Cautare

906 de rezultate pentru "portul and 66" (5.08 secunde)
Vom realiza Portul turistic de agrement modular din mai multe componente, astfel: ... - portul efectiv de ambarcatiuni, de cca. 6 mil euro (se va incerca solicitarea a 10 mil euro);
Cu inima deschisa, va indemn sa fiti in fata micului ecran, sa va iubiti vorba, cantecul si portul, a spus gazda emisiunii, Teodora Dragoi " Pop pentru site-ul TVR.
Si unde mai pui ca, pe langa gropile care ranjesc din asfalt, la bariera, taman cand trece trenul, zaresti „magnetii” (politistii stiu despre ce-i vorba!), ziua in amiaza-mare, aruncand din vagoanele care se indreapta spre Portul Constanta fierul vechi, pentru ca mai apoi sa il „recolteze” de pe jos si sa il vanda!
Noi imagini aparute pe retelele sociale arata nava ruseasca Orsk, in flacari in portul din Berdyansk. Fortele ucrainene sustin ca au mai distrus un depozit de munitie aflat sub controlul rusilor si au avariat alte doua nave rusesti.
Vor mai urma investitii in perioada urmatoare astfel incat sa folosim la capacitate maxima Portul Constanta, a anuntat marti ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
O prima masura dupa zilele de blocaj din Portul Sulina, unde zeci de nave ucrainene pline cu cerereale asteapta cu saptamanile sa descarce marfa. Portul Sulina si-a marit, de azi, capacitatea de primire a navelor.
Prima nava incarcata cu cereale ucrainene a plecat luni din portul Odesa, conform acordului semnat la Istanbul cu Rusia, a anuntat Ministerul turc al Apararii.
Nava de supraveghere chineza Yuan Wang 5 a acostat, marti, in portul Hambantota din Sri Lanka, gestionat de China, in pofida preocuparilor Indiei care considera ca aceasta nava i-ar putea spiona instalatiile militare, relateaza Reuters.
Nava franceza care a pornit din Marsilia, incarcata cu o mie de tone de ajutoare cu destinatia Ucraina, a ajuns in Portul Constanta, in aceasta dimineata.
Un incendiu puternic izbucnit in portul turc Iskenderun de la Marea Mediterana dupa cutremurul de ieri nu a fost stins nici dupa 24 de ore.
SUA ar putea sprijini financiar construirea unei cai ferate care sa lege portul Gdansk din Polonia de portul Constanta, precum si o conexiune rutiera care sa lege nordul de sudul regiunii, pentru ca trupele si echipamentele sa poata fi transportate, la nevoie, mai usor, a aratat Bogdan Aurescu.
O nava s-a scufundat, in portul Constanta, dupa ce s-a lovit de o alta ambarcatiune. Barja, aflata sub pavilion ceh, a fost inghitita complet de apa.
Armata rusa a atacat Ismail, cel mai mare port ucrainean la Dunare, care se afla la 20 de kilometri de Tulcea si 62 de kilometri de portul Galati.
Rusia a atacat pentru a doua noapte la rand portul Izmail de la granita Romaniei. Explozii provocate de drone iraniene s-au auzit in orasul aflat pe malul Dunarii, la cateva sute de metri de tara noastra.
Zeci de soferi, care se indreptau catre protestul desfasurat de transportatori, la unele dintre intrarile in Portul Constanta, au ramas fara permisele de conducere.
In premiera, la parada de 1 Decembrie va participa Detasamentul "Pipes and Drums-(Cimpoaie si Tobe) din cadrul Regimentului Regal Irlandez cu acelasi nume. Detasamentul este imaginea batalionului de rezerva al Regimentului, care continua traditiile irlandeze, inclusiv portul beretei specifice si al kiltului.
Seminarul a fost sustinut in cadrul proiectului "Improvement of Maritime Links between TRACECA and TENs Corridors", finantat de Uniunea Europeana.
Virginia Katz Sinopsis Bill Condon, castigator al Premiului Academiei (pentru Gods And Monsters), pune sub microscop viata lui Alfred Kinsey, omul care a ajuns sa descopere cele mai bine pazite secrete ale natiunii.
Este vorba de fapt de o carte scrisa, in urma cu 20 de ani, de Gregory Pedlow si Donald Welzenbach, intitulata "The Central Intelligence Agency and Overhead Reconnaissance: the U-2 and Oxcart Programs" (aproximativ, "CIA si spionajul de la mare inaltime:
"UFOs, MJ-12, and Government Informants" (OZN-uri, MJ-12 si informatori ai guvernului), un mare numar de dovezi in favoarea existentei unui asemenea grup. ... Myths, Conspiracies and Realities" (OZN-urile:
google-analytics.com