Cautare

216 de rezultate pentru "playboy rocsana marcu" (4.41 secunde)
Senatorul Gheorghe Marcu l-a interpelat pe Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Lucian Bode. Obiectul interpelarii: Situatia contractelor incheiate de Hidroelectrica.
Astfel, la un apartament cu doua camere in aceeasi zona, in valoare de 150.000 de lei, impozitul platit de firma este de 2.700 de lei pe an", a spus Sorin Marcu, directorul Directiei Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova.
Evanghelistul Marcu spune: - Ieseau la el tot tinutul Iudeii si toti cei din Ierusalim si se botezau de catre el, in raul Iordan, marturisindu-si pacatele (Marcu 1, 5).
dar de la cel ce nu are si ce are i se va lua (Marcu 4, 25) par a nu fi rostite de Cristos. ... (Marcu 4, 25) Desprinse din contextul in care au fost rostite, aceste cuvinte ale Mantuitorului ridica anumite semne de intrebare.
"In Bucuresti nu vom modifica preturile", a spus Mihai Marcu, presedintele MedLife, citat de ZF. Presedintele MedLife este de parere ca odata cu implementarea acestei masuri vor aparea multe spitale care functioneaza ca fundatii, deoarece la nivelul fundatiilor nu se vor aplica noile reglementari.
Rugaciunea deasa, chiar si atunci cand nu tine seama de cererea ce o faci, nu va ramane fara rod (Marcu Ascetul), pentru ca in ea insasi se afla o putere plina de dar. ... Tine minte ca despre puterea rugaciunii vorbesc Sfintii Ioan Gura de Aur si Marcu Ascetul;
Nu excludem nici posibilitatea unor noi finantari / aliante pentru achizitii de anvergura, aceste direcții fiind parte a strategiei de business prin care vizam sa ne consolidam poziția de lider si sa ne distantam semnificativ de locurile doi si trei de pe piata, a declarat Mihai Marcu, Presedinte CA MedLife.
Expertul in securitate, Hari Bucur Marcu: - Atac de oportunitate, nu atentat terorist La Nisa a avut loc un atac de oportunitate nu un atentat terorist,spune la RFI expertul in securitate, Hari Bucur Marcu.
Statuia in ipsos a Monseniorului Ghika, aflata acum in incinta Bisericii Franceze s-a aflat pana in 1998 in proprietatea arhitectului Anghel Marcu, caruia ii fusese daruita de sculptor, in semn de prietenie.
(Chiar eu nu stiam nimic despre el pina ce n-am citit cite ceva din cele scrise de profesorul Mircea Moisa, neobosit iscoditor de vechi documente si manuscrise.) Plecat din Bals, unde se nascuse in 1904, Pandrea (pe numele adevarat Marcu), ajunge un jurist eminent, cu doctorate si perfectionari in marile orase universitare ale Europei.
Daiana Marcu a facut dezvaluiri inedite la XNS despre ultimele noutati din viata ei! Bruneta este cunoscuta pe OnlyFans, o platforma noua acum in Romania, pe care tinerele posteaza imagini tot mai sexy si fac bani frumosi.
In rest, presiunea lor de a distruge orice lucru bun din tara noastra este cu mult mai slaba decat dorinta de a schimba lucrurile in bine. (Rocsana CRISTEA)
Insa, subliniaza Petro, vrea ca Mircea Banias, liderul PD-L Constanta, dar si membrii BPJ, sa ii spuna in fata “rationamentele deciziei” si “oportunitatea deciziei”, dupa cum s-a exprimat Vasile Petro, inca sef al Garzii de Mediu Constanta. (Rocsana CRISTEA)
In momentul de fata, cele sesizate in raportul MAI se afla in cercetare, urmand ca daca falsul se dovedeste, prefectul Liviu Brailoiu sa actioneze in instanta anularea titlurilor de proprietate din zona Grindul Chituc emise din 2008. (Rocsana CRISTEA)
Asta pentru ca - zic aceleasi guri rele - de aici ii ieseau ciubucurile necesare traiului de zi cu zi. (Rocsana CRISTEA)
Daca eu de exemplu am investitori pentru zona, ce le spun? Ca nu mai putem face iar nimic?", a declarat Liviu Bamburic. (Rocsana CRISTEA)
Noi suntem de acord sa oferim sedii partidelor politice, insa cu conditia fireasca sa aiba o filiala activa in municipiul Mangalia", a mai explicat Tusac. (Rocsana CRISTEA)
"Cred ca va mobiliza si tineri care in general nu participa la vot", a spus Monica Iacob Ridzi despre fosta sa colega de partid, adaugand ca imediat dupa alegeri aceasta va fi reprimita in PD-L, "ca simplu membru", iar astfel "partidul va avea un europarlamentar in plus". (Rocsana CRISTEA)
(Rocsana CRISTEA)
Astfel, potrivit consilierilor judeteni PD-L Constanta, in cazul SC Domeniul Public si Privat SRL, "activitatea societatii a fost indelung contestata, fapt care atrage dupa sine reale suspiciuni cu privire la legalitatea continutului proiectului de hotarare". (Rocsana CRISTEA)
google-analytics.com