Cautare

348 de rezultate pentru "pin up girls" (4.61 secunde)
Pe principiul girls just wanna have fun, Anda Adam petrece o zi intreaga la piscina, alaturi de o gasca de fete.
De-a lungul timpului, Sergiu Istrati a mai colaborat cu Ale Blake pentru piese precum Weekend", Universe", Girls Go La", single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe cel mai mare canal de YouTube din Romania, Cat Music.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat ieri la Arad ca este unul dintre principalii opozanti ai votului uninominal, care ar trimite in Parlament "doar baietii cu multi bani ce isi permit sa-si faca imagine".
El a fost reales presedinte al PIN. Din 258 de voturi exprimate, 252 au fost "pentru" realegerea lui Cozmin Gusa, 4 "impotriva" si s-au inregistrat 2 "abtineri".
Cosmin Gusa, presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), nu poate uita cum a fost indepartat din conducerea PD pe vremea cand liderul acestei formatiuni politice era inca Traian Basescu.
stefanescu a precizat ca este posibil ca, la alegerile anticipate, PSD Bucuresti sa se prezinte singura, avind in vedere faptul ca PC, PP si PIN sunt ostile declansarii procesului electoral.
Liderul PIN a sosit la sediul Parchetului instantei supreme in jurul orei 10.30, pentru o audiere in dosarul presupuselor stenograme PSD, despre autenticitatea carora Gusa s-a pronuntat inca o data, spunand ca cele atribuite sedintelor la care a participat sunt reale.
In acelasi timp, Partidul Initiativa Nationala (PIN), condus de Cozmin Gusa, sustine ca reducerea numarului de parlamentari se poate face doar prin modificarea Legii electorale, potrivit prevederilor constitutionale, nefiind nevoie de un referendum. In comunicatul PIN se arata ca, potrivit art.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a constatat ca retorica antimaghiara si antiminoritara este continuata de reprezentantii unor formatiuni frustrate, cum ar fi PIN si PSD.
Cozmin Gusa, liderul PIN, i-a cerut ieri, printr-o scrisoare, presedintelui Parlamentului European, Josep Borrel, sa constate neconstitutionalitatea Statutului minoritatilor si sa nu ia in seama solicitarea UDMR ca aderarea Romaniei sa fie conditionata de adoptarea acestei legi.
Gheorghe Ciuhandu, presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD - fost PN¥CD), a anuntat ca nu intentioneaza sa colaboreze in vreun fel cu Partidul Initiativa Nationala (PIN) sau cu formatiunea condusa de Gigi Becali, Partidul Noua Generatie (PNG).
Sprijin de la PIN Lavinia ßandru, deputat al Partidului Initiativa Nationala, a declarat tot ieri ca parlamentarii ar trebui sa fie preocupati de independenta lor, iar nu de obtinerea unor privilegii precum pensii sau indemnizatii tranzitorii.
Deputata independenta si vicepresedinta Partidului Initiativa Nationala (PIN), Lavinia ßandru, a anuntat ieri ca i-a solicitat ministrului de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, prin intermediul unei interpelari, sa explice care sunt consecintele demersului lui Gyorgy Frunda la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei.
Fostul presedinte, Ion Iliescu, si liderul Fortei Democrate din Romania (FDR), Petre Roman, pregatesc racolarea PRM pentru lansarea mult- discutatului "Pol Social", structura-"cupola" pentru partidele de stanga, care va include, pe langa PSD, FDR si PIN, formatiuni ecologiste si sindicale.
UFOs & The National Security State, The Cover-Up Exposed 1973-1991 (OZN-urile si statul national de securitate, musamalizarea demascata 1973-1991).
Printre candidatii potentiali se numara presedintele PPCD (PN¥CD) Gheorghe Ciuhandu, liderul PIN, Cozmin Gusa, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, presedintele PNG, Gigi Becali, sau liderul PSD, Mircea Geoana.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a sustinut, ieri, intr-o conferinta de presa, ca senatorul independent Ioan Talpes "este inca ofiter activ", ca a avut legaturi cu familia Ceausescu si ca, in calitate de sef al SIE, nu a facut nimic pentru deconspirarea Securitatii.
Deputatul PIN a afirmat ca, dupa conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute - cand a declarat ca Vadim Tudor a facut politie politica - s-a confruntat cu o serie de injuraturi si amenintari.
Deputatul de Gorj, Victor Ponta, il va reprezenta pe liderul PIN, Cozmin Gusa, in procesul pe care acesta il intenteaza azi lui Vadim Tudor, in urma atacurilor lansate de presedintele PRM in publicatia pe care o conduce.
Saptamana trecuta, vicepresedintele PIN Lavinia ßandru a anuntat ca va inainta doua adrese oficiale, catre presedintele Traian Basescu si catre Autoritatea de Control a Guvernului, prin care solicita clarificari cu privire la intalnirile lui Theodor Stolojan cu reprezentantii RAFO Onesti si ALRO Slatina.
google-analytics.com