Cautare

705 de rezultate pentru "poze concert dalaras" (3.20 secunde)
Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian, organizeaza vineri, 27 aprilie, ora 19.00, in Sala Mare a Palatului National al Copiilor, un concert extraordinar de muzica de opereta, musical si cantonete, sub bagheta dirijorului Lucian Vladescu.
Programul a inceput insa cu un concert sustinut de trupa "Class", iar intre timp cei prezenti au primit informatii despre proiectul "Locuinte ieftine pentru tineri" si au putut privi macheta noului cartier, montata in parc in urma cu o saptamana.
Vom avea un concert pentru Ziua Independentei Ucrainei, la 8 septembrie, concert sustinut de ansamblul Kyiv Soloists. Fostul lor dirijor, Bohodar Kotorovych, a decedat din nefericire in vara acestui an, in iulie.
Corala Academica a incheiat Zilele Craiovei Ultimul concert dedicat Zilelor Municipiului Craiova din acest an a fost un concert de gala sustinut de Corala Academica a Filarmonicii "Oltenia".
Octavian Stireanu publica pe AmosNews articolul " Prizonierii dintre concert si dineu ", pe care il puteti citi in continuare.
"La primul concert pe care l-am dat, concert autentic, mama s-a speriat. Era un rock destul de zgomotos, care a reusit sa ridice o sala de 1.000 de oameni in picioare, a sunat foarte bine, era ritmat.
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
Puteti sa va alaturati inca de la inceput, venind vineri 30 noiembrie la un concert in Centrul Vechi al Capitalei.
Intr-o forma de zile mari, Bonnie Tyler a pasit pe scena Salii Palatului pentru a le oferi fanilor un concert de neuitat! ... Partenerii acestui concert au fost:
Cantareata Lili Fedorca a ramas fara voce in urma unui concert sustinut in aer liber. E luna in care artistii sunt extrem de solicitati si pentru Lili e un real ghinion ca nu va putea sa onoreze contractele.
Dupa scurta lor vacanta, fetele se intorc in Bucuresti, unde se vor pregati intens pentru un nou concert in afara tarii, respectiv in Italia, la Torino.
Evenimentul a inclus o sesiunea de autografe cu luptatorii si un concert de zile mari marca Dan Helciug, ce s-a desfasurat in Afi Palace Cotroceni, in fata magazinului Affliction, zona patinoar.
Acustic, al optulea album din cariera Vita de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie in cadrul unui concert extraordinar la Teatrul National Bucuresti.
Printre melodiile care nu au cum sa lipseasca dintr-un concert Celelalte Cuvinte se numara Iarba prin par, Daca vrei, Armaghedon, Zmeie si fabuloasa lucrare rock Oglinda.
Grimus apare pentru prima data pe scena in cadrul unui concert la Music Pub, in Cluj Napoca, alaturi de Hangar si Luna Amara.
Pe 15 mai, vor sustine un concert in Garajul Europa FM, ocazie cu care vor arata in premiera fanilor prezenti noul lor videoclip, pentru piesa "Nu ma lasa sa-mi fie dor".
Aflati in Ucraina, la Kiev, pentru a sustine un concert din cadrul turneului de promovare internationala a single-ului BACK IN MY LIFE, Tudor si Dan au fost prinsi in mijlocul protestelor desfasurate in capitala ucrainiana, fiind preluati pe drumul de la aeroport catre hotel de fortele speciale si dusi, chiar pe jos cateva strazi distanta, pana la hotelul unde urmau sa fie cazati.
Lansarea albumului la Bucuresti a avut loc in cadrul unui concert acustic.
Managementul artistei a transmis organizatorilor de la Bucuresti riderul pentru concert si se pare ca diva de origine franceza nu a avut pretentii mari in ceea ce priveste backstage-ul. ... Se mai gasesc foarte putine bilete la concert, acestea putandu-se achizitiona din urmatoarele locatii:
Intr-un interviu acordat inainte de show unei televiziuni, cantareata a declarat ca nu va fi un simplu concert ci un spectacol! ... http://www.youtube.com/watch?v=YhkDpalZCGg Playlist concert Patricia Kaas - Bucuresti, iunie 2013:
google-analytics.com