Cautare

331 de rezultate pentru "pin" (2.97 secunde)
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a lansat ieri, la Galati, campania de distribuire de brosuri referitoare la campania intitulata “In Europa, dar nu asa”. ... Liderul PIN a tinut sa precizeze ca actiunea formatiunii pe care o conduce nu are un caracter anti-european, ci unul euro-critic.
PIN face publice o serie de amendamente pe care intentioneaza sa le introduca in Tratatul European, amendamente care, spun cei de la PIN, "pot servi in viitor interesului national al Romaniei".
Liderii PIN considera ca decizia Biroului Electoral Central de respingere a semnului electoral al aliantei al carei candidat pentru Primaria Generala a Capitalei este Cozmin Gusa este un "atentat la competitia libera", motiv pentru care au contestat-o la organul emitent, la tribunal si la ICCJ.
"Dimineata am avut o intalnire cu liderul PIN Galati, Viorel Irimia, cu care sunt in discutii avansate.
Cum formatiunea pe care o conduce, PIN, nu a reusit sa se ridice la mai mult de 2 procente din voturile electoratului, Sandru a schimbat strategia si urmareste sa se apropie de o serie de politicieni din PSD.
Diaconescu isi baga PIN-ul in buzunar. ... Dan Diaconescu nu este singurul care vede PIN ca pe o rampa de lansare. ... Apropierea de PIN si, implicit de Dan Diaconescu, i-ar oferi lui Vanghelie platforma mediatica a OTV-ului.
Reprezint interesele statului roman, ale PSD si ale opozitiei, nu cred ca fara mine s-ar fi putut obtine putinele victorii politice ale opozitiei" REBRANDUIRE PIN, baza pentru platforma civica a UNPR Pe de alta parte, Uniunea Social - Progresista (USP), platforma de stanga alternativa la USL, este in curs de infiintare.
Firmele si persoanele implicate in aceasta inselatorie - SC Loenermark SRL din Poarta Alba, SC Scu Pin Clean SRL si Transport Comercial Prest SRL, ambele din Constanta, controlate de Costel Buzatu, Emil Pricop, respectiv Daniel Gruea - au fost depistate si anul trecut de Garda Financiara, dupa ce au furat de la stat tot 50 miliarde lei vechi.
Aflandu-se intr-un turneu prin tara, presedintele general al Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, a declarat sambata, la Zalau, ca persoanele care intentioneaza sa se inscrie in randurile partidului, trebuie sa stie ca "nimeni nu le da nimic".
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, sustine ca "cel putin doi fosti premieri", ministri, precum si membri din conducerea UDMR vor fi "loviti", pana in toamna, de dezvaluirile CNSAS care vor confirma colaborarea lor cu fosta politie politica.
Pentru ca DNA nu s-a autosesizat pe baza unor formulari considerate "extrem de vagi", PSD, PRM si PIN uzeaza de procedura legala a sesizarii.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, ii cere oficial ministrului de Interne, Cristian David, identificarea persoanelor care l-au agresat in Piata Universitatii, sustinand ca are informatii ca acestea au fost mineri din Valea Jiului adusi de liderul lor sindical, Marin Condescu, pentru a provoca "o mineriada portocalie".
Liderul Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, a venit pregatit la conferinta de presa de ieri a partidului pe care-l conduce cu un "Top 10" al sustinatorilor presedintelui Traian Basescu.
PIN, condus de Cozmin Gusa, a depus ieri, la Curtea de Apel Bucuresti, o contestatie in cazul judecatoarei de la Curtea Constitutionala Aspazia Cojocaru, care a primit din partea CNSAS un verdict de necolaborare cu politia politica comunista, considerand decizia "nelegala si netemeinica".
Candidatii PIN pentru cele 35 de pozitii de pe lista cu care partidul vrea sa intre in campania pentru europarlamentare au fost chemati la examinare.
Cozmin Gusa nu are de gand sa incheie nicio alianta pentru ca nu a gasit inca niciun partid care sa semene cu PIN-ul.
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru se afla pe primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare.
Lista celor 35 de candidati PIN care vor participa la scrutinul pentru Parlamentul European este deschisa de catre deputatul Lavinia Sandru, care a obtinut punctajul maxim la concursul organizat de partid, se arata intr-un comunicat de presa.
Sesizarile au fost redactate si semnate de 25 de lideri PIN si de cei 35 de candidati ai partidului la europrlamentare si se refera la refera la intentia declarata a presedintelui Traian Basescu de a convoca un referendum pentru ziua de 25 noiembrie 2007, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul European.
Dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins plangerea formulata de PIN fata de hotararea BEC de a nu inregistra semnul electoral al partidului - reprezentand ursul carpatin - pe listele pentru alegerile europarlamentare, liderul PIN, Cosmin Gusa, a cerut inclusiv interventia presedintelui Traian Basescu in rezolvarea problemei sale.
google-analytics.com