Cautare

906 de rezultate pentru "portul and 66" (2.84 secunde)
Cunoscut pina la infiintarea Romportmet ca "Portul Mineralier" (in cadrul fostei Intreprinderi de Navigatie Fluviala NAVROM Galati), portul a fost construit in mai multe etape, incepind din 1975, fiind proiectat initial pentru aprovizionarea cu materii prime a Combinatului Siderurgic SIDEX Galati.
Deputatul Eduard Martin a mai atras atentia ca deputatul Mironescu a recunoscut ca nu a facut prea multe pentru Constanta, dar ca s-a concentrat mai mult pe problematici privind Portul Constanta, drept pentru care ar trebui "sa aiba grija" si in aceasta privinta:
PORTUL TURISTIC CALARASI.
Deputatul democrat Laurentiu Mironescu s-a aratat ieri deranjat de acuzatiile aduse de ministrul liberal al Finantelor, Sebastian Vladescu, activitatii din Portul Constanta. ... "Nu stiu cu cine lupta Vladescu, dar Portul Constanta se lupta cu propriile mijloace pentru un parcurs european", a declarat deputatul Mironescu, care a concluzionat resemnat:
1.500 de miliarde de euro costa reabilitarea zonei costiere Printre proiectele de anvergura care vor fi realizate la Mangalia si in statiuni se numara Portul Turistic, care va fi reabilitat si amenajat cu 5 milioane de euro de la Uniunea Europeana (Consiliul Local va acoperi 16% din aceasta suma), existand aici posibilitatea ancorarii a nu mai putin de 1.400 de ambarcatiuni de lux, chiar si de tonaj mai mare, tinand cont de faptul ca portul are o adancime mare, dar este si o portiune foarte "linistita" din punct de vedere al gradului de agitatie (in momentul in care in larg sunt 7 grade, in port se inregistreaza numai unul)", le-a prezentat zona invitatilor edilul sef al Mangaliei.
Dintre subiectele abordate de Ludovic Orban cu celalalt director liberal inscris in "agenda" de lucru, Constantin Matei, de retinut atat discutia pe tema actiunilor pe care Portul Constanta le-ar putea ceda municipalitatii, dar si problema litigiului dintre companie si CFR Infrastructura, vizavi de caile ferate care strabat perimetrul portuar.
In replica, Gazprom a elaborat in 2007 proiectul South Stream, ce ar urma sa traverseze Marea Neagra din portul rusesc Novorosiisk spre portul bulgar Varna, de unde ar urma sa se bifurce spre Grecia si Italia, in sud, respectiv Serbia, in nord.
Definit drept Coridorul Pan-European de Transport VII, fluviul Dunarea este parte a axei prioritare a retelei transeuropene de transport Rin - Main - Dunare, care face legatura intre Marea Nordului, prin Portul Rotterdam, si Marea Neagra, prin Portul Constanta.
In cea de-a doua zi a vizitei, Tadici va depune o coroana de flori la Medgidia, unde se afla Monumentul eroilor sarbi - spun autoritatile locale -, dupa care este asteptat sa viziteze Portul Constanta, unde va avea o serie de discutii cu oficialii locali, dupa cum ne-a declarat Ioan Balan, directorul APC.
Primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), a cazut in dizgratia conducerii PSD Constanta, spun gurile rele, iar motivul ar fi Portul Constanta Sud Agigea.
din Portul Constanta si au efectuat prelevari de probe de acid clorhidric cu pompa Drager la firma South Container Terminal SRL, din Portul Agigea.
In portul militar Constanta, intre orele 09-18. ... Aceasta va consta intr-o cursa offshore pe traseul Constanta, Portul Tomis - Capul Midia si retur si o cursa inshore in rada portului Tomis.
Seful statului se va afla, marti, in jurul orei 11.00, in Portul Militar Constanta, unde nava-scoala "Mircea" se intoarce din marsul anual de instruire practica si aniverseaza 70 de ani de la intrarea ei in serviciul Marinei Romane.
In apele de coasta, in portul Mangalia, una din cele doua fregate ale noastre, Regina Maria, a ciocnit singurul nostru submarin - Delfinul.
Ceea ce trebuie sa rezolvam e, de fapt, Portul Constanta, care pune pe jar portul Rotterdam. Nu e de mirare ca Emmanuel Macron, presedintele Frantei, e si el framantat de statul nostru de drept, mai ales ca IAR Ghimbav nu comanda cele 20 de elicoptere Airbus aflate in dezbatere.
"Aceasta conducta permite pomparea in timp real de titei din Portul Constanta la punctul final", a precizat Grigorescu. ... Conducta de petrol va porni din Portul Constanta si va trece prin Serbia si Muntenegru, inainte de a ajunge in Croatia.
Portul Constanta a atins un volum record in traficul de marfuri, in 2004 fiind operate peste 50 milioane tone de marfa vrac si containerizata, cu 6,5 milioane tone mai mult decit in anul precedent.
Mai precis, este vorba despre un furt "pe fata” de combustibil, care se comite pe ferry boat-ul "Eforie", din Portul Constanta Agigea Sud, in dana 120.
Politica licitatiilor organizate pe blat pentru adjudecarea serviciilor celor mai profitabile din portul Constanta face parte dintr-o strategie de rapt aplicata de Gheorghe Moldoveanu cu consecventa in cei doi ani de cand se afla in varful conducerii CN APMC.
Ieri, 13 ianuarie a.c., in jurul orelor 13.00, Portul Constanta s-a confruntat cu inca un caz de poluare, despre a carei provenienta, pana la ora inchiderii editiei, nu se stia nimic.
google-analytics.com