Cautare

1085 de rezultate pentru "pro" (5.10 secunde)
Grupul de hackeri pro-rus Killnet a revendicat atacurile cibernetice asupra mai multor site-uri ale anumitor institutii din Romania.
Steven Seagal, actorul american cunoscut pentru pozitiile sale pro-rusesti, a facut o vizita separatistilor din estul Ucrainei, acolo unde s-a intalnit si cu Denis Pusilin, liderul separatist pro-rus din Republica Populara Donetk.
Nu exista regrete nici pentru "minunea" portocalie promisa in 2004, nu exista regrete pentru suspendare, pentru referendum, pentru tupeul de a se bate in campanii pro sau anti-Basescu. ... Nu pot lua prea mult in seama mesajele pro sau contra.
Si de la Pro TV stim sigur ca asa va fi. ... Gigi o stie, Pro TV-ul o stie si o stim si noi.
- Teo a fost ajutata de Adrian Sarbu, patronul Pro Tv, cu care aceasta nu si-a mai vorbit de ceva vreme. ... - Vreti sa spuneti ca Teo revine la Pro Tv?
FCSB nu are inca antrenor cu licenta Pro. S-a vehiculat numele lui Mihai Pintilii. Fostul jucator al ros-albastrilor nu indeplineste criteriile pentru a putea fi principal.
Xiaomi a lansat flagship-ul 12T Pro in luna octombrie. Xiaomi 12T Pro are o camera de 200MP creata in colaborare cu Leica.
Marcel Ciolacu spune, despre situatia canalului Bastroe, ca, in calitatea sa de presedinte al Camerei Deputatilor, nu a fost informat "nici de MAE, nici de nimeni altcineva": "Nu cream un conflict sau suntem pro rusi. Avem datoria de a proteja Delta Dunarii", spune presedintele PSD.
Serviciul de securitate al Ucrainei (SBU) anunta ca l-a capturat pe liderul opozitiei pro-ruse, Viktor Medvedchuk.
Fiind angajat al clubului, am fost ales in baza licentei PRO, eu sunt concret. ... Nu am putut decat sa accept pentru ca am licenta PRO.
Marius Croitoru, antrenorul de la FC Arges, nu are licenta Pro. ... Chiar daca un antrenor nu are licenta Pro, acest lucru nu inseamna ca nu poate sa conduca un club la nivel profesionist.
Partidul oligarhului pro rus Ilan Sor a organizat, duminica, in Chisinau, un protest la care au participat doar 3 mii de persoane, despre care presa din Moldova sustine ca ar fi fost aduse contra-cost pentru a cere demisia guvernului pro european.
In ciuda neregulilor semnalate pana in prezent de Asociatia Pro Democratia (APD), care a monitorizat prima jumatate a campaniei electorale, directorul Adrian Sorescu a remarcat faptul ca politicienii romani "incep sa respecte partea formala a lucrurilor", fapt ce denota o "civilizare" a clasei politice.
Unii, precum este Corina Cretu, par sa-l fi parasit, insa o data cu el pot parasi partidul grei precum Ioan Talpes, care deja a dat semnale in acest sens, Nicolae Vacaroiu sau chiar seful PSD, Dan Ioan Popescu, acesta avind ieri un discurs clar pro-Iliescu.
Asociatia Pro Democratia (APD), care face parte din Coalitia pentru un Parlament Curat, nu se multumeste sa-l monitorizeze numai pe Adrian Nastase, ci si pe presedintele Ion Iliescu.
"O decizie normala" Decizia Guvernului Tariceanu de a demisiona este una "normala" cita vreme a constatat ca nu-si poate continua reforma in justitie si fara aceasta programul de guvernare, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Cristian Pirvulescu, liderul Asociatiei Pro-Democratia (APD).
la Presedintie, Traian Basescu, referitoare la legalizarea casatoriilor homosexuale si la pro-movarea unei legislatii care sa permita cuplurilor formate din persoane de acelasi sex sa infieze copii.
Din adept inflacarat al comunismului, Ion Iliescu a ajuns fin analist al globalismului In timp ce PSD a cotit-o la timp in spinoasa problema a informarii cetatenilor - mai ales a celor din mediul rural, ramasi prada productiilor pro-guvernamentale emise zilnic de TVR si "Radio-Seuleanu”, Ion Iliescu a dat-o din nou in bara.
Asociatia Pro Democratia (APD), care il monitorizeaza acum si pe presedintele Ion Iliescu, a calculat ca acesta a cheltuit, in deplasarile prin tara efectuate de cand a inceput campania electorala, cel putin 22,4 de milioane de lei din bani publici, pe care Administratia Prezidentiala i-a dat numai pe benzina.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
google-analytics.com