Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa hack" (4.20 secunde)
e pusa la zid aceeasi problema a coruptiei si lipsei de transparenta care enerveaza cancelariile vestice. "Avem nevoie de eficientizarea regiilor autonome si avem nevoie de desfiintarea clientelismului politic la nivelul desemnarilor pe functii la conducerea acestor regii".
Ceea ce se cere retinut este nu doar nevoia de a se trece cat mai urgent la aplicarea tratamentului ci si ca politica Guvernului cu greu va creste increderea daca samanta nu a fost pusa de discursul Opozitiei.
Ca si in ipoteza precedenta, cei care s-au pronuntat, nu isi vor vedea optiunea pusa in practica. Un referendum nul produce efecte nule.
"Prin modul in care vedem ca au actionat procurorii in ultimele zile, si ma refer in special la intrebarea pusa unor cetateni, si anume, cu cine au votat, s-a violat secretul optiunii de vot.
• Piatra de temelie a primului bloc ANL din Seini, pusa de premierul Victor Ponta Premierul a pus piatra de temelie la fundatia blocului ANL care se construieste in localitate.
Piatra fundamentala a a fost pusa in ziua de 11 iunie 1895 in prezenta lui M. Desliu -secretar general al Ministerului de Interne.
Nu s-a uscat insa bine tusul de pe stampila pusa de mine pe candidatul USB, si Nicusor Dan a si anuntat ca USB dispare pentru a lasa loc USR, care USR va intra in competitia pentru parlamentare.
Balbaielile privind ordinea de zi - daca Iohannis sa fie initiator al sesizarii CCR sau doar invitat (!) sa faca si el o sesizare - arata penibilitatea situatiei in care o ditamai institutie este pusa sa scoata din foc castanele aruncate de Iohannis si de sefii bolsevici ai procuraturii.
Este evident ca aceasta prevedere, pusa ca o pavaza de aparare a drepturilor omului si intereselor firmelor, era menita sa tamponeze abuzurile procurorilor si securistilor deghizati in inspectori ANAF.
Autoritatea regala, pusa in discutie pe durata razboaielor religioase (1562-1598), a fost restaurata de Ludovic al XIII-lea, dar mai ales de Ludovic al XIV-lea, care a instaurat puterea absoluta a regelui.
Secretarul regal a subliniat faptul ca un atentat reusit la viata Regelui ar inlatura orice sansa de normalizare a situatiei, pe cand o semnatura pusa pe un act ilegitim ar mai fi putut fi indreptata, fiindca Regele se bucura de o uriasa sustinere populara si intreaga natiune ar fi stiut ca actul de abdicare a fost smuls prin forta.
La noi, CCR este pusa sub presiune pentru a consfinti, in afara oricarei legitimitati, schimbarea regimului de guvernare parlamentar stabilit de Constitutie, in regim semiprezidential, numai pentru ca asa vor muschii Presedintelui si cercurile de interese locale si straine din jurul lui, doritoare sa controleze Romania in afara oricarei supravegheri parlamentare / populare.
Mama pare pusa in incurcatura si incearca sa schimbe vorba: "unde mergem noi sint papusi mult mai frumoase, o sa-ti ia mama un ".
Atat excluderea celor doi binecunoscuti lideri ai PPRM cat si clatinarea scaunului detinut de Nastase constituie noi elemente perturbatoare ale scenei politice dambovitene, a carei stabilitate este serios pusa la indoiala in ultima vreme.
Daca se balbaie in materie de fuziune, liberalii au ramas in schimb adversari neimpacati ai alegerilor anticipate, despre care au sustinut in continuare ca nu "figureaza” nici pe agenda PNL-ului si nici pe cea a populatiei atata vreme cat toate resursele mioritice trebuie sa fie puse in slujba integrarii europene - ramasa o prioritate pe malurile Dambovitei dar pusa serios sub semnul intrebarii pe cele ale Senei.
Aceasta diferenta este pusa pe seama faptului ca in calculul tarifelor au fost luate in considerare si investitiile facute de fiecare distribuitor in parte.
“Partidul nostru discuta, in acest moment, o eventuala fuziune prin absorbtie cu Actiunea Populara, iar prin august-septembrie o asemenea contopire ar putea fi pusa in practica.
Aceasta suma este pusa la dispozitia BCR, prin Fondul de Creditare a Investitiilor in Agricultura, cu o dobinda mica, BCR putind acorda solicitantilor credite de investitii.
Tinind cont ca in noiembrie expira interdictia de a face disponibilizari, ramine de vazut care va fi strategia care va fi pusa in practica de administratie pentru reducerea de personal, lucru confirmat sindicatelor de catre directorul general al Mittal Steel, KAP Singh.
pusa in carca lor nu de PSD ci de aliatii din PC (fost PUR) si adversarii din PRM.
google-analytics.com