Cautare

331 de rezultate pentru "pin" (2.57 secunde)
sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri (de la fitoterapeutul Marius Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame, bomboane pastile cu miere si pin, miere si ghimbir, miere si menta si miere si propolsis, dar si apa de gura de la Apidavaa - la 30 RON", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
De asemenea, si siropul de muguri de pin! Si cremele merg foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe. Ce gasiti la standul lui Tirban Marius Gheorghe - tinctura din dragaica adjuvant in:
"Am adus 14 sortimente de miere, precum mierea de salcam amestecata cu pastura, mierea de pin, mierea de brad. Mai avem la stand si miere cu seminte de dovleac, miere cu alune de padure, miere cu goji, care sunt foarte hranitoare.
I-a trimis acesteia o poza cu cardul, dar i-a spus si PIN-ul. Femeia nu a luat insa doar 700 de lei, ci toti banii din cont, aproximativ 11.000 de lei, apoi l-a blocat pe barbat.
Senatorul Ion Iliescu si Petre Roman, presedintele partidului Forta Democrata, se vor intalni astazi la sediul FDR din Bucuresti pentru lansarea discutiilor consacrate relansarii stangii romanesti.
"Cerem primarului capitalei, pentru a elimina orice fel de suspiciuni legate de o posibila mita mascata sub forma forma descrisa, sa faca publice toate conventiile de acest fel incheiate intre functionari ai Primariei si societati private care au contracte cu Primaria", afirma reprezentantii PIN.
Presedintele PIN Cozmin Gusa sustine ca Elena Udrea a fost consilierul sau personal pe vremea cand detinea functia de secretar general al PSD.
Cei trei au depus ieri al Tribunalul Municipiului Bucuresti documentatia necesara pentru inregistrarea ca formatiune politica a Partidului Initiativa Nationala, pe scurt PIN, o transpunere partinica a asociatiei “Initiativa 2003“.
Propunerea legislativa a deputatilor PIN prevede, de asemenea, marirea cuantumului pedepselor pentru infractiuni la Legea sigurantei nationale cu inchisoare de la 10 la 25 de ani, cele actuale fiind de pana la 7 ani.
Pentru PRM ar vota 10% dintre cei chestionati, UDMR - 6 la suta, PC (fost PUR) - 3%. PNG, PIN si PPCD (PN¥CD) ar intruni fiecare 1%, iar in favoarea altui partid ar vota 3%.
Prin intermediul unui mesaj intitulat "BCR - Noi masuri de securitate pentru protectia dumneavoastra" clientii BCR sunt directionati pe o pagina de Internet unde li se cere sa completeze mai multe campuri cu date referitoare la numarul cardului, codul PIN al acestuia, parola numerica pentru securitate, etc.
Deputatul Aurelian Pavelescu, vicepresedinte al Partidului Initiativa Nationala, dar intrat in Parlament ca membru PD, coreleaza Legea statutului minoritatilor cu problema retrocedarii bunurilor si a terenurilor impadurite, in valoare de aproape sapte miliarde de lei, care au apartinut maghiarilor pana in 1918.
In final, cei trei au decis sa se desparta de democrati si sa porneasca singuri in cadrul propriei lor grupari politice, PIN.
pin, mesteacan, artar, specii care rezista pe stanci pentru a putea consolida versantul cu vegetatie forestiera", a declarat sambata Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii.
Totodata, conform recentului sondaj, Partidul lui Becali ar intruni 4,8% din preferintele alegatorilor, PPCD - 2,5%, PC ar obtine 1,5%, iar Partidul lui Cosmin Gusa (PIN) nu mai mult de 1%.
Sub pragul electoral de intrare in Parlament se afla PIN, cu 2%, PPCD, cu 1% si, din ce in ce mai slab la fiecare sondaj, PC, cu 1%.
In acelasi timp, reprezentantii PIN i-au solicitat ministrului de Interne Vasile Blaga sa interzica manifestarile CNS din 15 martie si "sa demareze o ancheta cu privire la materialele distribuite locuitorilor din judetele Covasna, Harghita si Mures".
Piesele de mobilier alb sunt de o eleganta aparte, fiind lucrate din lemn masiv de pin, ce creeaza o atmosfera calda, confortabila autentica.
Si nu in ultimul rand PIN-ul si PC-ul. Pentru ca multi din PSD se vor indrepta spre aceste doua partide.
google-analytics.com