Cautare

3757 de rezultate pentru "popescu" (2.59 secunde)
VICTOR PONTA - 38.2%, KLAUS IOHANNIS - 32,1 ELENA UDREA - 6%, CALIN POPESCU TARICEANU - 6%, MONICA MACOVEI 6%, KELEMEN HUNOR - 4.3% CORNELIU VADIM TUDOR - 2,2%, DAN DIACONESCU - 1.9%, TEODOR MELESCANU - 1.3% REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Popescu, despre candidatura lui Marian Munteanu: Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Ollie Rehn si-a exprimat aceasta opinie intr-o intrevedere avuta cu ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu. ... Ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, a explicat ca Guvernul este constient de importanta clauzei de salvgardare si ca "astfel de probleme sint discutate in aproape fiecare sedinta a Executivului ".
Ministrul Finantelor Ionut Popescu a refuzat categoric sa avizeze aceasta hotarire la care Calin Popescu-Tariceanu tine foarte mult. ... "Eu nu am semnat un astfel de act normativ si nici nu voi semna asa cum am declarat si-n timpul sedintei guvernului”, a declarat Ionut Popescu, ministrul Finantelor Publice.
Potrivit directorului adjunct al Agentiei Domeniilor Statului Constanta, Ovidiu Popescu, proprietarii care solicita restituirea terenurilor detinute actualmente de Institutul de Cercetare si Dezvoltare pentru Ovine si Caprine Palas nu au intocmit dosare conforme cu legislatia, drept pentru care, daca nu-si intocmesc alta documentatie, nu-si vor primi terenurile.
Procedurile birocratice de obtinere a avizelor si autorizatiilor pentru constructia cladirilor care vor adaposti sediile Capitaniilor Galati, Giurgiu si Braila au condus la o intarziere a finalizarii respectivelor investitii in cursul anului trecut, a aratat Romeo Popescu directorul economic al Autoritatii Navale Romane.
'Eu nu stiu sa fac nimic în acest domeniu'“, a declarat Viorel Popescu, directorul firmei. ... Pentru a avea succes, trebuie însa sa-ti respecti cuvântul dat, chiar daca pierzi, pentru ca acesta este principalul capital al firmei“, a spus Viorel Popescu.
'Eu nu stiu sa fac nimic în acest domeniu'“, a declarat Viorel Popescu, directorul firmei. ... Pentru a avea succes, trebuie însa sa-ti respecti cuvântul dat, chiar daca pierzi, pentru ca acesta este principalul capital al firmei“, a spus Viorel Popescu.
Traian Basescu si-a exprimat, miercuri, in cadrul emisiunii "Nasul" de la B1Tv, dezamagirea fata de presa romaneasca actuala, ca si regretul ca jurnalisti foarte cunoscuti, precum Mircea Dinescu sau Cristian Tudor Popescu, s-ar fi schimbat foarte mult in ultima vreme, jignindu-l in mod repetat.
Fostul fotbalist Gica Popescu si cei doi asociati ai sai, Marius si George, au investit in acest complex 10 milioane euro. La eveniment a participat si un bun prieten al lui Gica Popescu, Ion Craciunescu, membru Consiliu Director al SOS Satele Copiilor Romania.
Voiculescu, patronul lui Mircea Badea, sau Sarbu, patronul lui CT Popescu (Autor : Val Valcu) Cristian Tudor Popescu se refera, intr-o disputa cu Mircea Badea, la patronul acestuia, Dan Voiculescu. Editorialul lui Popescu se bazeaza pe logica, dar logica aveau si nazistii, de exemplu.
Anunt SOC facut de VICTOR PONTA in privinta lui GICA POPESCU Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, a declarat, luni seara, ca pe fostul mare international roman Gheorghe Popescu l-ar gratia in prima zi, in cazul in care ar deveni, in urma alegerilor din noiembrie, presedinte al Romaniei.
Astazi este ziua ta - Emilia Popescu (Autor: ... Ba mai mult, chemand-o Popescu, au fost destui care au crezut ca este fiica Stelei Popescu, fosta partenera a lui Stefan Banica Senior, si ca se incearca varianta juvenila a celebrului cuplu.
Ion Iliescu despre moartea Stelei Popescu: Teatrul romanesc mai pierde o personalitate deosebita Teatrul romanesc si cultura romaneasca mai pierd o personalitate deosebita, considera fostul presedinte Ion Iliescu, care si-a exprimat profundul regret la moartea marii artiste Stela Popescu.
Cristian Tudor Popescu in dialog cu Miruna despre tenis, jurnalism si prima pereche de blugi Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu si-a deschis usa casei pentru Miruna, prezentatoarea Jurnalului pentru copii de la Digi24.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare prima parte. ... Pentru inceput l-am ales pe Laurentiu Mircea Popescu, medic, profesor universitar, academician.
Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial IASGO. ... Irinel Popescu, subliniaza importanta si, mai ales, evolutia interesanta a tratamentului personalizat, bazat pe profilul genetic al pacientului.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei PSD Bucuresti, a precizat ieri, intr-o conferinta de presa, ca studiul a fost realizat la nivelul Capitalei in perioada 22-24 februarie pe un esantion de 987 de subiecti.
Senatorul PSD Mircea Geoana, candidatul din iunie 2004 in cursa pentru Capitala, pierduta in fata lui Traian Basescu, a declarat ieri ca se astepta ca liderul organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, sa nu demisioneze.
google-analytics.com