Cautare

20599 de rezultate pentru "plaza romania" (3.10 secunde)
Astazi, la Capital Plaza Hotel, a avut loc conferinta de presa la care au participat medici de la Liv Hospital: ... Am avut probleme legate de niste migrene carora nu le-am dat de cap in Romania!
Cu acest prilej va invitam in data de 18 mai 2017, la o conferinta de presa, care va avea loc la hotel Crowne Plaza, sala Orhideea, orele 12:00.
Conferinta de presa va avea loc in Bucuresti, hotel Crowne Plaza, sala Orhideea I.
Mi s-a reprosat ca terenul nu a fost acordat gratis si ca Primaria va incasa in primii 25 de ani de functionare a complexului, denumit "Siret Plaza", cite 291.000 de euro anual.
Evenimentul a avut loc marti, 23 septembrie, la Hotel Crowne Plaza. Adrian Nastase i-a invitat pe romani sa ii fie alaturi la aceasta lansare de carte.
Va asteptam la Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Bloc F, Parter (langa Lidl Baicului). Va rugam sa anuntati participarea la e-mail:
Puteti achizitiona rochia superba din imagine de la Marulia Atelier, situat in Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Bloc F, Parter (langa Lidl Baicului).
Pentru cei interesati, produsele Godrich Gluten Free pot achizitionate din Auchan, Farmacia Tei, Bebe Tei - Sun Plaza. Prajiturile se gasesc in Cofetaria Dulce Boutique din Piata Amzei.
Primarului sectoru-lui 1, Andrei Chiliman, i-a fost conferita diploma "Distrugatorul parcurilor", pentru "dezastrul" din parcurile Herastrau si Bordei, proiectul "Cathedral Plaza" si reabilitarea ineficienta a strazilor.
Exista o statie asemanatoare, pentru aceleasi linii si in aceeasi zona, dar mai aproape de centrul comercial Big Berceni. Noua statie va falicita accesul la Sun Plaza Mall din sectorul 4.
Joi, 6 iunie, ora 15.00, la Hotel Capital Plaza, sala Ion Mincu 2, din Bulevardul Iancu de Hunedoara nr.
La World Trade Center Plaza - Hotel Sofitel, a avut loc, in perioada 26-28 mai, cea de a cincia editie a Festivalului Inghetatei si Ciocolatei, o adevarata campanie publicitara a producatorilor autohtoni, dar si a importatorilor si distribuitorilor de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, prafuri de inghetata si ingrediente, cofetarii, vesela speciala de inghetata si ciocolata.
Caietul de sarcini pentru licitatia de ieri fusese cumparat de o persoana fizica si de firmele THR Marea Neagra, Glina si Grand Plaza, insa la sedinta s-a prezentat numai ultima societate.
Astazi, la World Trade Plaza, s-a deschis a sasea editie a International Broadband Communications Conference (IBCC) - "The 3rd Wave".
Rossetti, langa Piata Universitatii, cu circa 100 birouri deservite de Regus pe o suprafata de 2.500 m2 pe 7 etaje si la la sfartitul anului 2008, Floreasca Centre in Floreasca Plaza Bucuresti pe Calea Floreasca cu alte 100 birouri.
La ora 18:00, si cei de la Atletico vor decola de pe aeroportul Barrajas din Madrid si vor sosi la Bucuresti doua ore si jumatate mai tirziu. Jucatorii lui Bilbao vor sta la Crowne Plaza, iar Atletico la Intercontinental.
Atrium (Arad), Galleria (Arad), Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Cotroceni, Sun Plaza, Iasi, Pitesti, Targu-Mures, Constanta, Timisoara.
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanta si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Twins (Ploiești), Cinema Arta (Targu-Mures), Cinema Unirea (Botosani).
Dupa ce a bifat aceasta intrevedere importanta, Delia s-a rasfatat din plin cu o sesiune de shopping la celebrele Galerii Lafayette, a fost cazata la Hotel Plaza Athenee Paris si a gustat cate putin din preparatele bucatariei frantuzesti.
"Ne-am nascut liberi, trebuie sa traim liberi!" Ca la toate prezentarile de moda semnate Liza Panait, recent World Trade Plaza s-a umplut pana la refuz cu mai mult de 600 de persoane extrem de interesate sa admire viziunea creatoarei asupra noului sezon.
google-analytics.com