Cautare

1085 de rezultate pentru "pro" (3.31 secunde)
Am aratat si in politica noastra externa, prin promovarea intereselor nationale, ca stim sa fim atat pro-europeni cat si, mai ales, pro-romani.
Asociatia PRO IMUNIZARE, in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina a Familiei si Societatatea Romana de Microbiologie anunta lansarea unui set de recomandari pentru un program national eficient de imunizare impotriva gripei. ... Oana Falup Pecurariu, Presedintele Asociatiei Pro Imunizare (API).
Optiunea pro-europeana a unei majoritati a cetatenilor moldoveni a fost confirmata si acest lucru obliga ansamblul clasei politice, inclusiv actorii politici care au exprimat alte optiuni, sa respecte aceasta alegere.
Am citat din discursul lui Marcus Tullio CICERO - Pro Cluentio, sustinut in anul 66 i.H.
In opinia acestuia, sunt alimente privilegiate (anti- cancer) si alimente ce trebuie evitate (pro-cancer). Prin alimentatia care previne cancerul trebuie sa intelegem o alimentatie echilibrata nutritional, adica un raport bun intre alimentele pro-cancer si alimentele anti-cancer.
Iar cat priveste povestea cu stabilitatea geopolitica, se vede bine ca guvernarile pro-europene din ultimii 6 ani au adus mai multe prejudicii cauzei europene si euroatlantice decat ar fi reusit niste partide pro-rusesti declarate.
Asociatia Pro Imunizare (www.stopgripa.ro) trage un semnal de alarma in ce priveste cresterea numarului de cazuri de imbolnaviri de gripa la copii si adulti - afectiune virala acuta extrem de contagioasa -, reafirmand inca odata importanta masurilor de preventie.
Unul dintre cei mai vizibili anti-vaccinisti din Romania, vedeta PRO TV Olivia Steer, citeaza si recomanda cartea anti-vaccin a medicului de familie Christa Todea-Gross, care este vicepresedintele Federatiei ortodoxe Pro Vita, cu filiale in 9 orase din Romania, arata HotNews.ro.
Pare ca optiunea pro-rusa s-a dezvoltat in ultimii ani si datorita exceselor de tip unionist de la Bucuresti. ... Ma bucur insa ca unii dintre candidatii pro-europeni au inteles nevoia concentrarii voturilor pe un singur candidat.
Liviu Dragnea a intrat in hora declaratiilor pro-familia traditionala cu o luare de pozitie radicala, dupa ce presedintele Klaus Iohannis s-a pronuntat pentru toleranta.
Igor Dodon castiga turul doi si devine noul presedinte al Republicii Moldova Alegerile din Romania de peste Prut (Republica Moldova) s-au incheiat cu victoria clara a pro-rusului Igor Dodon.
Goran Bjelakovici de la Spitalul Universitar din Copenhaga. Pareri pro vitamine Desigur, nu toata lumea este de acord cu asemenea concluzii.
fishactivator-pro.com informeaza: ... Site-ul oficial pentru vanzarea Activator nada Dynamite este AICI http://ro.fishactivator-pro.com/?&TID=598947637EED7B19810843FE&c=ro ASIGURA UN EFECT DUBLU:
Si, pe de alta parte, este aproape si sfarsi­tul acesta al lumii si tre­buie sa se implin­easca toate pro­roci­ile Apoc­alip­sei.
Evident, nu au lipsit listele suplimentare, urnele mobile care au alergat pe strazi fara reprezentantii Pro Democratia - ca de, incurcau. Atat de tare, incat ulterior au aparut numeroase plangeri din partea membrilor Pro Democratia - care, de altfel, au anuntat ca turul doi nu mai pupa monitorizare.
Formatiunea pro-europeana si pro-democratica Partidul Popular Crestin Democrat (PPD) s-a clasat pe locul al treilea, cistigind aproximativ 9,8 la suta din voturi.
Moscova vrea sa instaleze la Kiev un presedinte pro-rus, a aflat UK. Rusia vrea sa il puna presedinte in Ucraina pe un politican pro-rus.
Un consilier PRO Romania, in varsta de 36 de ani din Timis, a murit sambata, dupa ce a fost impuscat din greseala in piept, in timpul unei partide de vanatoare.
Ca doar asa ne-a dat exemplu si PRO TV-ul, atunci, nu va aduceti aminte cand?
Kremlinul dirijeaza protestele pro-ruse din Europa. Marsurile rusilor au aceleasi mesaje si poze cu Putin. Rusia este preocupata de imaginea sa in Europa.
google-analytics.com