Cautare

331 de rezultate pentru "pin" (3.30 secunde)
Reprezentantii PIN au depus luni la BEC o contestatie referitoare la prezenta pe listele partidelor a lui Cristian Anghel (PNL), Petru Filip (PD), George Becali (PNG), politicieni despre care afirma ca au dosare la DNA, Parchetul General, respectiv la instante, pentru infractiuni de coruptie.
Purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Initiativa Nationala, Luminita Chipaila ne-a precizat ca la inceputul lunii decembrie a facut o solicitare, adresata primarului Dumitru Nicolae, in care a cerut repartizarea unui sediu in care filiala judeteana a PIN sa-si poata desfasura activitatea.
PIN sustine ca, in urma sesizarii oficiale a lui Cozmin Gusa, referitoare la avantajele patrimoniale pe care primarul Adriean Videanu le-a obtinut in urma montarii bordurilor de granit din Bucuresti, Curtea de Conturi a confirmat ca isi extinde cercetarile in respectivul dosar.
Candidatii PIN si PDL la Primaria Generala al Capitalei, Cozmin Gusa si Vasile Blaga, s-au contrat, joi seara, la ProTV, Gusa intrebandu-l pe Blaga de ce nu l-a exclus din partid pe Adriean Videanu, pentru incompetenta, iar Blaga replicandu-i ca are legaturi cu "oameni din anumite servicii".
Daca tot a decis sa se mute la Arad, acolo unde locuieste de cateva luni, alaturi de baietelul si sotul ei, Silvia de la Pin-Up Girls si-a adus si mama langa ea.
Carevasazica, am aflat ca Adunarea Nationala a liderilor PIN, ar fi hotarat excluderea lui Aurelian Pavelescu (din pura intamplare deputat de Olt ales pe listele PD), mana dreapta a lui Cozmin Gusa din acest asa-zis partid, acuzat grav pentru purtarea unor negocieri secrete cu liderii altor partide.
formatiuni politice aflate la putere, din cauza conflictelor pe care le-a avut cu conducerea acestora, Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD si mai apoi membru in Biroul Permanent al PD, este in prezent presedintele nou-infiintatului Partid Initiativa Nationala, pe scurt PIN, care a fost inscris oficial ieri, 10 martie a.c., la Tribunalul Bucuresti.
Partidul Initiativa Nationala (PIN) mai are, deocamdata, ca vicepresedinte pe Aurelian Pavelescu, ca secretar general pe Sergiu Constantinescu, iar ca purtator de cuvant pe Lavinia Sandru. ... El a precizat ca in PIN nu vor fi primiti fosti nomenclaturisti comunisti.
Liderii PIN, Cosmin Gusa si Aurelian Pavelescu au acuzat ieri faptul ca proiectul de statut al minoritatilor nationale, „opera exclusiva a UDMR, se vadeste a fi si o actiune de supravietuire a clanurilor politico-economice maghiare constituite in jurul UDMR in ultimul deceniu, ideea de pastrare a identitatii culturale a minoritatii aparand ca o forma de pastrare a privilegiilor“.
Sergiu Constantinescu, secretarul general al Partidului Initiativa Nationala (PIN), a anuntat ieri ca partidul sau a decis sa-i confere lui Adriean Videanu (foto), primarul general al Capitalei, Diploma de participare la "Ocolul Bucurestiului in 10 promisiuni electorale" si trofeul "Marmura din faianta pentru primarul de la Alianta".
In cadrul Centrului Cultural Mangalia a avut loc prima sedinta, cea de constituire si alegere a componentei Biroului de Conducere Local al Partidul Initiativa Nationala (PIN).
Inaugurarea filialei a avut loc in cadrul Adunarii Generale Judetene a PIN, care a reunit toti cei 37 de delegati ai partidului. PIN Constanta porneste la drum cu cinci membri:
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, sustine ca senatorul independent Ioan Talpes "este inca ofiter activ" si ca vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, a fost, inainte de 1989, "ofiter acoperit".
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri, public, ca presedintele PRM a facut politie politica.
PRM Galati a raaspuns in termeni extrem de violenti la atacurile aduse de Lavinia Sandru, membru al PIN, care a anuntat caa detine documente ce dovedesc faptul caa seful peremistilor, Vadim Tudor, a "turnat" pentru fosta Securitate.
Oana Rotaru, purtatorul de cuvant al PIN Bucuresti, a solicitat RA-APPS sa faca publica lista persoanelor care locuiesc in mod ilegal in imobile de protocol si sa rezilieze aceste contracte.
Presedintele PIN, deputatul Cozmin Gusa, a anutat ieri ca formatiunea sa va boicota alege-rile pentru Parlamentul European din primavara anului viitor, deoarece Europa ii trateaza pe romani ca pe "o natie inferi-oara".
Vicepresedintele PIN Lavinia ßandru a declarat ieri pentru Mediafax ca detine informatii conform carora SIE ii pregateste un dosar premierului Tariceanu.
Solicitarea liderului Organizatiei Femeilor Democrate Mures, Valeria Antonie, adresata Serviciului de Asistenta Sociala pentru a o decadea din drepturile parintesti pe deputatul PIN Lavinia ßandru a generat o reactie-raspuns si din partea PSD.
Deputatul PIN Lavina Sandru a prezentat ieri la Cluj un raport al filialei privind "mafia PD" din jurul lui Emil Boc, in care liderul democrat si primar al municipiului Cluj-Napoca este acuzat ca patroneaza o increngatura de interese din jurul sau.
google-analytics.com