Cautare

331 de rezultate pentru "pin" (4.57 secunde)
PIN va trimite parlamentarilor europeni inca un raport anti-UDMR referitor la Universitatea Babes-Bolyai, in replica la declaratia celor trei europarlamentari ai Uniunii, de la PE, privind reinfiintarea universitatii cu predare in limba maghiara.
PIN arata, intr-un comunicat de presa, ca raportul sau contine si concluziile unei discutii intre vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, si rectorul Universitatii "Babes-Bolyai", Nicolae Bocsan.
Criteriul "30+" va sta la baza intocmirii listei PIN pentru alegerile europarlamentare, a anuntat ieri conducerea formatiunii.
Intr-o scrisoare deschisa adresata Presedintelui Romaniei, PIN Bacau reclama faptul ca "termenul de finalizare dat de constructori si administratie, sfarsitul lui 2008, este revoltator".
Gusa a declarat joi intr-o conferinta ca a aflat ca pe forumurile pe care intra yoghinii de la MISA se face propaganda PIN, iar membrii miscarii sunt indemnati sa stranga semnaturi pentru partid.
Presedintele PIN, deputatul Cosmin Gusa, a prezentat un Top 100 al "parlamentarilor expirati", despre care afirma ca "sunt penali" sau "se afla in lupta cu trecutul".
PIN a cerut Birourilor Permanente ale celor doua Camere infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru a identifica senatorii si deputatii din provincie care isi deconteaza banii de chirie, desi au proprietati imobiliare in Bucuresti.
PIN a intocmit un "ghid al fraudarii alegerilor" care se adreseaza, potrivit presedintelui PIN, Cozmin Gusa, reprezentantilor mass-media, ONG-urilor si observatorilor la alegeri.
Candidatul PIN la Primaria Capitalei, Cozmin Gusa, s-a intalnit, luni, la sediul partidului, cu liderii PSD Viorel Hrebenciuc si Miron Mitrea. Potrivit celor afirmate de liderul PIN, intalnirea a avut loc la solicitarea repreyentantilor PSD.
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru il acuza pe Sorin Oprescu, candidatul independent la Primaria Capitalei, de intocmirea ilegala a listelor pentru sustinerea candidaturii.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca rezultatul pe care l-a inregistrat la alegerile pentru Primaria Capitalei indica faptul ca inca nu i-a venit timpul si a precizat ca nu intentioneaza sa se inscrie in competitia electorala pentru Presedintie, in anul 2009.
Deputatul Lavinia Sandru a anuntat, marti, ca isi va depune candidatura ca independent pentru Colegiul de deputat 22 - Cotroceni, dupa ce a demisionat din PIN, unde era prim-vicepresedinte, si a afirmat ca intentioneaza sa duca in viitorul Parlament spiritul partidului.
"Daca nu ma consultati in legatura cu numirile pe mine sa nu mai contati!" ar fi spus Iliescu la un moment dat.Liderul PSD Mircea Geoana a incercat sa-l tempereze pe Iliescu spunand ca Gusa nu va intra in partid ci va lucra exclusiv pentru el in calitate de consilier.Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat ieri ca partidul nu are nevoie de "mercenari" si "strainasi" precum Cozmin Gusa si s-a intrebat retoric daca nu cumva PSD a devenit un partid "de handicapati" daca a ajuns sa-l mandateze pe fostul lider PIN sa reorganizeze filialele din Ardeal."Gusa eu cred ca e un factor perturbator un element strain de acest partid.
schimbarea codului secret (PIN) si obtinerea unui extras de cont al cardului de credit, a declarat directorul executiv din cadrul institutiei, Igor Zganjer."Schimbarea codului PIN este importanta pentru ca ofera mai mult confort si mai mult control asupra cardului", a explicat Zganjer.
Mai mult, pentru a-i convinge pe clientii on-line ai bancii sa le dea datele personale precum numarul de cont si codul PIN, atacatorii promit o polita de asigurare a conturilor bancare de pana in 50.000 euro.
1 Mai reprezinta pentru Silvia de la Pin Up Girls deschiderea oficiala a gradinitei pe care o are la Arad.
Constantin Paun - un film de animatie care aduce in prim plan un moment de istorie sau Calatoriile lui Pin-Pin, regia: ... CALATORIILE LUI PIN-PIN Scenariul si regia:
Lavinia Sandru va deschide lista PIN la alegerile pentru Parlamentul European.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cosmin Gusa, a prezentat ieri la Camera Deputatilor proiectul unei motiuni simple cu titlul „Ce faceti cu petrolul Romaniei?“, pe care o va inregistra la Biroul Permanent dupa ce va strange numarul necesar de semnaturi, minimum 50 de deputati.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, considera ca suntem aproape de un colaps economic care, deocamdata, nu este vizibil.
google-analytics.com