Cautare

4198 de rezultate pentru "proiectul" (2.82 secunde)
Transgaz (TGN) a fost invitata de grupul rus Gazprom sa participe la proiectul South Stream, a declarat joi ministrul Economiei, Adriean Videanu. Grupul rus Gazprom a anuntat, intr-un comunicat publicat miercuri seara, ca Romania si-a confirmat interesul de a participa la proiectul South Stream.
Sanatate Premiul I â€" 668.095 lei, pentru proiectul Dotarea maternitatilor din Romania, Organizatia Salvati Copiii Romania.
Am depus proiectul in valoare de 5,5 milioane de euro si asteptam banii. ... A fost amenajata baza sportiva, dar si o suprafata de joaca, a fost finalizat proiectul dispensarului cu cabinete de ecografii.
Biroul Permanent al Camerei a stabilit sa dezbata saptamana viitoare proiectul de hotarare pentru modificarea Regulamentului, cu privire la schimbarea presedintelui, dupa ce Comisia pentru Regulament va analiza trei zile amendamentele deputatilor PSD si UDMR.
El a explicat ca proiectul a fost modificat in Comisia juridica astfel incat ANI nu mai este o institutie puternica, dar ca deputatii PNL considera ca este necesara infiintarea acestei Agentii.
Democratii si-au schimbat pozitia Voicu a explicat ca, saptamana trecuta, PNL, PSD si PD au cazut de acord cu privire la principiile care vor fi introduse in proiectul de lege privind introducerea votului uninominal, precum si cu un calendar, conform caruia, in ultima saptamana din iunie, proiectul sa fie gata.
Guvernul isi va asuma raspunderea luni in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, pe proiectul de lege privind votul uninominal. Primul-ministru va prezenta in plenul legislativului proiectul de lege, urmand ca pana joi partidele politice sa aiba timp sa depuna o motiune de cenzura.
Proiectul bugetului de stat pentru anul 2009 a fost primit la Camera Deputatilor si urmeaza sa fie distribuit tuturor deputatilor pentru studiu individual, presedintele institutiei, Bogdan Olteanu, precizand ca data de 20 decembrie reprezinta termenul limita pentru prezentarea raportului.
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Guvernul si-a angajat raspunderea, joi, pentru proiectul legii Educatiei Nationale, in fata plenului reunit al Parlamentului. Daca in termen de trei zile de la asumarea raspunderii deputatii si senatorii nu au initiat nicio motiune de cenzura la adresa Guvernului, atunci proiectul de lege se considera adoptat.
Membrii Guvernului au adoptat, in sedinta speciala de luni dimineata, proiectul de lege pentru modificarea si completarea legii 53/2003 - Codul muncii.
Proiectul legii privind disponibilizarile din MAI nu a fost adoptat de Camera Deputatilor Proiectul legii privind disponibilizarile din MAI nu a fost adoptat de Camera Deputatilor, fiind inregistrate 150 de voturi "pentru", fata de 167 necesare pentru aprobare, la sedinta asistand, de la balcon, si sindicalisti, care si-au exprimat satisfactia fata de rezultat.
Nu am inclus in proiectul nostru confiscarea averilor ilicite obtinute prin fapte de coruptie pentru ca exista legea ANI Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la Realitatea TV, ca opozitia va vota proiectul de lege privind confiscarea extinsa a averii, document care urmeaza sa fie transmis Parlamentului spre aprobare.
La randul lor, liberalii sustin ca se vor concentra pe legea care prevede reducerea numarului de parlamentari, iar PSD pe proiectul privind alegerea parlamentarilor dintr-un singur tur de scrutin. ... Liberalii se vor concentra in sesiunea ce vine pe proiectul care prevede reducerea numarului de parlamentari.
Proiectul care stabileste valoarea punctului de pensie pentru 2013 la 762,1 lei, adoptat Plenul Senatului a aprobat luni proiectul de lege referitor la aprobarea OUG nr.1/2013 pentru modificarea legii privind sistemul unitar de pensii publice in sensul stabilirii valorii punctului de pensie pentru anul 2013 la 762,1 lei.
Ei avertizeaza ca in lipsa manifestarii acestui interes, proiectul de lege va muri inainte de a se naste. Secretarul general al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Mihail Tecau, ne-a declarat ca autoritatea pe care o reprezinta vrea sa atraga sprijinul Bancii Mondiale in proiectul introducerii obligativitatii asigurarii locuintelor.
Iata insa ca proiectul Nabucco reinvie, mai ales dupa ce marele operator francez Gaz de France (GDF) si-a pregatit intrarea in actionariatul companiei care va construi conducta.
"Prioritatea zero pentru Romania o reprezinta proiectul Nabucco si va dau si argumentele.
Proiectul prevede doua tuneluri de 2 kilometri pe sub Parcul Herastrau, cate unul pe fiecare sens, la o adancime de 25 de metri sub parc, cate trei benzi pe sens, aproximativ zece kilometri de sosea suspendata si pasaj suprateran pe doua niveluri peste calea ferata Bucuresti-Constanta.
In valoare de 20 de milioane de euro, proiectul urma sa fie un parteneriat intre Administratia Lacuri si Parcuri a Capitalei si un investitor privat, Blue Ciel. ... Proiectul a fost anuntat in 2008 si ar trebui sa fie gata pana in 2012. Proiectul Esplanada.
google-analytics.com