Cautare

20609 de rezultate pentru "plaza romania" (5.00 secunde)
- Magazinele MOA din Piata Romana, Afi Palace Cotroceni si Sun Plaza sunt amenajate dupa noul concept, iar restul magazinelor se vor face treptat. ... Anuntam toate promotiile si pe Facebook si pe MOA Romania: www.facebook.com/MOA ROMANIA.
In alta ordine de idei, am vazut de curand ca v-ati implicat si in campania umanitara „Romanul la nevoie se cunoaste“, pentru ajutorarea sinistratilor, pe care ati initiat-o alaturi de Primaria Sectorului 6, Centrul National Media si Plaza Romania.
Optimo Card este un program unic de loialitate de pe piata din Romania care vine cu numeroase avantaje atat in Plaza Romania, cat si in Bucuresti Mall.
Am analizat aceasta cladire si poate intra la livrari noi in acest an", a declarat agentiei MEDIAFAX Catalina Jigman, seful departamentului birouri CBRE Romania. Pe langa aceasta cladire vor mai fi finalizate AFI Business Park, Aviatorilor Business Plaza, Prezan OB, UniCredit HQ si ART Business Center 6.
Deichmann isi continua extinderea in Romania deoarece tara noastra este o piata atractiva, interesata de domeniul fashion, romanii fiind atrasi si de raportul excelent pret-calitate al produselor, Deichmann ofera un sortiment larg de modele si marci pentru femei, barbati si copii, la preturi avantajoase, si este mereu in pas cu tendintele din marile capitale ale modei.
Cel mai mare targ imobiliar din Romania isi pastreaza traditia de a oferi vizitatorilor sai participari Exclusive!
La conferința de presa gazduita de Crowne Plaza Bucharest (sala Primavera), Paul Georgescu (40 ani), a vorbit despre cele doua mari performante ale inceputului de an (este primul roman care a parcurs distanta de 1 mila - 1609 metri in apa inghetata, la 3,20C si care a cucerit in premiera, la C.M.de Ice Swimming - medalia de aur in proba de 500 m si locul 5 in proba de 1000m), dar si despre proiectele sale viitoare.
Gala Celebritatilor Romania - USA se va difuza duminica, la CURIER TV, si poate fi urmarita la ora 18.00 - 19.00 si miercuri, la ora 13.00-14.00, in reluare!
19, in Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Corp F, Parter. ... In Romania nu reuseam sa imi gasesc haine potrivite, insa la Paris am gasit ce imi doream.
Psoriazisul nu este contagios!" s-a lansat astazi, 29 octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Psoriazisului prin conferinta de presa organizata de Societatea Romana de Dermatologie (SRD) la Hotel Crowne Plaza. ... In ceea ce ne priveste, Romania se situeaza si la acest capitol pe unul dintre primele locuri din Europa.
Fireworks Public Relations organizeaza in perioada 2-3 noiembrie 2018 la Capital Plaza Hotel Bucuresti, prima Conventie Internationala care se adreseaza terapeutilor, psiho-pedagogilor si psihologilor din Romania specializati in tulburari de dezvoltare ale copiilor si tinerilor cu TSA. ... Participarea este creditata de Colegiul Psihologilor din Romania.
Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
Dupa mai multi ani in care Bucurestiul a acuzat lipsa unei oferte hoteliere corespunzatoare cu cererea in crestere, in 2008 au fost deschise hotelurile Ramada Plaza, Radisson SAS si a fost finalizata extinderea RIN Grand Hotel, ceea ce a adus in piata o oferta in exces, apreciaza analistii firmei de consultanta.
Firma are ca obiect principal de activitate "cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii", iar de pe site-ul ei aflam ca are in desfasurare mai multe proiecte imobiliare, cum ar fi Charles de Gaulle Plaza - Bucuresti, Iris Shopping Center Titan, Avrig Business Center, Lafarge Headqaurters, The Canadian Embassy, Iris Shopping Center Pitesti, Zalau Business Center, Bucarest Tower Center, Eminescu Residential Tower, precum si mai multe "business centers" in Brasov, Alba Iulia, Buzau, Calarasi, Sf.
euro, conform datelor centralizate de Ministerul Finantelor Publice, compania Secure Management, care detine o participatie de circa 30% in acest proiect, cumpara in noiembrie 2009 un numar de 33 de apartamente in cadrul ansamblului rezidential Doamna Ghica Plaza.
Compania anuntase anterior ca in aceasta luna va fi deschis si magazinul G’Market, achizitionat anul trecut, situat in mallul Plaza Romania.
Fara a incerca sa traga o concluzie despre evolutia CRM pe cele doua continente, Will Wurt precizeaza totusi ca "Europa este mai degraba un continuator decat un lider al inovatei in afaceri." Speram ca discursul lui din cadrul Romanian Customer Management Summit organizat in perioada 23 - 24 Noiembrie 2011 la, Hotel Ramada Plaza, Bucuresti sa ne dezvaluie mai multe despre diferentele si asemanarile celor doua abordari si, nu in ultimul rand, sa ne ajute sa intelegem care dintre ele s-ar mula cel mai bine specificului lumii de afaceri din Romania.
Pictures prezinta o productie Village Roadshow Pictures, Marele Gatsby, un film regizat de Baz Luhrmann si distribuit in Romania de MediaPro Distribution, din 17 mai, in cinematografele:
Pictorul german Marcel Thiele s-a stabilit in Romania in urma cu 3 ani. ... Alexandra Usurelu (acustic live) si trupa ZUM, la Palatul Mogosoaia - Be COOLorful, la Plaza Mall, Bucuresti - Hearts, la Teatrul Odeon (in colaborare cu PRO TV) Media:
Sarbatoarea Floriilor este organizata pana duminica si de Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, in parteneriat cu Plaza Romania, printr-un eveniment desfasurat in incinta mall-ului din acest sector.
google-analytics.com