Cautare

31 de rezultate pentru "poker" (3.44 secunde)
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Inpolitics reproduce opinia lui Stelian Tanase (foto), conform careia in 2012, PDL este pe dric, in pofida jocului de poker la doua capete al lui Traian Basescu:
RNG este un algoritm sofisticat utilizat in jocurile de cazinou pentru a produce rezultate aleatorii, fie ca vorbim despre rotirea rolelor unui slot sau despre impartirea cartilor intr-un joc de poker online.
"Exact ca la poker, s-a facut deschiderea" Presedintele Traian Basescu a purtat discutii si negocieri de mai multe zile cu liderii PSD privind nominalizarea lui George Maior, au declarat pentru Mediafax surse din interiorul PSD.
A fost o etapa a vietii lui in care, spune el, a invatat filozofia raului, un joc de poker, dincolo de care se afla slujbele unor oameni.
Conform noului act normativ, ar trebui facute publice inclusiv cistigurile pe care demnitarii si ceilalti membri ai familiilor acestora le obtin de la Loto, pariuri sportive si alte jocuri de noroc, fara sa se spuna insa daca se iau in considerare si eventualele venituri obtinute de la poker, fie el electronic sau neelectronic.
Ca n-a castigat nimeni Romania la poker. In ce ne priveste, chiar mi-as dori ca unii sa ajunga sa ne cunoasca.
Inundatiile s-ar putea sa inece si anticipatele Participanti la un adevarat poker politic sau la o partida de „alba-neagra” stil Obor, politicenii mioritici sunt in mod evident depasiti de evenimentele din ultimele zile.
un poker mic. "Traian, orice, numai turnator nu a fost!" Schimband putin macazul de la Steaua spre politica si ultimele acuzatii la adresa presedintelui, oricat a incercat Mircea Basescu sa evite o asemenea discutie, concluzia a fost:
Astfel de situatii se intalnesc atat la mesele de poker, cat si la pariurile sportive, la extragerile de tip bingo si mai ales in jocurile de cazinou.
"Nu aveti nici un argument moral, puteti vorbi in felul acesta la o partida de remy sau de poker si sa va legati de toata lumea", i-a raspuns primarul consilierului PRM.
Am cistigat in 1989 un viitor pentru noi si pentru copiii nostri, pentru ca acum sa pierdem totul din vina unor personaje care ' joaca poker ' cu nonsalanta, cu destinul nostru, la masa istoriei.
Fiind un iresponsabil egolatru, care a jucat poker la cacealma cu tara pe masa inca din 2004, nu se da in laturi pentru asta de la a zdruncina stabilitatea statului roman, a crea din nimic tensiuni interetnice, tensiuni intre Budapesta si Bucuresti, insultand geografia Romaniei ca sa poata trece acum la injuraturi adresate Istoriei.
Si de ce cred eu ca mandatul prezidential poate reprezenta o importanta carte in acest poker politic? Este evident ca PD-L, adica presedintele Traian Basescu, intentioneaza comasarea in 2013.
Ca la o partida de poker in care miza este Romania, se strang si isi mai dezbat ultimele bucati dintr-o tara ciuntita si chelita de tot ce are.
Uite aici cum se joaca acum poker-ul!" Si l-au facut scurt la portofel. Fara sa joace la cacialma! Multi vor spune ca nu este un lucru linistitor pentru viitor, aceasta modalitate de a prelua puterea.
Acest efect a fost anticipat de unii jucatori de poker profesionisti din Statele Unite care au comparat aceasta situatie cu cea creata de Prohibitia din 1919.
Si patronatele sunt nemultumite, sustinand ca ministrul de Finante Varujan Vosganian a plusat "ca la poker" in urma vociferarilor sindicalistilor.
Se pare ca romanilor le place sa se distreze pariind pe echipele lor favorite de fotbal, jucand jocuri de casino sau poker virtual.
In prezent sunt disponibile 16 jocuri, printre care "Zynga Poker", "Zombie Lane" si "Sudoko". Utilizatorii isi pot invita prietenii sa joace jocuri impreuna online.
google-analytics.com