Cautare

1853 de rezultate pentru "popa dorin arges" (4.16 secunde)
La targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate. ... Modelele sunt unicat si viu colorate", ne-a spus Stelian Popa, de la care cumpara si turistii straini care trec pragul Muzeului Taranului Roman.
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului. ... - La randul meu, scrie Florian Popa Micsan, am subscris la cuvintele frumoase compuse de Stelica Aragea, despre Constantin Tudor - un om dedicat Calarasiului, un istoric adevarat.
cel al consulului Ioan Paun si cel al administratoarei Cristina Popa. Din cate se stie, atat Ioan Paun, cat si Cristina Popa au fost, in faza initiala a anchetei, invinuiti in dosarul Zambaccian. ... Potrivit Rechizitoriului, si Ioan Paun, si Cristina Popa au comis grave ilegalitati in cazul Adrian Nastase.
Seful Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat, vineri seara la REALITATEA TV, ca regimul rutier va suferi o serie de schimbari, respectiv amenzile pentru cetateni vor deveni mai usturatoare, insa se va elimina sistemul "inutil" cu puncte, iar permisele nu vor mai putea fi ridicate atat de usor.
- PDL - senator Nicolae Vlad Popa, deputat Vasile Gudu; ... - PNL - senator Dorin Dobra, senator Nicolae Cozma, deputat Paul Victor Dobre, deputat Ionel Palar si deputat Mugur Cozmanciuc; ... - PP-DD - senator Constantin Popa, deputat Mario Caloianu; ... - PNL - senator Teodor Atanasiu, deputat Octavian Marius Popa(vicepresedinte);
Liderul sindicatului din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, Dorin Micle, ne-a declarat deunazi ca salariile lucratorilor din Finante sunt cuprinse intre 500 si 18.500 de lei, acest din urma salariu apartinand directorului executiv.
Vlad Chiriches (10 jocuri/849 minute - 0 goluri marcate), Valerica Gaman (8/471 - 1), Razvan Rat (7/630 - 0), Dorin Goian (7/498 - 0), Paul Papp (5/434 - 1), Gabriel Tamas (3/225 - 0), Iasmin Latovlevici (3/138 - 0), Florin Gardos (3/113 - 0), Alexandru Matel (2/180 - 0), Srgian Luchin (2/47 - 0), Constantin Grecu (1/90 - 0) - debutant, Stefan Radu (1/22 - 0), Dragos Grigore (1/6 - 0);
Conducerea PSD Arges a decis ieri sa o ierte pe deputatul Daciana Sarbu pentru acuzele aduse conducerii partidului. ... Ieri, la sedinta biroului judetean al PSD Arges, Daciana Sarbu si-a mentinut afirmatiile la adresa sefilor politici si a reiterat faptul ca imaginea PSD este proasta.
Comitetul National al PSD se va intruni maine intr-o sedinta extraordinara in judetul Arges. ... Potrivit unor surse din interiorul partidului, practic maine la Arges conducerea social democrata va decide daca iese sau nu de la guvernare.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Prefectul de Arges, Ion Carstoiu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca dupa 1 ianuarie, daca va trebui sa aleaga, se va autosuspenda din functia de lider al PD Arges.
Cum se corecteaza astigmatismul - Corectarea astigmatismelor se face cu lentile cilindrice, de plus sau de minus, sau combinatii sferocilindrice, in functie de tipul acestora - Multe persoane apeleaza la ochelari, iar la lentile apeleaza in special sportivi din jocurile de contact, gen rugby, fotbal sau hochei Poreclit Chioru‘ la Pitesti In perioada in care Prepelita a evoluat la FC Arges, era poreclit de catre colegi Chioru‘, tocmai pentru ca inca de pe acea vreme el avea respectiva problema la ochi.
Numai in judetul Arges, vanatori pesedisti sunt Filip Georgescu, Constantin Nicolescu, Constantin Tamaga, Ion Mihailescu, Constantin Istratescu, presedintele AJVPS si, nu in ultimul rand, Ion Dumitru, edilul-sef al comunei Albota, care are cea mai impresionanta colectie de arme de vanatoare.
Spre deosebire de seful sau din primarie, viceprimarul Gheorghe Nedelescu a facut o vizita de doua ore parintilor in judetul Arges, inainte de a se intoarce la treburile din primarie, care l-au tinut ocupat toata perioada Sarbatorilor Pascale.
Orasul Curtea de Arges se pregateste, zilele acestea, sa-l primeasca pentru totdeauna pe Regele Mihai I.
Si conducerea filialei Arges a Partidului Democrat ar putea fi inlocuita, din cauza rezultatului inregistrat la alegerile pentru europarlamentare, unde a obtinut cu aproape 10% mai putine voturi decat Partidul Social Democrat.
PSD Arges a decis, miercuri, ca in locul lui Nicolae Vacaroiu in Senat sa mearga medicul Luminita Gheorghiu, fost vicepresedinte la Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap.
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
Anul trecut au mai fost contractate lucrari pentru constructia a 29 de bazine de inot, iar 15 din ele se afla in executie efectiva, in Alba, Arges, Bacau, Bistrita Nasaud, Cluj, Dambovita, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Neamt, Olt, Prahova, Tulcea.
Cea mai uzitata comparatie de pana acum a fost cea cu despagubirea de un million de euro platita de o companie de asigurari familiei a doua fetite, una decedata si una ranita grav in urma unui accident rutier din judetul Arges.
google-analytics.com