Cautare

1085 de rezultate pentru "pro" (8.54 secunde)
• 12 dec 2008 - MAE se declara surprins si preocupat de refuzul autoritatilor din R.Moldova de a prelungi licenta postului Pro TV Chisinau, apreciind ca masura face parte dintr-o serie de actiuni destinate sa ingradeasca libertatea de exprimare in R.Moldova, in contextul apropierii alegerilor parlamentare din 2009.
• 7 mar 2005 - Premierul Calin Popescu Tariceanu isi exprima speranta ca politica Republicii Moldova, in urma alegerilor, sa fie net pro-europeana, amintind ca Romania sustine aspiratiile europene ale statului vecin.
Tot ieri, Asociatia Pro Democratia (APD) a anuntat ca va trimite procurorilor Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie o lista cu 351 de nume de persoane care apar de mai multe ori pe listele de votanti din judetul Ilfov, acestea fiind suspectate ca au votat de doua sau mai multe ori.
“Doua exemple in acest sens sunt lipsa din jurnalele TVR a stirilor despre scandalul stenogramelor PSD si despre retragerea observatorilor PRO Democratia de la alegerile din noiembrie 2004“, a precizat Anca Lazarescu.
cum sa stiu eu astazi, repet, de stanga, de dreapta, pro-Basescu, anti-Basescu, ca presedintele Romaniei, al tarii mele, lucreaza pentru Romania si pentru romani;
Presedintele Pro Democratia, Cristian Parvulescu, a declarat ieri ca, in pofida victoriei obtinute din primul tur al alegerilor municipale de candidatul Aliantei D.A.
Ei au introdus la Camera Deputatilor un proiect de Cod Electoral, care este insa copia fidela a Codului initiat de senatorul PNL Paul Pacuraru in colaborare cu Pro Democratia in 2003.
Iata rezultatele unui sondaj StirilePro Tv, cu o singura intrebare: - Ar merita Romania sa intre in Spatiul Schengen? • Nu, in niciun caz:
Cristian Parvulescu, presedintele Pro-Democratia, a atras atentia asu¬pra derapajului democratic in care se ajunge din cauza nerespectarii legisatiei. "Acum, cu 8 luni inainte de alegerile parlamentare nu s-ar mai justifica niste alegeri partiale, dar problema este cea a incapacitatii Guvernului de a asigura reprezentarea populatiei.
Baletul lui Nastase in fata (de fapt in spatele) lui Geoana si reactiile pro-Iliescu ale unora dintre veteranii partidului demonstreaza o data in plus ca apele PSD-iste nu s-au linistit.
Nu acelasi lucru se poate spune despre majoritatea vocilor pro-Basescu din aceste zile, carora, acum citiva ani, abuzurile idolului de la Cotroceni li se pareau acte ferme de instaurare a democratiei, in timp ce debarcarea portocaliilor din ultimele functii grele unde au fost plantati, ultrapolitizat, de regimul Basescu, li se pare azi suspendarea democratiei si premisa unui razboi civil.
Cristian Pirvulescu, SNSPA, presedinte Pro Democratia; Acad. Prof. dr. Ioan-Aurel Pop, Rectorul Universitatii ' Babes Bolyai ', Cluj - Napoca;
Mai multi analisti politici considera ca implicarea directa in "represiune" a PDL alaturi de Traian Basescu va face pe multi dintre cei care mai sunt inca nehotarati sa aiba o optiune clara, pro USL la alegerile parlamentare.
Dispute PRO si CONTRA participarii la sedinta plenului In ciuda aparentei de unitate lucrurile nu sunt deloc calme in USL.
- Adrian Sarbu a luat in propriile maini conducerea Media Pro. Fosta sefa, Roxana Grigoruta, fiind arestata. - Traian Basescu este cercetat in 7 dosare penale, care au fost suspendate pe perioada mandatului prezidential.
Avem nevoie de politici pro-piata, care sa incurajeze capitalul romanesc, pentru ca intreprinzatorii romani sa consolideze clasa de mijloc si sa devina vector de schimbare.
Au urmat aproximativ sapte ani de independenta si neutralitate binevoitoare pro-occidentala (intr-un moment in care Occidentul inca mai era sau macar parea unit).
Dovada realitatii acestuia a fost oferita plenar in 2012, cand, potrivit unor analisti romani, interventia administratiei americane a dejucat o asa-zisa lovitura de stat initiata de partida pro-rusa din Romania, 7,4 milioane de romani actionand, deci, ca agenti ai Moscovei (sic!).
Tot ieri, gruparea pro-Vadim a convocat, cu doua zile mai devreme, un Birou Permanent care a propus excluderea celor doi, propunere care va fi analizata simbata de Consiliul National.
Conducerea Camerei se va pro-nunta luni asupra acestei cereri, dar secretarul general Mihai Unghianu precizeaza, in nota depusa la Biroul Permanent, ca declaratiile de avere depuse la inceputul legislaturii 2000-2004 au caracter confidential si invoca Legea nr.
google-analytics.com