Cautare

906 de rezultate pentru "portul and 66" (3.78 secunde)
Portul Constanta reprezinta un obiectiv important pentru economia judetului Constanta si chiar a intregii tari, motiv pentru care securitatea sa este una dintre problemele de maxima importanta care ar trebui sa preocupe conducerea Administratiei Portuare.
Pana la stabilirea unui operator pentru cea mai moderna gara maritima din aceasta regiune a Europei, Administratia Portuara isi va asuma singura sarcina de a exploata Terminalul de Pasageri din Portul Constanta.
Proiect in valoare de 6 milioane de euro Revenind la portul turistic propus de Tudorel Calapod, acesta este, potrivit edilului, ideal in zona Midia, "avand in vedere ca alte intrari de acest gen sunt periculoase, nefiind protejate impotriva vantului si valurilor mari".
Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare din Romania intentioneaza sa-i actioneze in instanta pe noii detinatori ai silozurilor din Portul Constanta care au apartinut societatii falimentare Agroexport, a declarat pentru "Replica" Petre Costel, presedintele FNSPR.
La seminar vor participa reprezentanti ai Organizatiei Internationale a Muncii, sositi in Romania special pentru acest eveniment, care este rezultatul sesizarii facute de Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare din Romania la OIM cu privire la carentele ce se manifesta la nivelul dialogului social in Portul Constanta, a declarat pentru "Replica" Petre Costel, presedintele FNSPR.
Oil Terminal reprezinta singurul operator din Portul Constanta specializat in operarea navelor tanc destinate transportului produselor petroliere. De asemenea, Oil Terminal, companie la care statul roman este proprietarul pachetului majoritar de actiuni, detine in Portul si in orasul Constanta mari capacitati de stocare a produselor petroliere.
Activitatea firmelor de bunkeraj din Portul Constanta, in atentia Garzii Pana la declansarea acestor actiuni, Garda Financiara Constanta are in lucru alte cateva cazuri fierbinti, potrivit comisarului sef Cristian Radu.
Se va face un studiu de fezabilitate si vom supune dezbaterii publice acest proiect de transfer al portului vechi in exploa-tarea autoritatilor locale", a declarat intr-o conferinta de presa directorul general, Constantin Matei. Portul vechi detine 20 de hectare de luciu de apa si 60 de hectere de teren.
In Portul Turistic Tomis a avut loc ieri deschiderea oficiala a celei de a VIII-a editii a Auto Show- manifestare expozitionala dedicata autovehiculelor si accesoriilor pentru acestea, care se desfasoara in perioada 10-13 mai a.c.
La sediul Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta va avea loc luni, 21 mai a.c., la ora 11.00, deschiderea ofertelor pentru licitatia publica privind "Dezvoltarea capacitatii feroviare in Portul Constanta Sud Agigea".
La sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta a avut loc ieri sedinta de licitatie, constand in deschiderea ofertelor tehnice si financiare pentru investitia de modernizare a statiei de trasformare din Portul Constanta. Proiectul mentionat vizeaza trecerea statiei de transformare din Portul Constanta la 110KV.
In acest context, autoritatile sarbe sunt direct interesate de facilitatile oferite de Portul Constanta, avand in vedere ca aceasta tara balcanica nu mai detine, dupa destramarea Iugoslaviei, deschidere la mare.
Startul regatei se va da in Portul Turistic Mangalia pe 30 mai a.c., regata putand fi urmarita in zilele de 30 si 31 mai si la Balchik pe ecrane LCD amplasate in Yacht Marina Balchik.
Alexandru Axente" va sosi, in cursul zilei de maine in Portul Constanta. ... Este vorba despre exercitiul bilateral romano-bulgar "MCM Invisible Threat 2008", ce s-a desfasurat in Marea Neagra, in apele teritoriale ale Bulgariei si in portul bulgaresc Burgas.
La sediul Autoritatii Navale Romane din portul Constanta se va desfasura in perioada 27-28 mai a.c.
Luni, 26 mai 2008, se implinesc 24 de ani de la deschiderea oficiala a navigatiei pe Canalul Dunare - Marea Neagra (CNDM), ce constituie veriga de legatura a traficului maritim prin Portul Constanta de traficul fluvial pe apele interioare europene, formand o importanta ruta de transport cu costuri reduse pentru o gama larga de marfuri si servicii.
Acesta a afirmat ca in prezent terminalul de pasageri de care dispune Portul Constanta are o capacitate de 100.000 de pasageri, dar anul trecut numarul celor care l-au tranzitat a ajuns la aproape 25.000.
Omul de afaceri George Constantin Paunescu a inaugurat ieri o investitie de aproximativ un milion de euro în Portul Orsova, din judetul Mehedinti, si alta în cariera de granit Iardastita Mare din comuna Mehadia.
In urma cu cativa ani Kronospan Romania a deschis in Portul Constanta Sud Agigea un terminal la care se incarca si se descarca pe si de pe nave produse lemnoase.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
google-analytics.com