Cautare

20609 de rezultate pentru "plaza romania" (4.77 secunde)
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA. Romania dupa Razboiul din Ucraina: ... Dar Romania este in NATO.
Joi, 3 februarie a.c., la Hotel Crowne Plaza, Sala Ballroom, la evenimentul de rebranding "De la Unimpresa la Confindustria Romania". Asociatia Intreprinzatorilor Italieni, Unimpresa Romania, devine oficial Confindustria Romania.
Revistele Constructor si 1001 Credite au organizat, in perioada 19-20 martie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti, conferinta internationala cu tema "Finantarea proiectelor publice in Europa Centrala si de Est".
In incinta Grand Plaza Hotel din Bucuresti, Mivan Development a anuntat, miercuri, cea mai mare investitie din Romania intr-un lant de malluri, cu o suma de peste 700 de milioane de euro.
Reprezentantii marilor lanturi hoteliere au anuntat ca orasele mari din Romania sunt din ce in ce mai atractive pentru piata hoteliera, dar au solicitat dezvoltarea unei infrastructuri adecvate pentru atragerea unui numar cat mai mare de turisti si oameni de afaceri.
Tobet.com a sarbatorit recent 50.000 de utilizatori din Romania si cu aceasta ocazie a oferit la inregistrare un bonus record pe piata locala: ... Cu acest prilej, cei de la Tobet.com au sustinut o conferinta de presa la Hotel Capital Plaza din Bucuresti.
Marti, 23 aprilie, cu ocazia Zilei Internationale a Cartii, intre orele 10.30 - 11.30 fundatia World Vision Romania organizeaza un flash mob pentru a promova lectura.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Clubul de la Bucuresti a carei lansare oficiala a avut loc miercuri, 26 mai, la Hotelul Crowne Plaza din Capitala, este considerat un proiect de succes si chiar important pentru Romania de politicieni in ciuda ideologiei politice a acestora.
Toate aceste institutii din Romania isi "dau coate” in ceea ce priveste potentialul lor bancar si profitul inregistrat.
Seful Bancii Nationale a Romaniei s-a deghizat precum domnitorul Cuza si a vazut pe propria piele ce inseamna birocratia din Romania, dar si "amabilitatea" functionarilor publici. ... In Bucuresti, singurul hotel care distribuie vinul cu eticheta "Casa Isarescu" este Plaza Hotel.
Ce a facut Romania FOTE 2013, s-a stins flacara olimpica.
Coldwell Banker si Imoteca Residential Experts Cel mai mare numar de locuinte noi inregistrat de un targ imobiliar vreodata in Romania Apa plata pe viata la achizitia unui apartament la tIMOn Cum sa platesti zero factura la intreținere:
Investitia va fi de 139,4 milioane de euro", a declarat pentru GdS Rodrigo Moreira, reprezentant al Corporate Comunication România, consultant Sonae Sierra.
In vecinatatea proiectului se afla unul dintre cele mai mari centre comerciale din Romania, Plaza Romania, unde puteti face cumparaturile dupa bunul plac la Cora sau Bila.
In prelansare, feedback-urile au fost foarte bune, iar dupa coradrive Lujerului Cora Romania pregateste drive-uri si pentru alte magazine", a declarat marti Claudia Mirica, directorul magazinului cora Lujerului Bucuresti, citata de Mediafax.
Galericom este parte a cora Romania si administreaza galeriile comerciale ale cora. ... Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania.
Banditul Whisky prezinta povestea adevarata a celui mai mare spargator de banci si oficii postale din Est-ul Europei, un barbat plecat din Romania, care a actionat in Ungaria in anii 1990.
Opt tineri care provin din medii defavorizate au beneficiat de primul proiect de burse pentru invataarea unei meserii in domeniul tehnologiilor de ultima generatie prin programul O meserie pentru viitor, desfasurat de Samsung Electronics Romania si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.
Un program de acest gen trebuie sa intre in Romania si sa devina obligatoriu, a declarat secretarul de stat in MAI Raed Arafat, la Maratonul Resuscitarii. ... Secretarul de stat in MAI vede un astfel de proiect viabil in Romania in urmatorii ani.
google-analytics.com