Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa hack" (7.45 secunde)
De aceea, in momentele in care va coplesesc emotiile si va pierdeti sirul ideilor, mai bine luati o scurta pauza, cereti-va scuze si continuati apoi sa va expuneti calm punctul de vedere cu privire la tema pusa in discutie.
Instalatia a fost pusa in functiune in urma cu doi ani Prin instalatia conceputa si realizata de specialistii romani, praful de carbune, care este considerat un poluant pentru mediu, se transforma in ingrasamant chimic de mai multe tipuri, deosebit de eficient, in urma imbogatirii cu diferite substante chimice:
Suprafata asigurata este estimata de director la 30-40.000 de hectare, însa la Bucuresti va fi trimisa întreaga suprafata pentru ca Doljul sa fie declarat judet calamitat.„Vor primi despagubiri doar cei asigurati, pentru ca, oricum, 30-40.000 de hectare din total tot sunt asigurate, însa am transmis întreaga suprafata calamitata pentru ca Doljul sa poata fi declarat judet calamitat“, a precizat Popa.Pepiniera de la Zaval, pusa la pamânt de grindinaPloile din ultimele zile nu au fost însa motiv de bucurie pentru satenii si autoritatile locale din Gighera, comuna în care, în cursul zilei de luni, a cazut grindina.
Insa nu numai situatia irigatiilor a fost pusa pe tapet.
Totusi, la jumatatea zilei de vineri, cursul de schimb a coborat, pe piata interbancara, catre nivelul de 3,6 lei/euro, dupa ce ajunsese la 3,69 lei/euro, evolutia fiind pusa de unii dealeri pe seama unei interventii in piata a Bancii Nationale a Romaniei (BNR), in timp ce altii considera ca este vorba despre o corectie normala.
cartierele vechi au o infrastructura bine pusa la punct, drumuri asfaltate, mijloace de transport in comun in apropiere si, mai mult decat atat, foarte multi oameni sunt legati sentimental de cartierele metropolei in care s-au nascut, de scoli, gradinite, parcuri si biserici, ba chiar si de piata si de locul in care isi platesc telefonul.
85.000.000 lei, cea mai mare finantare pentru ONG-uri Potrivit catalogului finantarilor pentru anul in curs postat pe site-ul MIMMC, cea mai mare suma pe care o pot accesa organizatiile neguvernamentale, respectiv 85.000.000 de lei, este pusa la bataie de doua dintre cele cinci programe care se adreseaza ONG-urilor.
Pana acum, cele 12 banci care au intrat deja in programul "Prima casa" au semnat conventii cu Fondul in care se prevede instituirea unei ipoteci conventionale asupra imobilului, adica una ce poate fi pusa in aplicare abia dupa ce apare o hotarare judecatoreasca in acest sens.
Superstitie sau premonitie, cifrele tin cu Pusa (cum ii spun apropiatii Constantinei Dita Tomescu): ... Pana la momentul startului, Pusa a semnat condica olimpica la Londra:
0-4 cu Chelsea Steaua a fost pusa la colt de o echipa care vine din alta lume. Din alta lume a fotbalului.
Una dintre cele mai semnificative opere brancusiene si probabil cea mai importanta sculptura a artistului aflata inca pe teritoriul romanesc, Cumintenia Pamantului, parte a unei colectii bucurestene private, a fost pusa in vanzare, facand obiectul mai multor oferte de achizitie, unele apartinand unor colectionari romani, altele provenind de la colectionari si institutii cultural internationale.
Privindu-l la randu-mi cu ochii dilatati exoftalmic, incerc sa ma reculeg in fata abruptului situatiei, uitand de zmeul care se zbatea pe fata apei.M a simteam ca o gaza pusa la colt neputand articula niciun cuvant, prinsa sub privirea ochilor lui verzi cum doar la apa marii mai vazusem, cand valul se zbatea spargandu-se la tarm iar verdele se facea albastriu si apoi iar verde, intr-o succesiune uluitoare de parca cineva amesteca culorile intr-un mojar al miracolului.
o pacienta, de profesie medic, ce sufera de o afectiune autoimuna, a fost pusa sub tratament homeopat combinat cu gemoterapie si reflexoterapie...
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
Detectarea undelor gravitationale produse de nasterea Universului, considerata o descoperire majora in fizica, intrucat confirma teoria Big Bangului, anuntata in luna martie de fizicienii americani, a fost pusa de curand sub semnul intrebarii de mai multi oameni de stiinta, informeaza AFP.
o pacienta, de profesie medic, ce sufera de o afectiune autoimuna, a fost pusa sub tratament homeopat combinat cu gemoterapie si reflexoterapie...
Stimati guvernanti, Desi am fi preferat ca in aceste zile preocuparea noastra principala sa fie Sarbatoarea Sfanta a Craciunului, din pacate acest lucru nu se poate intampla intrucat viata noastra, a pacienților cu diabet zaharat, este pusa in pericol din cauza absentei unor tipuri de insulina din farmaciile din mai multe zone ale tarii.
Insa daca broasca este pusa intr-o oala cu apa rece, iar temperatura apei este crescuta progresiv, organismul broastei se va adapta, incet, incet, la temperatura tot mai ridicata.
Lipsa de interventie a Statelor Unite, care in niciun caz nu poate fi pusa pe seama lipsei de informare, ar putea fi explicata prin faptul ca, daca lovitra de stat ar fi reusit, laicizarea Turciei ar fi capatat mai multa consistenta, iar statul de drept nu numai ca nu ar fi fost aruncat in aer, ci dimpotriva, ar fi devenit mai consistent prin intarirea institutiilor democratice.
Nu e evident ca intentia - pusa si in aplicare de altfel - a fost aceea de a se putea fura? Da' vorba aia, pusa si pe melodie - "las-o ba, ca merge si-asa” - poate iesim cumva basma curata si punem totul pe… eroarea umana.
google-analytics.com