Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa hack" (3.56 secunde)
O mai veche propunere de modificare a numarului comisiilor Consiliului Judetului va fi pusa in practica in perioada imediat urmatoare.
Obligatiile pe care si le-a asumat Nastase cad in carca lui Tariceanu Indiferent de cat sprijin va obtine Tariceanu, se stie de pe acum ca viitorul guvern va fi prezentat Parlamentului imediat dupa Craciun, pe 27 sau 28 decembrie, chiar daca validarea lui este pusa inca sub semnul indoielii.
Aceasta amanare este pusa pe seama neintelegerilor aparute intre formatiunile politice care alcatuiesc coalitia. PRM spera insa ca noul Executiv va evita “metodele dezastruoase“ aplicate in perioada 1996-2000.
Daca cedarile lui Nastase sunt clare, situatia lui Ion Iliescu este pusa in continuare sub semnul intrebarii, atata vreme cat nu se stie pe ce mana joaca "greii” si, prin urmare, nu se poate spune daca Ion Iliescu are sau nu vreun beneficiu din replierea lui Nastase.
Pot spune ca sotia lui Dragut este o femeie serioasa, mama unui copil si nu-i poate fi pusa la indoiala de nimeni integritatea".
Odata cu votarea, de catre majoritatea Biroului Executiv Central al PSD, a raportului prezentat de Iliescu, victoria acestuia asupra lui Nastase nu mai poate fi pusa la indoiala.
Este vorba de 1 miliard de euro, suma despre care se spune ca ar fi pusa la bataie de catre popularii europeni doar, doar, s-o prasi vreun pui al PPE si pe malurile Dambovitei.
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Asa cum reiese si din inregistrarea convorbirii din data de 24 februarie, dintre prefectul Radu Bud si directorul Ioan Marchis, pusa ieri la dispozitia ziaristilor, prefectul i-a cerut lui Ioan Marchis sa-si prezinte in scris intentia de a demisiona, cu mentiunea ca nu se va tine cont de acest act, ci va fi asezata in sertar.
"Politica legislativa a Aliantei este doar o clabuceala frumoasa si atat” - a conchis Bolcas, nu inainte de a se intreba daca lipsa proiectelor proprii trebuie pusa pe seama "incapacitatii actualilor guvernanti de a face altceva decat predecesorii lor” sau pe seama unei "viziuni identice cu cele ale PSD-ului despre guvernare si integrare”.
Nu am sa uit niciodata faptul ca Romania a fost pusa la pachet cu Ecuador, cu o tara africana si o tara asiatica, intr-un experiment facut atunci de institutiile financiare internationale, faimosul "bailing in".
Cum zvonurile pe tema au fost reactualizate odata cu lansarea noului partid creat de Cozmin Gusa, ba chiar au inclus-o in randul "migratorilor” si pe Daciana Sarbu, Ponta a tinut sa dezminta public aceste "dezinformari”, considerand intreaga actiune drept o "ticalosie” pusa la cale de PSD-isti care doresc ca "tinerii sa paraseasca partidul”.
Filmul incepe in 2004, cand frumoasa si proaspata sotie a omului de afaceri Dorin Cocos este pusa cap de lista intre candidatii Aliantei PNL - PD-L la Primaria Capitalei.
Jurnalistii s-au plans ca in timpul sedintelor nu mai au semnal la telefoanele mobile, deoarece este pusa in functiune aparatura de bruiaj.
Siguranta cetateanului este pusa in pericol, fie ca vorbim de o crestere fara precedent a infractionalitatii, fie ca vorbim de trenuri care deraiaza aproape zilnic, fie ca vorbim de aservirea interesului cetateanului de catre o coruptie din ce in ce mai agresiva ori de o justitie paralizata.
In cadrul Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) s-a stabilit ca reorganizarea va fi pusa in aplicare pana la finele acestei luni.
Sfiala Magdalenelor dambovitene a dus insa la esecul primei expeditii de documentare, pusa la cale in plina zi. Ca urmare, un nou raid a fost programat pentru ieri seara.
Craiova, daca mai dura un an-doi, era pusa la punct la infrastructura rutiera. Daca fac cu taraita, nu se alege nimic.
Cand a fost pusa in discutie reforma din domeniul mineritului si energiei la nivel national, ceea ce afecta in mare parte judetul Gorj, acesta fiind cu pondere in producerea curentului electric, am spus clar ca este nevoie de reorganizare si de reforma.
Deputatul PD Stelian Dutu a declarat ca va prezenta, cu ocazia fiecarei conferinte de presa, cate un caz de retrocedari in natura a unor terenuri, de catre primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, retrocedari "a caror legalitate este serios pusa sub semnul intrebarii”.
google-analytics.com