Cautare

331 de rezultate pentru "pin" (6.79 secunde)
Deputatul PIN a afirmat ca, dupa conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute - cand a declarat ca Vadim Tudor a facut politie politica - s-a confruntat cu o serie de injuraturi si amenintari.
Deputatul de Gorj, Victor Ponta, il va reprezenta pe liderul PIN, Cozmin Gusa, in procesul pe care acesta il intenteaza azi lui Vadim Tudor, in urma atacurilor lansate de presedintele PRM in publicatia pe care o conduce.
Saptamana trecuta, vicepresedintele PIN Lavinia ßandru a anuntat ca va inainta doua adrese oficiale, catre presedintele Traian Basescu si catre Autoritatea de Control a Guvernului, prin care solicita clarificari cu privire la intalnirile lui Theodor Stolojan cu reprezentantii RAFO Onesti si ALRO Slatina.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, apreciaza ascensiunea fulminanta in sondaje a liderul PNG, George Becali, ca fiind creata artificial de forte obscure interesate, astfel incat "marea dezamagire legata de seful statului sa-si gaseasca un corespondent intr-un om incapabil sa guverneze Romania".
Gusa, contracandidatul lui Becali Dupa ce consilierul lui Gigi Belcali, Dan Pavel, a afirmat ca presedintele PNG vizeaza o candidatura la prezidentiale, liderul PIN, deputatul Cozmin Gusa, a declarat ca va participa si el la aceasta cursa.
Liderul PIN sustine ca a luat aceasta decizie la solicitarea liderilor din teritoriu ai partidului sau si este primul politician care si-a anuntat pana acum aceasta intentie.
Totusi PIN a propus insa un demers original: infintarea Politiei Referendumului, formata din 2000 de membri ai partidului. Acestia vor semnala eventuale nereguli constatate la scrutinul de pe 19 mai.
Liderul PIN Cozmin Gusa considera ca in problema intalnirilor lui Kondyakov din Romania Traian Basescu actioneaza "iresponsabil" si pune in pericol integritatea Romaniei.
Despre liderul sindical Marin Condescu, liderul PIN a apreciat ca este sustinatorul declarat al presedintelui Basescu si ca este sprijinit in activitatile sale de catre Ionel Mantog, presedintele PD Gorj, De asemenea, Gusa a precizat ca motivul invocat de mineri pentru a intra in greva, si anume faptul ca locurile lor de munca sunt in pericol, este "fals", adevarata cauza fiind "magnitudinea dosarului de la DNA" a liderului Condescu, dosar in care nu a mai fost citat de mai bine de doi ani.
Desi nu se vedea prea mult in judetul nostru, Partidul Initiativa Nationala (PIN) a reusit saptamina trecuta sa atraga atentia iubitorilor de circ politic. Asta pentru ca vicepresedintele partidului, Lavinia Sandru, a venit la Galati pentru a promova campania PIN "In Europa, dar nu asa".
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca unii politicieni, cum este si premierul Calin Popescu-Tariceanu, "nu au voie sa mearga in mediul rural din Romania", pentru ca vor avea "probleme mari" cu agricultorii.
Potrivit studiului, PLD, PC, PNTCD si PIN ar ramane in afara Legislativului, pentru ca se situeaza sub pragul electoral de 5%. ... Sub pragul electoral se situeaza PLD, PN¥CD, PC si PIN.
"Cea mai flagranta interventie", in opinia PIN, ar fi cea a reprezentantului PD Sorin Frunzaverde care, "in numele organizatiei masonice din care face parte, si beneficiind de influenta conferita si de pozitiile politice sau administrative pe care le-a detinut, coordoneaza in mod direct alegerea noului Patriarh".
Domnul Vosganian a savarsit un fapt similar domnului Chiuariu, si tot in scandalul Posta, cu omul de afaceri Sorin Creteanu", a declarat liderul PIN. ... Solicit, de asemenea, DNA-ului sa faca de urgenta precizarile legate de domnul Vosganian", a mai afirmat deputatul PIN.
Liderul PIN, deputatul Cozmin Gusa, considera ca "vinovati" pentru situatia creata in Italia sunt politicienii italieni, care au incitat populatia si mass-media la "intoleranta" la adresa romanilor.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a declarat, joi, dupa ce a fost audiat de procurorii de la Parchetul ICCJ, ca a sustinut in fata acestora aceleasi acuzatii pentru care premierul Calin Popescu Tariceanu s-a adresat justitiei, anume avantajarea firmei Comnord printr-o hotarare de guvern.
Fostul campion mondial la box profesionist Leonard Doroftei a declarat marti ca liderul PIN Cozmin Gusa i-a propus sa intre in politica.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, ii solicita primarului general Adriean Videanu sa puna in aplicare executarea amenzilor decise de ARBAC si validate de Consiliul General al municipiului Bucuresti la adresa societatii ApaNova.
Potrivit lui Hogea, decizia BEC a fost luata cu unanimitatea voturilor si vizeaza doar semnul electoral al PIN pentru Bucuresti. ... El a explicat ca, in aceste conditii, in dreptul candidatului Cozmin Gusa si al listei PIN pentru consilierii pentru Bucuresti, pe buletinele de vot va fi un patrat gol.
Liderul PIN Cozmin Gusa, candidat la Primaria Capitalei, a declarat, marti, ca secretarul general al PDL Vasile Blaga, care si-a anuntat oficial candidatura la postul de edil, este "de treaba", dar are handicapul ca a condus PD Bucuresti, care a dat "cele mai mari tunuri" la bugetul municipalitatii.
google-analytics.com