Cautare

3761 de rezultate pentru "popescu pepino" (4.76 secunde)
Fostul fotbalist Gica Popescu, 43 de ani, isi face un centru comercial de tip bazar in apropiere de piata Rahova din Capitala, pe terenul fostei fabrici de vopsele a producatorului Fabryo Corporation, in urma unei investitii de 10 milioane de euro.
Producatorii de grau au dublat preturile in acest an, situatie care a creat un blocaj pe piata si a scumpit faina cu 40% in ultima saptamana, astfel ca painea va costa cu aproximativ 15% mai mult pana la finele lui august, a declarat pentru MEDIAFAX Aurel Popescu, presedinte Rompan.
Painea se va scumpi cu peste 15% incepand cu luna februarie a anului viitor, din cauza importurilor de grau, dupa ce in ultimele patru luni pretul a crescut cu 10%, a declarat agentiei MEDIAFAX Aurel Popescu, presedintele patronatului Rompan "Cresterea de pret la grau de la 120 de euro pe tona in iunie la 170 euro in iulie si la 200-220 euro in toamna acestui an, dar si majorarea de TVA de la 19% la 24%, au facut ca pretul fainii sa urce cu 60% si ca painea sa se scumpeasca cu 10% in ultimele patru luni", a spus Popescu.
Primul telefon l-am dat lui Cristian Tudor Popescu, care nu a raspuns. ... In fine, Nae Militaru a reusit sa dea de Tudor Popescu, asa ca ne-am vazut cu totii la redactie, de unde am plecat spre Ploiesti. ... In cladirea Morgii, l-au vazut doar CT Popescu si Nae Militaru.
George Popescu a decedat, miercuri seara, la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a luptat mai mult de un an cu boala necrutatoare.
Unde construieste Gica Popescu un SUPER stadion Dupa Bucuresti, Cluj si Ploiesti, inca un oras din Romania se pregateste sa umple un stadion de lux! La Targoviste va fi construit o noua arena pentru echipa lui Gica Popescu!
Nu pe Hagi, nu pe Popescu, nu pe Ilie Dumitrescu, nu pe Dan Petrescu, pe nimeni din Generatia de Aur. ... Si face faulturi dure la generatia lui Hagi si Popescu. ... Popescu, Hagi si ceilalti pot fi mai rau decat atat?
Ovidiu Popescu, 55. ... Dan Popescu, 9. ... Inaintea meciului, el s-a intalnit cu Hagi si Popescu, alaturi de care a castigat trofee pentru Barcelona. ... Gica Hagi si Gica Popescu. ... Dupa ce a petrecut o ora cu Hagi si Popescu, Guardiola si-a dus jucatorii la antrenamentul oficial, pe Arena Nationala.
Luminita Popescu din Calarasi participa zilele acestea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Achizitionez pielea din Spania si Italia", ne-a spus Lumninita Popescu. ... Lucrez diverse modele in functie de duritatea si de grosimea pielii", mai spune Luminita Popescu.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Dar, mai ales se vor intalni cu unul dintre cele mai frumoase filme realizate de Ion Popescu-Gopo: ... Ion Popescu Gopo Cu: ... Ion Popescu Gopo Cu: ... Ion Popescu Gopo Cu:
Octavian Cotescu, Stefan Iordache, Valeria Seciu, Virgil Ogasanu, Emil Hossu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu, Ion Caramitru, Draga Olteanu, Dinu Manolache, Irina Petrescu, Ion Dichiseanu, Ileana Stana-Ionescu, Alexandru Arsinel, Adela Marculescu, Florian Pittis, Florina Cercel, Costel Constantin, Rodica Popescu-Bitanescu.
Actrita Rodica Popescu-Bitanescu interpreteaza rolul Maestrei si conduce repetitiile cu o echipa de actori tineri. ... Rodica Popescu- Bitanescu: ... Rodica Popescu Bitanescu - Si: ... Rodica Popescu Bitanescu - Durata spectacolului - 1 ora 20 min - Acces general - 40,00 lei - Azi, 29 ianuarie 2019,mora 19,00:
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial IASGO 2013 (Autoare: ... Acest eveniment medical major, care reuneste peste 250 de personalitati ale lumii medicale din 35 de tari, a fost posibil gratie eforturilor remarcabile ale profesorului doctor Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial IASGO 2013.
Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, membru al consiliului stiintific al ANT, coordonatorul Centrului de chirurgie generala si transplant hepatic Fundeni. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu, in tara noastra, necesarul de transplant este mai mare, iar numarul de donatori potentiali poate creste.
Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, presedintele Congresului Romtransplant. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu - "Agentiei Nationale de Transplant ca, printr-o perseverenta pe care as denumi-o "iesita din comun", a realizat acest salt in ceea ce priveste numarul de donatori cadavru". ... Irinel Popescu.
Pentru Gheorghe Penea ziua de 15 aprilie 2000 si profesorul Irinel Popescu sunt principalele date pe care le-ar inscrie intr-un nou certificat de nastere.
Ziua News /Irinel Popescu:
Ne spune medicul ortoped Gheorghe Popescu / Autoare: ... Gheorghe Popescu, seful sectiei de ortopedie si traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, pentru o consultatie de specialitate.
Iulia Popescu, specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala la clinica Art Implant sustine ca oamenii amana vizita la stomatolog, pentru ca nu cunosc problemele grave pe care li le poate provoca muscatura incorecta sau inghesuirea dentara. ... Iulia Popescu. ... Iulia Popescu. ... Iulia Popescu.
La Muzeul Municipiului Calarasi a fost vernisata o expozitie in memoria profesorului de modelism Pompiliu Popescu Profesorul Pompiliu Popescu Muzeul Municipal Calarasi din cadrul Primariei Municipiului Calarasi organizeaza expoziția de amintiri dedicata profesorului de modelism (aero-navo-racheto-automodele) Pompiliu Popescu.
google-analytics.com