Cautare

705 de rezultate pentru "poze concert dalaras" (2.54 secunde)
"Sa vezi ce-ti fac ca ai facut poze cu ‘Sa traiti bine‘!", s-a mai auzit din multime. ... Presedintele Traian Basescu a fost prezent la Targul Cascavelei, unde a facut si poze cu fanii si a dat autografe.
Problema atasarii unei poze la CV este destul de delicata, mai ales ca unele persoane, chiar daca sunt avantajate de un fizic extrem de placut, pot fi prea putin fotogenice.
Femeile obsedate de fizicul lor tind sa posteze multe poze pe retelele de socializare, potrivit dailymail.co.uk. ... Cei care se bazeaza foarte mult pe aspetul fizic au foarte multe poze pe Facebook.
Daca ai lasat comentarii pe blog-uri sau site-uri, daca cineva ti-a mentionat numele, daca exista poze cu tine in albumele prietenilor sau daca ai urcat poze pe internet si au ajuns pe diverse site-uri, trebuie sa accepti realitatea.
S-au inventat filtre la poze, photoshop la clipuri, fond de ten si iluminator-pudra pentru fata-n fata, dar cam astea-s limitele din ziua de azi. ... Am vazut si eu cum se corecteaza poze.
Mihaela Radulescu a pus cateva poze cu ea de la eveniment in tinuta care a starnit un val de comentarii rautacioase. ... E pacat ca voi vedeti doar poze, adica ipostaze statice, in miscare se vedea altfel.
Ca sa poata impartasi cu toata lumea bucuria unei poze reusite, Alexandru a deschis o pagina pe un cont de socializare dedicata orasului in care s-a nascut si pe care nu l-ar parasi pentru nimic in lume.
Plaja mea preferata era chiar acolo, se numeste Metalia, este deosebita, in opinia mea, de aceea i-am facut o multime de poze, din toate unghiurile. ... Peste tot privelistea minunata impunea nenumarate opriri pentru poze.
Profilul lui de Fb e plin de poze cu buchete uriase de trandafiri, pisici, horoscop si poze care-ti transmit cat de singur, ranit si romantios e el.
Cand Nuti a aparut la televizor si in poze, cu mopul in mana sau pe bicicleta, toti au strigat in cor ca e o muista ipocrita si au huiduit-o pana n-au mai putut.
Seara, m-am culcat cu cod portocaliu de viscol si dimineata m-am trezit cu chef de facut poze. ... Vazusem, seara, niste rate pe Borcea (un brat al Dunarii) si voiam sa le fac poze pentru pasaport.Viscolul nu prea mai era viscol.
Erau niste stalpuleti care nu erau asigurati, lumea se urca pe ei si facea poze cu turnul.
S-a urcat pe un tren ca sa faca poze, dar s-a electrocutat. ... O studenta de 22 de ani s-a urcat pe un vagon de tren si a a scos telefonul mobil, sa faca poze.
Insiruiri de pagini care contin poze, multe poze, si explicatii atat de imbecile incat te intrebi daca la finalul celor patru sau opt clase copilul tau va sti ceva.
Teodora Maftei se afla la concert in calitate de fotograf oficial al trupei Goodbye to Gravity. ... Tanara jurnalista se afla in fata scenei scenei in momentul declansarii incendiului, facea poze trupei care concerta.
Pe 25 iunie, Nicu Alifantis a sustinut un concert de suflet in Paradisul Verde, iar la cei 56 de ani impliniti se dovedeste a fi un artist complet.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote lanseaza astazi serviciul de date mobile i-mode in cadrul unui concert Tiesto care va avea loc in Piata Revolutiei din Bucuresti.
Miercuri, 7 noiembrie, la orele 19:30, una dintre cele mai bune voci si de succes artiste din Romania, vine in celebrul Garaj Europa FM, unde va sustine un concert de zile mari!
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
1.03 Concert Daddy G & Waldeck (Arenele Romane, Bucuresti) 2.03 Concert Kitaro (Sala Palatului, Bucuresti) 2.03 Decernarea premiilor Oscar (Beverly Hills) 27.02-2.03 Targul Martisorului (MŢR, Bucuresti) 26.02-9.03 Targul de cristale de Martisor (Muzeul National de Geologie, Bucuresti) 1-2.03 Conferinta internationala "Europa 2014:
google-analytics.com