Cautare

705 de rezultate pentru "poze concert dalaras" (5.67 secunde)
ANASTACIA concerteaza in iunie la Sala Palatului din Bucuresti Superstarul pop, ANASTACIA, insotita de band-ul sau fabulos, revine in Romania in luna iunie pentru un concert incendiar.
Sambata seara, Diana Matei a sustinut un concert incendiar in Beraria H alaturi de colegii ei din Trupa Cleante. ... Emotii mari inainte de concert!
A plecat din Iris, din fata unui public de mii de persoane la fiecare concert si a ajuns sa cante in tren. ... Avand in vedere ca respectivul concert de compartiment a avut loc pe teritoriul unei tari de mare rigoare financiara, succesul Trenul fara nas n-a existat in repertoriu.
Dupa concertul sold out din decembrie 2014, ce a avut loc la fabrica, trupa Celelalte Cuvinte revine in Capitala, la clubul B52, pentru o noua repriza de hard rock, in cadrul primului concert de anul acesta din Bucuresti.
pe langa editia remasterizata a CD-ului Armaghedon, la concert se vor putea cumpara un numar limitat de tricouri, editie de colectie, dedicate albumului Armaghedon. ... Dupa concert urmeaza after party:
Ca si in anii trecuti Horia Mihail insotit de un pian de concert adevarat va poposi in foisorul din parcul Herastrau pe 16 mai de la ora 17:00 si pe 17 mai de la ora 16:00, unde vor avea loc doua recitaluri in aer liber realizate cu sprijinul ARCUB.
7), la un concert marca Taxi si avanpremiera videoclipului Joc periculos”. ... http://creart.ro/eveniment/concert-taxi-sala-teatrelli/ Pagina oficiala Taxi:
Legendarul jazzman JOHN ABERCROMBIE ajunge pentru prima oara in Bucuresti, pentru a sustine un concert in data de 17 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Radio.
Cantautorul maramuresean va sustine acest concert pe 14 decembrie, la numai cateva zile distanta de ziua sa de nastere, aceasta fiind pe data de 8 decembrie.
Cunoscutul artist va sustine acest grandios concert in cadrul turneului mondial - A LIFE IN MUSIC”.  Dupa cum spune si numele evenimentului - The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras”, cunoscutul tenor le va oferi clujenilor celebre melodii ale sale, arii de opera, opereta si musicaluri:
Asa ca pe 17 ianuarie de la ora 19:00, trupa Zdob si Zdub” va sustine un concert aniversar si va lansa si live un nou album sub forma unei compilatii de piese needitate cu titlul, 20 de veri” sub egida MediaPro Music.
Andrei povesteste ca parintii lui stiau ca el este in teribila noapte undeva, la un concert. Nici o clipa ai lui nu s-au gandit ca un concert poate avea un asemenea deznodamant.
Queen + Adam Lambert au incheiat anul cu un spectacol fabulos sustinut in seara de Anul Nou, langa celebrul Big Ben din Londra, concert transmis in direct pe tv, fiind urmarit de aproape 12 milioane de oameni.
Corina Bud a dat startul show-ului cu un concert electrizant care a incantat publicul, iar gazda evenimentului, prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, a intretinut atmosfera pe parcursul intregii seri.
Cel de-al doilea album solo al solistului Celelalte Cuvinte Calin Pop - Ritual de Iarna, scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din Bucuresti in cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, in data de 29 ianuarie, de la ora 20.00.
Primul concert din serie prezinta mult aclamatul proiect BEATLES'N'JAZZ, in cadrul caruia se vor auzi vocile invitatilor speciali Catalina Oana Beta si Adrian Nour.
Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerezsi Csongor si Darius Neagu sarbatoresc 17 ani de Taxi, impreuna cu publicul, pe 29 martie, la Beraria H, un loc plin de chef de viata, ales special pentru acest concert aniversar.
Faimosul saxofonist american Kenny Garrett revine la Bucuresti, pentru a sustine un concert la Sala Radio, in data de 21 aprilie, de la ora 20.00 Cel mai recent album al artistului, care se va auzi si la concertul de la Bucuresti, poarta numele de Pushing de World Away si pe langa nenumarate recenzii pozitive, are la activ si o nominalizare la Premiile Grammy, pentru cel mai bun album de jazz instrumental.
Asta se simte cu usurinta la orice concert de-al trupei, mai ales ca in spatele unei melancolii aproape permanente e un ceva care framanta, o energie care nu rateaza.
DUMINICA 15 mai 12.00 ACCES 15.00 - 17.30 Concurs Burgeri Restaurante 18.30 - 19.30 PREMIERE CONCURS BURGERI 19.45 - 20.30 Concert Basska 21.00 - 21.45 Concert ROA Duminica soseste momentul marilor emotii!
google-analytics.com