Cautare

1085 de rezultate pentru "pro" (2.53 secunde)
Iar daca e imposibil, ce rost ar mai fi avut (nu-i asa?) sa caute dovezi pro sau contra... Friedman constata ca in privinta fenomenului OZN s-au publicat, in timp, cinci studii stiintifice de mari dimensiuni.
Un motiv pentru care ufologii sunt suparati in urma ultimei transe de dosare OZN desecretizate este ca acestea nu contin absolut nimic de real interes, si sunt, de fapt, destul de jenante pentru fanii pro-OZN, asa cum a comentat de altfel si BBC.
Initiativa organizarii acestei dezbateri apartine organizatiilor nonguvernamentale Advocacy, Asociatia Pro Democratia, Asociatia Jurnalistilor Profesionisti si Asociatia Timisoara si a fost apreciata drept "de bun augur", de catre reprezentantii PD.
Potrivit PRO TV, ‘Marijuana‘ a ajuns de urgenta la spital la ora 1.30 noaptea, iar nasterea a venit, pe cale naturala, in jurul orei 7.45.
Observatori la aceste alegeri au fost reprezentanti ai Asociatiei Master Forum si ai Asociatiei Pro Democratia. La alegeri s-au inscris 15 candidati, dintre care s-au prezentat doar 13, doi renuntand din cauza unor probleme in familie.
Pornind de la aceste date, Asociatia Pro Democratia a organizat saptamana trecuta dezbaterea "Liberul acces la informatiile de interes public - un drept in pericol?", care a avut ca scop necesitatea adoptarii proiectului de lege privind neutralizarea informatiilor, proiect ce ar putea inlocui Legea nr.
Potrivit unui memorandum intern, analizat de conducerea Camerei, la licitatie au depus oferte doua societati comerciale - Danco Pro Comunication SRL (firma care s-a ocupat pana acum de transportul si cazarea deputatilor in deplasarile in strainatate) si Tudor Turism&Tour SRL.
Opinii pro si contra Articolele despre subiecte pentru care exista faimoase teorii ale conspiratiei, cum ar fi distrugerea turnurilor gemene, aselenizarea, ori vaccinurile, pot avea zeci de mii de comentarii, cele mai multe fiind dedicate sustinerii sau respingerii acuzatiilor de conspiratie.
NouL Cross Action Periutele electrice Oral-B includ in noua gama de periaj noul Oral-B Cross Action.
Calarasenii si constantenii ar trebui sa-si uneasca eforturile pentru declararea Parc Natural a zonei de contact a Dobrogei cu Campia Dunarii, mai ales ca aici exista Situl Natura 2000 Bratul Borcea, aflat in custodia UNESCO Pro Natura.
Proteste pro Armata In anul 2011, 15.000 de protestatari s-au adunat la mausoleul lui Kemal Ataturk pentru a protesta impotriva proceselor intentate celor 196 de ofiteri cu rang inalt, activi sau in rezerva, care au fost acuzati de tentativa de rasturnare a Guvernului Erdogan.
Si tot asa cum acest cod catolic fusese conceput ca sa permita bisericii catolice sa terorizeze o populatie intreaga pe care sa o poata lipsi oricand de bunurile materiale si chiar de viata, tot asa legislatia anticoruptie este conceputa ca sa permita incalcarea drepturilor individuale ale omului si incarcerarea arbitrara - dupa pofta respectivelor institutii de forta pro-occidentale si care inteleg si accepta.
Iar daca e imposibil, ce rost ar mai fi avut (nu-i asa?) sa caute dovezi pro sau contra. Friedman constata ca in privinta fenomenului OZN s-au publicat, in timp, 5 studii stiintifice de mari dimensiuni.
MAGAZIN: Scepticii contesta ca OZN-urile sunt extraterestre (Autor: DAN D. FARCAS) Am prezentat nu demult, in cateva episoade, ecoul pe care l-a avut dezvaluirea faptului ca Pentagonul a finantat cu 22 milioane de dolari un studiu pentru a afla ce sunt OZN-urile.
Orice tema implica tabere pro si contra. Alegerile si democratia implica pluralitate de pareri si dezbatere. Nu este nimic anormal in impartirea societatii in aderenti la optiuni diferite - in special intr-o cultura care pune valoare pe pluralitatea opiniilor.
Aykroyd era reprezentantul pro-UFO, confruntat cu un grup de oameni de stiinta. S-a comentat, de pilda, afirmatia lui Stephen Hawking ca extraterestri care ar ajunge la noi ar fi cu siguranta rau intentionati.
45% dintre ei se declara nemultumiti, nestiind ce sa faca cu atata timp liber, citeaza Stirile Pro TV, aratand ca Japonia e tara in care se moare de karoshi, adica de prea multa munca - Politico scrie ca PMI si Juul recruteaza high flyers si numesc in fruntea birourilor din Washington DC experti in relatii externe si comunicare, precum fostul procuror general din Massachusetts, fostul avocat al Food and Drug Administration de pe vremea lui Bush;
Aveti vreo sursa de finantare sau totul este pro bono/din pasiune? - Este mai mult decat o platforma de second opinion.
Stiu ca vor aparea multe comentarii pro si contra, dar inainte de a emite o parere, ganditi-va ce ne invatam copiii, cum ii educam si ce vom simti cand vor deveni astfel de persoane lipsite de minima moralitate, educatie si cultura sau cand vor deveni victimele unor astfel de oameni.
Pe de alta parte, Teodor Melescanu considera solicitarea lui Atanasiu drept neserioasa, dar apele au fost de-a dreptul tulburate in momentul in care aripa liberala pro- Basescu a iesit ieri cu un document de o virulenta incredibila la adresa lui Tariceanu.
google-analytics.com