Cautare

4198 de rezultate pentru "proiectul" (4.23 secunde)
Asociatia "Centrul Roman de Initiative" (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 135696 "PRESMED - Practica Europeana pentru Studentii la MEDicina".
proiectul BIOPARC ZOO BANEASA. Edilul Sorin Oprescu ar vrea sa construiasca o gradina zoologica de 60 de hectare in Padurea Baneasa, dar Romsilva vrea sa-i blocheze proiectul in instanta. ... Dosarul este inca pe masa judecatorilor, asa ca proiectul este blocat, deocamdata, pana la o solutie definitiva.
Proiectul PRESIDENT - PRactica Europeana pentru Studentii in medicina DENTara, derulat de Asociatia Centrul Roman de Initiative (CRI), in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila (UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL a ajuns la final.
Proiectul unei alte parcari construite in parcare se taraie de pe o zi pe alta. ... Proiectul - spun locatarii din zona - a fost facut din birou, fara sa se iasa pe strada.
Legat tot de proiecte ale Constantei, din cate se stie, proiectul prezentat drept o "minune" lacustra de catre primarul Constantei este pe cale sa devina, ca si soseaua de coasta, un esec. Ma refer, evident la proiectul de infiintare a unui oras lacustru pe lacul Siutghiol.
Vreau sa multumesc domnului ministru Borbely ca a venit la comisie si si-a sustinut proiectul si ii cer scuze pentru greseala de dactilografiere, dar pe claviatura computerului "z"si "y" sunt vecine si s-a apasat langa.
Indiferent ce i se reproseaza lui Mircea Geoana in cazul esecului de la alegerile prezidentiale, trebuie sa apreciem proiectul lui, care a fost proiectul partidului. ... Proiectul Iohannis ar fi fost o mare oportunitate pentru Romania.
Tibor (foto) a acuzat conducerea UDMR de atitudine discretionara, intrucat nu i-a luat in considerare amendamentele la proiectul legii privind statutul minoritatilor nationale. ... Tibor a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unui forum politic organizat la Targu Mures, ca proiectul este sub standardele dorite de minoritati.
Liderul UDMR a precizat ca divergentele se refera la dreptul decizional acordat comunitatilor minoritare in privinta unor aspecte legate de parti ale vietii sociale precum invatamantul, cultura sau presa, pe care proiectul de lege privind statutul minoritatilor il propune.
Desi proiectul nu a mai ajuns sa fie dezbatut in plen, prevederile lui ii nemultumesc pe reprezentantii Opozitiei. ... In cazul in care aceasta solicitare nu va fi admisa, proiectul va intra in aprobare tacita, intrucat termenul expira la 29 aprilie.
Pornind de la observatia ca "importanta protejarii dreptului la replica este incontestabila si necontestata", initiatorul preciza, in "Expunerea de motive" la proiectul sau legislativ, ca, sub acest aspect, "domeniul mijloacelor audiovizuale este reglementat distinct fata de cel al presei scrise", ale carui "lacune in plan legislativ sunt evidente".
Proiectul cuprinde doua traversari majore, cea a raului Dambovita peste podul existent (largit) si cea a caii ferate in zona Garii de Nord fiind realizat intr-o zona cu o mare concentrare de cladiri rezidentiale si comerciale, intens tranzitata de vehicule de toate tipurile.
M-am gandit sa aplic, am discutat cu un consultant din Cluj, care mi-a facut proiectul rapid, pentru ca mai era o saptamana pana la termenul-limita.
El a sustinut ca, in forma inaintata Parlamentului, proiectul nu contine rectificarile bugetare stabilite de primul-ministru in urma discutiilor cu reprezentantii sindicatelor din invatamant. ... Premierul Calin Popescu-Tariceanu a reactionat, spunand ca sustine proiectul de buget in forma inaintata Parlamentului, fara nici o alta modificare.
TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA:
proiectul de lege privind Codul Vamal al Romaniei, considerat o prioritate pentru integrare; proiectul de lege pentru aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului referitoare la modificarile aduse sistemului asigurarilor pentru somaj si la stimularea ocuparii fortei de munca, prioritate legislativa a Executivului.
Proiectul de stema a orasului Covasna a fost votat luni dupa-amiaza de catre consilierii locali, urmand sa fie analizat si de Comisia Judeteana de Heraldica, proiectul de hotarare privind stema fiind respins de fiecare data in ultimii 12 ani cand s-a aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local.
Calin Popescu-Tariceanu a adresat un apel liberalilor si democratilor care fac declaratii publice pe tema fuziunii si i-a indemnat sa fie rezervati in a respinge proiectul celor doua formatiuni si in a pune conditii reciproce inacceptabile.
http://nxoc01.cern.ch/hypertext/www/TheProject.html In 1990-1991, cand Internetul era deja in plina dezvoltare, dupa ce proiectul si toate modulele acestuia fusesera elaborate in Statele Unite, la Stanford Research Institute, la UCLA, UCSB, WU etc., prin realizarea a ceea ce numim acum web, a venit randul europenilor.
Proiectul legislativ prevede limitarea accesului la anumite functii de conducere pe o perioada de zece ani pentru persoanele care inainte de 22 decembrie 1989 au facut parte din structurile de conducere si aparatul represiv al regimului comunist.
google-analytics.com