Cautare

348 de rezultate pentru "pin up girls" (3.26 secunde)
Potrivit aceluiasi sondaj, pe locul trei in preferintele electoratului pentru functia de primar al Capitalei s-a aflat candidatul PNL, Ludovic Orban, care a obtinut 13,7% din voturi, urmat de Cristian Diaconescu (PSD) cu 9,9%, Cozmin Gusa (PIN) cu 5,1%, Daniel Fuciu (PNG) cu 2,3%, Aurelian Pavelescu (PNTCD) cu 2,1% si Codrin Stefanescu (PC) cu 1,2%.
unde a concurat - fara succes - pentru scaunul de primar general al Capitalei il face pe presedintele PIN sa se intoarca la prima dragoste:
Presedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri ca premierul Emil Boc va reduce indemnizatia pentru cresterea copilului doar peste cadavrul sau.
Dar de ce are nevoie Diaconescu in aceste conditii de o asociere cu alte opt partide, dintre care sapte fantoma si doar unul mai cunoscut, respectiv PIN-ul Laviniei Șandru?
Pe culoare se vorbeste deja despre noua formatiune a lui Geoana, facuta pe structura PIN, careia i s-ar alatura si cateva nume importante ale PSD, despre intrarea acestora la guvernare si despre destramarea USL-ului in ianuarie.
Pin-ista Lavinia Sandru si conservatoarea Minca - duidui principiale pana in maduva convingerilor - au lepadat tinutele vechilor formatiuni, s-au costumat cazon si au iesit degraba la raport in fata generalului Gabriel Oprea.
Dupa modelul si stilul PIN in care n-a mai ramas nici Lavinia Sandru? ... Sau va pastra tipicul PIN, dar o va inlocui pe Lavinia Sandru cu Denise Rifai?
Bancile care emit carduri isi avertizeaza posesorii de astfel de instrumente bancare ca pot fi victimele unor retele de hoti care instaleaza la bancomate copiatoare de carduri si PIN-urile acestora in vederea sustragerii banilor din conturile clientilor, anunta siteul Ghiseul Bancar.
Astfel, conform regulamentului, comerciantul acceptant are obligatia ca, la momentul prezentarii cardului pentru efectuarea unei tranzactii, sa verifice, in conformitate cu prevederile contractului incheiat cu institutia acceptanta si cu reglementarile legale, identitatea utilizatorului (prin verificarea actului de identitate, compararea semnaturii de pe chitanta cu cea existenta pe aversul instrumentului, solicitarea introducerii codului PIN).
Site fals pentru obtinerea codurilor PIN de la carduri Numai ca un astfel de comportament al cumparatorului roman il transforma de cele mai multe ori in victima, intrucat produsele ieftine pe care le achizitioneaza sunt de o calitate foarte slaba si in majoritatea cazurilor nu se acorda garantie pentru ele.
"Institutiile acceptate pot stabili prin prevederile contractuale incheiate cu comerciantii acceptati, in cazul nesolicitarii codului PIN de catre POS-ul utilizat, ca identificarea sa se faca si prin solicitarea unui act de identitate al detinatorului", a declarat Gheorghe Gherghinescu, directorul Sucursalei Judetene Dolj a Bancii Nationale a Romaniei.
Ceasul PayPass permite utilizatorilor sa faca cumparaturi cu o valoare de sub 15 euro, fara a mai fi nevoie de semnatura sau cod PIN.
Nu doar Marca Telecom a gasit conditiile de la licitatie inacceptabile, in cadrul aceleiasi proceduri si alte doua societati - SC AS PIN SRL si de catre SC Capera SRL - considerand ca trebuie sa depuna contestatii.
Mesajele vin chipurile din partea unor banci occidentale si solicita date strict confidentiale cum ar fi codul numeric personal, numarul cardului bancar, precum si codul PIN al acestuia.
Denumeste si da pin unei conversatii de grup pentru un acces mai rapid Cu Facebook Messenger ai posibilitatea sa salveze grupurile favorite de pe Facebook si sa ai un acces mai rapid la ele, adaugandu-le in tab-ul de Groups.
sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, sirop de muguri de pin - la 20 RON (de la fitoterapeutul Marius Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
crema antirid - 15 RON (contine arnica si tre-frati-patati), tinctura de ghintura, tinctura d epufulita, tinctura de ienupar, siropuri de catina cu propolis, siropuri de pin - 20 - 25 RON, ceaiuri de napraznic, hepato-biliar, pentru sistemul nervos, de limba-cerbului si ceai glicemic si de marul lupului.
sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri (de la fitoterapeutul Marius Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame, bomboane pastile cu miere si pin, miere si ghimbir, miere si menta si miere si propolsis, dar si apa de gura de la Apidavaa - la 30 RON", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
De asemenea, si siropul de muguri de pin! Si cremele merg foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe. Ce gasiti la standul lui Tirban Marius Gheorghe - tinctura din dragaica adjuvant in:
"Am adus 14 sortimente de miere, precum mierea de salcam amestecata cu pastura, mierea de pin, mierea de brad. Mai avem la stand si miere cu seminte de dovleac, miere cu alune de padure, miere cu goji, care sunt foarte hranitoare.
google-analytics.com