa intr-o relatie directa cu dorinta de a se mentine calendarul integrarii europene pentru 2007.
Totodata, Adrian Nastase a precizat ca declansarea alegerilor anticipate nu ar putea sa fie pusa intr-o relatie directa cu dorinta de a se mentine calendarul integrarii europene pentru 2007.
Dinel a cautat sa faca "afaceri inteligente" In declaratiile date in ancheta, Dinel Staicu si-a sustinut de fiecare data nevinovatia, dar si teoria invatata pentru lucrarea de doctorat, pusa in practica in afacerile pe care le controleaza:
Aceasta conditie este pusa pe seama situatiei financiare delicate si a datoriilor mari pe care aceste societati comerciale le au la bugetul de stat.
Asta pentru ca in formatiunea liberala nu s-au purtat discutii referitoare la strategia pusa la cale de Tariceanu. "Pina in acest moment, in PNL nu a existat o dezbatere pe aceasta tema.
El a spus ca, dupa semnalele date de europeni, 1 ianuarie 2007 incepe sa fie pusa „nu doar sub semnul intrebarii, ci si al indoielii si contestarii“.
Pusa sub semnul razboiului inca din prima ei zi de Traian Basescu, saptamana politica in curs pare sa se incheie pasnic.
Hotararea de Guvern privind liberalizarea pietei de energie a fost si ea pusa in dicutie de premier, care a declarat ca aceasta nu priveste furnizorii de energie, ci consumatorii.
Masinaria infernala, pusa in miscare dupa toate regulile propagandei, nu ignora nici "implicarea" in chestiune a presei din Satu-Mare, circumscriptia electorala a deputatului care initiase legea.
Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
masina electrica e un lucru bun din moment ce este o prioritate europeana, ea va fi pusa in circulatie, desi e total neclar cum.
Deputatii muncesc pe branci sa termine regulamentul Intelegerea dintre liderii grupurilor parlamentare a fost imediat pusa in practica la dezbaterile de dupa-amiaza, deputatii Puterii si ai Opozitiei votand cot la cot pentru articolele din regulament.
'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant: fabrici, uzine, centre de cercetare, combinate, locuri pe care nimeni nu a fost in stare sa le mentina in picioare.
Senatorul PD Paula Ivanescu sustine ca absenteismul va fi eradicat fiindca exista o propunere care va fi pusa in aplicare ca senatorilor, din provincie care absenteaza sa le fie taiata diurna de deplasare.
La eveniment a fost prezent si edilul sef al Capitalei, popularul doctor Sorin Oprescu, aflat intr-o permanenta activitate pusa in slujba bucurestenilor.
Suma pusa la bataie este de 404 milioane de lei plus TVA. Pana acum nu a fost desemnat un castigator final.
google-analytics.com