Cautare

674 de rezultate pentru "poza simona ctrina" (7.11 secunde)
De aceea, afacerile în domeniul dermato-cosmetologiei cresc vazând cu ochii. Ianosi SRL si-a început activitatea în primavara lui 2007, cu doar doi angajati, care erau si asociatii firmei, Simona si Gabriel Ianosi, medici de meserie.
Simona, campioana la Nurnberg! Petkovic - Halep 3-6, 3-6 Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 58 WTA, a castigat, sambata, turneul de la Nurnberg (Germania), dotat cu premii in valoare totala de 235.000 de dolari.
"TRUCURI MURDARE" Folosite de Sharapova pentru a castiga meciul cu SIMONA HALEP Jurnalistii de la Daily Mail au publicat un amplu articol despre performanta SIMONEI HALEP de la Roland Garros. ... SIMONA HALEP. Potrivit jurnalistilor de la Daily Mail, SIMONA HALEP ar fi trebuit sa fie castigatoarea:
Simona Halep i-a convins pe cei de la Dedeman sa construiasca un teren de tenis la fiecare nou magazin deschis Jucatoarea de tenis Simona Halep, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este complet refacuta din punct de vedere fizic si pregatita pentru "sezonul american", unde va incerca sa-si apere punctele pentru a se mentine in topul WTA.
Simona Halep redevine numarul 3 mondial, dupa castigarea turneului de la Dubai.
Am retrogradat din grupa mondiala Rezultatele zilei Simona Halep - Angelique Kerber 2-6, 2-6 Monica Niculescu - Andrea Petkovici 6-0, 6-7, 3-5 Victorie pentru Andrea Petkovici, 6-3 in decisiv, iar Germania castiga meciul cu Romania. ... Simona Halep a pierdut meciul la Fed Cup.
Urcare uriasa pentru Halep in clasament dupa ce a triumfat la Madrid Simona Halep a triumfat pentru a doua oara consecutiv la competitia de la Madrid, dupa un turneu excelent.Gratie acestei victorii, Simona a primit 1.000 de puncte in clasamentul WTA.
Simona Halep o invinge categoric pe Sharapova (Autor: Marius Doroftei) Simona Halep a scapat de cosmarul Sharapova si a obtinut prima victorie din cariera impotriva rusoaicei.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat turneul WTA de la Shenzhen (China), sambata, dupa ce a invins-o in finala pe Katerina Siniakova (Cehia), cu 6-1, 2-6, 6-0.
Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in turul secund la Australian Open, la capatul unei partide cu emotii. ... Dupa ce in primul set nu a intrat in ritmul partidei decat pe final, in mansa secunda Simona a calcat stramb si s-a accidentat.
Ion Tiriac SPUNE TOTUL despre Simona Halep: ... Omul de afaceri s-a referit si la Simona Halep si la performantele uriase pe care le are. - Simona Halep e un fenomen anormal.
Simona Uddin de la magazinul Mayuri din Capitala (cu produse indiene), situat pe Stefan cel Mare, nr. ... In principiu, ma refer la bijuterii si articole vestimentare, plus accesorii si decoratiuni indiene", ne-a spus Simona Uddin.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva. Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva. Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
La targul Piata Taraneasca si Mester(esti), Nicoleta Simona Vaduva a adus obiecte de ceramica pictate: ... "De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta, dar si semnele de carte pictate si canile pictate cu zodii!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
La aceasta editie am venit si cu tricouri pictate (gen ii), cu aplicatii originale de pe ii vechi, facute de o prietena de-a mea, Rodica, si pictate de mine", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
Ca de fiecare data, Simona Dragomir, gazda evenimentelor, va impartasi alaturi de specialisti in domeniu sfaturi privind pregatirea pentru nastere, recoltarea celulelor stem, cresterea sanatoasa a unui copil, dar si cum sa ai o silueta de vis dupa nastere.
Simona Gherghe este in culmea fericirii. ... Simona Gherghe are motive adevarate de fericire. ... Simona Gherghe prezinta Acces direct, o emisiune axata pe actualitatea de zi cu zi, in care vedetele sunt oamenii obisnuiti, cu problemele, bucuriile, grijile si intamplarile lor iesite din comun.
El locuieste in Spania de 30 de ani, si timp de 7 zile a pictat tabloul cu Simona. ... - M-a impresionat enorm Simona Halep, iar ea face ca lumea sa afle ca avem valori, trebuie sa o sprijinim pana la capat.
google-analytics.com