Cautare

3757 de rezultate pentru "popescu" (2.90 secunde)
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Inainte de a fi reales in fruntea Organizatiei PSD Bucuresti - dar optimist in privinta reusitei sale -, Dan Ioan Popescu s-a grabit sa-l desemneze pe Ion Iliescu drept candidatul acestei filiale pentru presedintia PSD-ului.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008). ... In 6 aprilie 2006, presedintele declara, intr-o emisiune televizata, ca regreta numirea lui Calin Popescu Tariceanu in functia de prim-ministru.
Popescu, neurolog si scriitor: ... Popescu salveaza vieti, dar scrie si poezie. ... Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele: ... Popescu si-a creat discursul poetic in hexagrame si in trigrame, in proza si in versuri. ... Bogdan Ovidiu Popescu - Data si locul nasterii: ... Popescu:
Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, seful Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic din institut, presedinte al Academiei de stiinte Medicale. ... Profesorul Irinel Popescu a punctat insa ca necesitatea de transplant este mai mare decat ceea ce se acopera in momentul de fata. ... Irinel Popescu: ... Irinel Popescu: ... Irinel Popescu:
Gheorghe Popescu, directorul Regiei Autonome de Apa Craiova, si-a depus luni demisia, urmand sa ocupe functia de director tehnic in cadrul aceleiasi structuri. Dupa ce a fost atentionat in mai multe randuri ca nu are calitati de manager, Popescu a lasat liber scaunul de director general al regiei.
Dan Ioan Popescu a demisionat luni din PSD, anuntul fiind facut in mod oficial in fata parlamentarilor. Popescu a spus ca isi va continua activitatea politica, in calitate de deputat independent.
Ion Popescu nu este deloc iubit de catre social-democratii constanteni. ... Alaturi de Popescu, alti doi membri marcanti ai PD-L Constanta, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, au fost invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Cu un Ion Popescu pe post de lider judetean - probabil a contat mult faptul ca este avocat si deci stie sa-si sustina cauza in fata forurilor superioare de partid -, a fost intocmita lista Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta.
Din componenta noului BPJ au disparut nume precum Tudorel Calapod, Zanfir Iorgus, Mircea Banias sau Ionel Manafu, regasindu-se aici doar primarii PD-L din judet, membrii exclusi, dar si Ion Popescu, ultimul pe lista membrilor BPJ.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Traian Basescu dupa ce va recastiga presedintia PNL. In plina campanie electorala pentru presedintia partidului, Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale impotriva lui Traian Basescu, desi initial a sustinut ca nu doreste sa intre in cursa pentru Cotroceni.
Gica Popescu ii ia locul lui Sandu si ii transmite lui Mitica: ... Viitorul presedinte al Federatiei, Gica Popescu ii cere lui Mitica Dragomir sa renunte la sefia Ligii. ... Are o varsta, ar trebui sa se retraga si sa-si creasca nepotii" - spune Popescu.
Scrisoarea din inchisoare a lui Gica Popescu Gica Popescu afirma, intr-o scrisoare transmisa MEDIAFAX, ca multumeste pentru "gandurile bune", dar ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru a stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru "cel mai greu meci al vietii", iar pentru asta are nevoie de "mai putina patima si multa liniste".
A murit tatal lui Gica Popescu Tatal fostului international de fotbal Gheorghe Popescu a murit in urma unui infarct, noaptea trecuta, la locuinta sa din municipiul Calafat, judetul Dolj. Constantin Popescu avea 72 de ani.
Marea doamna a teatrului si filmului romanesc Rodica Popescu Bitanescu a prezentat, cu verva si umor, editia din acest an a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere.
IRINEL POPESCU. Dr Irinel Popescu s-a nascut la Filiasi, a urmat Facultatea de Medicina la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, pe care a absolvit-o in 1977cu media 9.98, a fost primul clasat la Concursul de internat in specialitati Chirurgicale al promotiei.
Popescu, a publicat un text care elucideaza diagnosticul actritei Stela Popescu. ... Poate ca acum actrita Stela Popescu ar fi trait. ... "Doamna Stela Popescu, la apus Este o mare tristete pentru noi toti ca doamna Stela Popescu a apus. ... Popescu medic primar neurolog".
Declaratia politica sustinuta de Calin Popescu Tariceanu in Parlament n-a starnit prea mare taraboi mediatic si politic. ... Calin Popescu Tariceanu a intervenit tocmai cand scandalul era pe sfarsite, epuizat politic si mediatic.
Unii, precum este Corina Cretu, par sa-l fi parasit, insa o data cu el pot parasi partidul grei precum Ioan Talpes, care deja a dat semnale in acest sens, Nicolae Vacaroiu sau chiar seful PSD, Dan Ioan Popescu, acesta avind ieri un discurs clar pro-Iliescu.
Pe buletinele de vot pentru Primaria Sectorului 3 sunt inscrisi, in ordine, Robert Sorin Negoita (USL), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Iulian Popescu (UNPR) si Liviu Negoita (PDL).
google-analytics.com