Cautare

1850 de rezultate pentru "popa dorin arges" (5.95 secunde)
Oamenii PD-ului din PNL Oradea ii cer liderului national, Calin Popescu-Tariceanu, sa-l puna la "zid" pe presedintele filialei judetene, deputatul Cornel Popa.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Desi pana acum cateva zile fostul consilier local Marian Popa era in postura de presedinte inca nenumit al Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, lucrurile au luat o turnura mai mult decat neasteptata pentru ca, in urma discutiilor purtate la Bucuresti intre presedintele filialei Judetene a PNTCD, Constantin Telegan, Marian Popa si liderul PNTCD, Marian Petre Milut, s-a hotarat ca Popa poate reveni in organizatia taranista de la Galati, dar pe functia de prim-vicepresedinte.
DORIN SARAFOLEANU, pe atunci seful Clinicii ORL a Spitalului Clinic Grivita. ... PUTEREA ATENTEAZA LA FIINTA NATIONALA si a starnit in epoca un ecou cu totul deosebit, ca de altfel toate aparitiile publice ale reputatului medic specialist Dorin Sarafoleanu. ... DORIN SARAFOLEANU, seful Clinicii ORL a Spitalului Clinic Grivita:
Alaturi de Clubul Rotary Triumf, al carui membru este, designerul le-a facut acestora o bucurie, cu ocazia sarbatorilor care se apropie Designerul Dorin Negrau este adeptul actiunilor caritabile, dar nu ii place sa se laude cu astfel de fapte.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. ... Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", spune anticarul Dorin Marcu. ... "Mergem prin satele romanesti din Sibiu, Suceava, Botosani si Valcea, de unde achizitionam aceste obiecte vechi si apoi le reconditionam pe unele dintre ele!", ne-a spus Dorin Marcu.
Scriitoarea Corina Ozon ne-a impartasit secrete din ultima ei carte, Tentatii, savurate la o bere rece Redds cu gust de merisor si de lamaie, iar momentul culminant al serii a fost colectia Chic Transilvania pentru femeia eleganta, nonconformista, dar care se mandreste cu portul popular, semnatura distinctiva a designerului Dorin Negrau.
Top 3 motive ale divortului dintre Elena Udrea si Dorin Cocos Dragi prieteni, pana la urma inevitabilul s-a produs.
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
Un fost ofiter SRI in varsta de 55 de ani, din Curtea de Arges, a fost retinut ieri pentru braconaj si uz ilegal de arma de vanatoare, dupa ce a fost prins in flagrant cu trei capre negre vanate in Masivul Capra, din nordul judetului Arges, vanatul fiind evaluat la 24.000 de euro.
Fostul realizator TV Malonga Parfait, in prezent inspector la Primaria Capitalei, a fost retinut de politistii din Arges pentru trafic de droguri.
Opt dintre victimele accidentului din Muntenegru sunt din Curtea de Arges, doar despre doua stiindu-se ca sunt in viata, internate in spitalul din Podgorita, celelalte sase fiind fie la Terapie Intensiva, fie decedate, informeaza Mediafax.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990 si vine de sase ani la targurile mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman.
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
Dupa ce Marian Popa a spus ca va reveni in PNTCD pe o functie de conducere doar daca va primi o oferta de la nivel central, se pare ca centrul il vrea sef peste taranistii galateni.
In acelasi timp, Nicolaescu a precizat ca "relatia de colaborare cu PD Mures s-a deteriorat in ultima vreme" (facand referire la inlocuirea conducerii filialei cu echipa primarului Targu Muresului, Dorin Florea - n.r.) si a apreciat ca la nivelul judetului Mures situatia prezenta este de "nefunctionare totala a Aliantei".
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Olguta Vasilescu, a declarat, joi, ca, prin retinerea presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, Directia Nationala Anticoruptie ‘si-a atins scopul de a ingropa subiectele zile‘ si a invocat diferenta de tratament intre oamenii politici.
In sprijinul afirmatiilor, Videanu a prezentat si copia permisului de conducere al candidatului PC la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, in care adresa de domiciliu este in judetul Arges, comuna Priboieni, iar permisul este eliberat de Politia judetului Arges, in data de 19.10.2007.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
google-analytics.com