Cautare

1085 de rezultate pentru "pro" (4.20 secunde)
Petre Geambasu, Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Silvia Dumitrescu, Adrian Paduraru, Sida Spataru se numara printre cei care i-au fost alaturi binecunoscutului si indragitului interpret Cornel Constantiniu la lansarea cartii ZAPEZILE COPILARIEI” de CORNEL CONSTANTINIU, Editura PRO Universitaria, Colectia ARTELE SPECTACOLULUI.
Cartea a aparut la Pro Editura si Tipografie, in traducerea lui Nicolae Constantinescu. ... PRO EDITURA SI TIPOGRAFIE Bucuresti, Romania Categoria:
Recent, in cadrul Festivalului International Animation Film Festival, Anim'est 2016, a avut loc la Cinema Pro, avanpremiera filmului Kubo si lauta magica, in regia lui Travis Knight.
Suntem romani si nu stim de ce Fostul sef al Pro TV, Adrian Sarbu, aflat intr-o situatie delicata, datorita procesului in urma caruia s-ar putea alege cu o condamnare, traieste un puternic sentiment de frustrare, provocat de faptul ca la aniversarea a 2 decenii de la crearea postului pe care el l-a construit, actuala conducere a acestuia nu a catadixit nici macar sa-i pomeneasca numele.
Un an important a fost 2005, cand a luat locul I la un concurs de interpretare organizat de PRO FM. ... Premiul era un contract cu Media Pro, dar pe mine ma convinsese o alta casa de productie sa semnez, care ulterior nu a mai facut nimic pentru mine.
Marius Manole, cel mai iubit actor al generatiei tinere, si-a demonstrat CLASA pe 1 mai, la concursul de dans de la PRO TV.
Sancta Maria, Mater Dei, Ora pro nobis peccatoribus, Ora, ora pro nobis. --------------------- N.Red. estiri.ro: traducerea rugaciunii din latina:
Filmul de lung metraj Frozen Ignat se va bucura de un spectacol de gala, la CINEMA PRO, pe data de 8 Februarie 2018.
Incepand cu 1996, ea a prezentat intotdeauna stirile cu fostul ei sot, Andrei Zaharescu, fie ca a fost vorba de Stirile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. ... Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 pana in 2003 a prezentat stirile la Pro TV.
Un specatcol de zile mari, azi, 28 februarie 2019 la Cinema Pro, ora 20:00. Editie Speciala este un proiect marca Horatiu Malaele.
Puteti citi Pescarusul Jonathan Livingston de Richard Bach, in format pdf, aici: https://msbook.pro/102-pescruul-jonathan-livingston-de-richard-bach-pdf.html (Sursa: msbook.pro)
- Inteleg ca Tudor Gheorghe - un cantaret altfel foarte talentat " face propaganda pro-comunism si Ceausescu. ... Propaganda pro-UE este benefica, obligatorie si duce la banane, mancare si calatorii cu avionul.
Evident ca este cam greu ca in momentele vulnerabile in care te lasi dusa de val sa mai ai timp si pentru a face liste pro si contra.
Pentru ca, in educatia lor de slugi cu fite, a fi pro-european, daca esti roman, inseamna sa fii fericit ca iti poti lua de dimineata pana seara portia de rahat. De unde pana unde tot rahatul asta de discutie cu pro si anti Europa?
Cum sa urasti Occidentul, pro-occidental fiind Modul in niste scursori politice din Franta, Germania, Olanda si Marea Britanie ne trateaza pe noi, romanii, dar si pe ceilalti cetateni europeni proveniti din fostele tari socialiste, da masura imbecilitatii, ipocriziei si rasismului elitelor occidentale, care acum nu trebuie sa-si mai ascunda dispretul fata de "popoarele inferioare" din Est.
"Ca noutate, am adus pasta de dinti Blend-A-Med Pro Expert Clinic Line Gum Protection - e mentolata si va costa 25 de RON.
Cei doi au vorbit despre parteneriatul dintre Republica Moldova, necesitatea revenirii postului public de televiziune in spatiul mediatic din Moldova sau orientarea pro-europeana a noii forte de stanga.
Ca senator al Romaniei si membru in Comisia romanilor de pretutindeni, imi manifest admiratia, prin prezenta declaratie politica, fata de mitingul pro-occidental de proportii, desfasurat duminica trecuta in piata centrala din Chisinau, pentru a marca parafarea acordurilor de asociere si de liber schimb intre Republica Moldova si Uniunea Europeana.
Echilibrul dintre cele doua poluri antagonice (Vestul uniat pro-occidental si Rasaritul ortodox pro-moscovit) este foarte subred. Pretentiile teritoriale ale statelor invecinate sunt destul de bine argumentate si o eventuala dezintegrare a Ucrainei ar duce la substantiale permutatii de frontiere statale in regiune.
Din parlamentul Romaniei, noi trebuie sa incurajam aspiratiile pro-europene ale oficialilor de la Chisinau si trebuie sa trasmitem experienta noastra intregului popor moldovean.
google-analytics.com