Cautare

20609 de rezultate pentru "plaza romania" (4.31 secunde)
Senatorul Ioan MANG a sustinut o declaratie politica intitualta "Traian Basescu trebuie sa lase Romania sa respire", pe care o puteti citi in continuare. ... "Romania" si "trebuie". ... De sapte ani "Romania trebuie"!
De ce e importanta, nu doar pe plan bilateral, vizita lui Francois Hollande in Romania (Autor: ... Vizita in Romania a lui Francois Hollande are inainte de toate o valoare nu doar simbolica ci si politica:
Sunt muncitori si, la fel ca americanii, considera ca munca face viata mai buna“.Aflat într-un turneu de promovare a României în Statele Unite, ambasadorul SUA în România le-a spus oamenilor de afaceri din Atlanta ca tara noastra are una dintre cele mai atractive si dinamice piete din Europa.
Romania va scadea anul viitor zece pozitii, ajungand pe locul 55, intr-un top al Bancii Mondiale (BM) privind cele mai favorabile conditii pentru dezvoltarea afacerilor, in urma unor tari precum Bulgaria, Azerbaidjan, Botswana sau statele Baltice.
Romania are asigurarea ca dispune de sprijinul FMI. Oficialul FMI a mentionat ca ar fi periculos pentru Romania sa renunte la masurile de ajustare adoptate".
REWE Romania a lansat conceptul de Romania prin care comunica evolutia pozitionarii brandului Penny Market.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
Fundatia Carrefour prezinta proiectele de responsabilitate sociala sustinute in Romania Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, strategia de responsabilitate sociala a retailerului si proiectele de CSR sustinute in Romania.
Mircea Geoana crede ca este necesara o "recalibrare" a acordului cu FMI si Comisia Europeana, ca "orice crestere de taxe in perioada de criza este o eroare" si ca "banul public este in continuare cheltuit foarte, foarte ineficient in Romania", indicand Ministerul Transporturilor ca "suspectul de serviciu, de multi ani de zile in Romania".
Parlamentul European a votat ieri asupra aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, aproband Raportul Moscovici privind Romania si o rezolutie referitoare la aderarea Romaniei la UE in 2007.
Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut marti, 5 iulie a.c., o alocutiune in cadrul evenimentului de lansare in dezbatere publica a documentului strategic Romania competitiva: ... Romania puternica pe care dorim sa o construim presupune valorificarea avantajelor competitive de care dispunem.
Romania e plina de artisti - Da, se fac bani si multi chiar. ... Si crede-ma, Romania e plina de artisti foarte buni si chiar multi, doar ca lumea nu ii promoveaza, pentru ca meh, e mai important sa vezi ca iar au murit 10 oameni injunghiati aseara.
Marius Diaconescu) - Continuare - Dubla identitate a aromanilor din Romania Romanii nord-dunareni stiau de existenta aromanilor sud-dunareni cel putin din secolul al XVII-lea. ... Din ce in ce mai multi aromani au venit la studii in Romania si au ramas aici definitiv.
HotNews.ro De ce s-a simtit Hollande in Romania mai bine ca acasa. ... Romania are cateva obiective strategice legate de UE. ... Cum poate insa o tara ca Romania, macinata de coruptie, instabilitate politica, birocratie sufocanta si lipsa de competitivitate economica, sa se apropie de nucleul dur european?
Astazi, pentru a obtine un vot cat mai convingator, in special pentru Romania, comisarul pentru extindere Ollie Rehn si presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso le-au promis parlamentarilor europeni ca-i vor consulta la sfarsitul anului inainte de a face o eventuala recomandare privind amanarea aderarii, precizeaza BBC.
Fondul de investitii norvegian Romania Invest si Bank of Cyprus anunta incheierea unei afaceri de succes pentru acest moment al pietei imobiliare roamanesti.
SIVECO Romania aniverseaza 20 de ani de performanta in IT-ul romanesc SIVECO Romania implineste 20 de ani de existenta pe piata IT-ului romanesc, perioada in care a construit alaturi de clienti si parteneri proiecte mari, care au contribuit asupra progresului comunitatilor si natiunilor si au vorbit la superlativ despre IT-ul romanesc in lume.
Comisarul european pentru Extindere, Olli Rehn (foto), a declarat ieri, la plecarea sa din tara, ca numaratoarea inversa a inceput si Romania se afla pe ultima suta de metri pe care poate indeplini criteriile, prima misiune de monitorizare a comisiei sosind la Bucuresti in aceasta luna, iar un prim raport privind mersul reformelor urmand sa fie publicat in mai.
Inteleg ca vine la Brasov, vine in Romania sa semneze... ... Sper ca pe 12 octombrie doamna Merkel sa viziteze Romania. ... Romania nu are perspective, nu are sanse, nu avem nimic.
Este vorba de PNG, PNDC, Partidul Popular al Protectiei Sociale, Alianta Electorala Partidul Verde Ecologist, Asociatia Italienilor din Romania, Forumul Democrat al Germanilor din Romania, Uniunea Ucrainienilor din Romania, Uniunea Armenilor din Romania, Uniunea Sarbilor din Romania, Uniunea Croatilor din Romania, Uniunea Polonezilor din Romania, Uniunea Democrata Turca din Romania, Uniunea Democrata a Slovacilor si Cehilor din Romania, Comunitatea Rusilor Lipoveni, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania, Uniunea Bulgara din Banat-Romania, Asociatia Liga Albanezilor din Romania, Uniunea Elena din Romania, Uniunea Culturala a Rutenilor din Romania, Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani, Asociatia Macedonenilor din Romania si Partidul Rromilor Pro Europa.
google-analytics.com