Cautare

4201 de rezultate pentru "proiectul dent" (2.63 secunde)
Camera Deputatilor a adoptat ieri proiectul de modificare a Regulamentului forului, proiect conform caruia deciziile in Biroul Permanent se pot lua cu majoritatea celor prezenti, fara conditia intrunirii cvorumului.
In timp ce reprezentantii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) au precizat ca sustin o "recalibrare a a dimensiunilor unitatilor administrativ - teritoriale din Romania", insa numai dupa realizarea unor studii care sa tina cont de toti factorii (geografici, demografici, economici si sociali), surse guvernamentale au precizat pentru EVZ ca proiectul este dorit de executiv.
Camera Deputatilor a adoptat ieri proiectul de modificare a Regulamentului forului, proiect conform caruia deciziile in Biroul Permanent se pot lua cu majoritatea celor prezenti, fara conditia intrunirii cvorumului.
Dupa cel de-al doilea razboi mondial s-a desprins de marxism si astfel de proiectul nationalizarii proprietatii ca premisa a justitiei sociale. ... Pe atare fundal, refondarea stangii democrate inseamna transferul accentului pe proiectul transnational;
1431 din data de 3 noiembrie 2010, a ramas fara raspuns din partea dumneavoastra, doresc sa profit de scrisoarea pe care mi-ati trimis-o astazi, 25 noiembrie, pentru a reitera solicitarea de a retrage din procesul legislativ proiectul Legii Educatiei Nationale, asupra caruia Guvernul si-a angajat raspunderea.
Social-democratii au refuzat sa ia parte la dezbateri, dupa ce pe ordinea de zi a fost trecut proiectul privind schimbarea vicepresedintelui Constantin Manolache, sustinut de PSD.
‘Utilizatorul‘ este persoana fizica sau juridica pentru care si sub supravegherea si conducerea caruia munceste temporar un salariat temporar pus la dispozitie de agentul de munca temporara‘, mentioneaza proiectul de act normativ.
Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat joi ca social-democratii vor ataca la Curtea Constitutionala proiectul Codului Muncii asupra caruia isi va angaja raspunderea Guvernul Boc, in situatia in care motiunea de cenzura va fi respinsa in Parlament.
• Plenul Senatului a adoptat, luni, proiectul de lege privind exercitarea unor activitati cu caracter ocazional de catre zilieri, prioritate legislativa a Guvernului.
Proiectul de modificare a Codului Muncii reprezinta numai prima etapa dintr-o succesiune de masuri legislative de natura, pe de o parte, sa rupa echilibrul care trebuie sa existe pe piata muncii, intre drepturile si obligatiile angajatorilor si salariatilor, iar pe de alta parte, sa conduca la diminuarea rolului organizatiilor sindicale constituite in scopul apararii drepturilor prevazute in legislatia nationala, in pactele, tratatele si conventiile internationale la care Romania este parte, precum si in contractele colective de munca si promovarii intereselor profesionale, economice, sociale, culturale si sportive ale membrilor acestora.
"Angajatorii care incadreaza in munca persoane carora li se acorda beneficii sociale, pot beneficia, in conditiile legii, de facilitati fiscale sau de alta natura", se mai arata in proiectul de Lege privind asistenta sociala, supus dezbaterii publice pe site-ul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.
Proiectul de lege este conceput astfel incat fraudarea votului este tehnic imposibila.
(...)Trebuie sa spun sincer ca am incredere totala in ministrul Blaga." Printre initiativele ministrului Vasile Blaga mentionam pachetul de proiecte legislative pentru reforma in administratia publica (proiectul de lege-cadru a descentralizarii, proiectul de modificare a Legii nr.
Nu numai Opozitia trebuie sa reactioneze pentru a bloca proiectul antidemocratic si anticetatenesc al comasarii alegerilor Senatorul Ilie Sarbu a transmis un Comunicat de presa intitulat: ... Proiectul privind comasarea alegerilor reprezinta un abuz fara precedent pregatit de cozile de topor ce au ajuns sa conduca Ministerul Administratiei si Internelor.
Plenul Senatului a aprobat, in sedinta de azi, proiectul de lege privind energia electrica si organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), care prevede, printre altele, si liberalizarea pietei energiei electrice, informeaza Agerpres.
Senatorii din Comisia juridica au intocmit, astazi, cu larga majoritate, un raport de respingere pentru proiectul de lege care propunea sanctionarea cersetoriei cu amenda sau cu inchisoare, dupa caz, informeaza HotNews.
- Ce parere aveti de faptul ca unele prevederi considerate neconstitutionale de CCR au fost, totusi, incluse in proiectul de Constitutie trimis Parlamentului?
Acesta este proiectul PSD, proiectul UNPR, proiectul USL si inainte de toate proiectul Romania pentru care trebuie sa ne batem cu totii", a afirmat Gabriel Oprea.
Cum ar fi de exemplu proiectul constitutional. Ori proiectul regionalizarii. ... Proiectul politic ar fi putut sa se incheie pe 30 decembrie prin neadoptarea bugetului daca Victor Ponta nu ar fi ajuns la un compromis cu presedintele Traian Basescu care a promulgat importantul act normativ.
Tot pe lista prioritatilor, regasim si legea salarizarii, dar si proiectul de Lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, republicata, precum si proiectul de Lege pentru modificarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.
google-analytics.com