Cautare

399 de rezultate pentru "portul" (3.00 secunde)
Cuvinte se gasesc, insa doar ochii pot aprecia ceea ce cuvintele nu pot povesti, iar cei ce vor sa vada sunt asteptati sa la standul Nissan amplasat in Portul Turistic Tomis.
La o distanta mai mare se gaseau Olympia (cu un popas la Vasta) iar in partea de jos Monemvasia (cu opriri la Sparta, Mistra si portul Gythion, port extrem de pitoresc, de unde au fugit Elena si Paris spre Troia).
SSB si-a continuat extinderea in Judetul Prahova. In perioada 2004 - 2007 a castigat licitatiile salubrizare in Costinesti, 23 August, Portul Constanta si Tuzla.
Prin natura activitatii pe care am desfasurat-o, si a faptului ca nu de fiecare data am putut sa am grija de mine( unul din motive a fost portul bocancilor militari) am reusit sa ma procopsesc cu bataturi la ambele picioare.
Centrul si totodata simbolul orasului, este reprezentat prin cetatea Ordinului Ioanitilor, aflata pe o peninsula (Zephyron), ce imparte portul orasului, care are o minunata promenada cu nenumarate cutere si ambarcatiuni cu panze.
In premiera, la parada de 1 Decembrie va participa Detasamentul "Pipes and Drums-(Cimpoaie si Tobe) din cadrul Regimentului Regal Irlandez cu acelasi nume. Detasamentul este imaginea batalionului de rezerva al Regimentului, care continua traditiile irlandeze, inclusiv portul beretei specifice si al kiltului.
Stalpi de oameni ce tin si Cerul sus si Pamantul jos, si mai duc si portul, in cel veac ce vine.
Deputatul Amet Aledin a avut in Camera Deputatilor o prima interpelare adresata Sulfinei Barbu, ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, in ceea ce priveste un vechi proiect, existent inca din perioada interbelica, si anume realizarea unei sosele de coasta, prin care poate fi fluidizat traficul rutier si care uneste Portul Tomis cu Statiunea Mamaia.
De asemenea, Portul Constanta, Aeroportul Mihail Kogalniceanu si Canalul Dunare- Marea Neagra ar trebui sa treaca si ele in administrarea autoritatilor locale, asa cum se intampla cu toate marile porturi ale Europei sau cu Aeroportul din Cluj Napoca.
portul maritim, sectorul energetic, infrastrustructura judetului, agricultura, agroindustria, protectia mediului si turismul. "Italia are incredere in Constanta, in dezvoltarea ei pe linie economica, si suntem convinsi ca reprezinta unul dintre cei mai importanti competitori ai Romaniei.
Totodata, in timp ce presedintele tarii se afla ieri in portul Tomis, unde a sarbatorit Ziua Marinei, la Bucuresti, spiritele s-au incins.
Sunt avantaje exclusiv ale regiunii - Portul Constanta, Dunarea, canalul maritim european, care pot fi puse mai bine in valoare", a aratat Nicusor Constantinescu, presedintele CJC.
Tariceanu a transmis sarbilor sa aiba o atitudine europeana La initiativa secretarului de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Alexandru Galitatos, alte doua nave de acest gen, aflate in Portul Constanta, vor intra pe Dunare, in eventualitatea in care va fi nevoie de interventia lor.
Din cauza sesizarilor primite in ultima perioada de la locuitorii orasului Constanta si a turistilor, Directia Servicii Publice din cadrul Primariei Constanta a inceput lucrarile de reabilitare si consolidare a scarilor de acces cuprinse intre zona Esplanada, plaja Modern si Portul Tomis.
Astazi va avea loc sedinta de consiliu extraordinara, convocata de primarul Zamfir Iorgus, in care vor fi supuse aprobarii consilierilor din Mangalia doua puncte importante pe ordinea de zi.
Este vorba despre consilierul Daniel Constantin Stanoiu, pe care un capitan de vas il acuza ca i-ar fi solicitat bani pentru a-i facilita obtinerea avizului de a incarca nava si de a parasi portul.
In cazul in care criza dintre Rusia si Belarus nu este solutionata in curand, Mol va livra petrol prin intermediul retelei Adria, care face legatura dintre portul croat Omisalj si Ungaria.
El a fost arestat la ora locala 23:00 (23:00 ora Romaniei), la gara rutiera din portul Samsun de la Marea Neagra, in timp ce se pregatea sa plece spre Trabzon.
Din acest punct de vedere, Mircea Banias poate fi considerat cel mai realizat, tinand cont de boom-ul extraordinar pe care il cunoaste Portul Constanta.
google-analytics.com