Cautare

348 de rezultate pentru "pin up girls" (4.05 secunde)
Liderul PIN l-a prezentat pe Chiuariu ca facand parte din grupul de la Iasi, impus de Fenechiu, prietenul lui Viorel Hrebenciuc, pentru marele merit de a-i fi fost acestuia avocat.
Intr-un comunicat remis publicitatii, PIN anunta ca marti, intre orele 15.00 si 17.00, va picheta sediile judetene ale UDMR si cabinetul senatorial al presedintelui interimar, Nicolae Vacaroiu.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a adresat un apel celorlalti lideri ai partidelor parlamentare in care propune ca solutie o "pace politica" care inseamna sa i se ofere presedintelui Traian Basescu ceea ce isi doreste:
Liderii ardeleni ai PIN ii solicita presedintelui partidului, Cozmin Gusa, eliminarea criteriului potrivit caruia candidatii din Transilvania la PE trebuie sa cunoasca limba maghiara. ... Toti cetatenii de origine maghiara ar trebui sa invete ei limba romana", a declarat Dorin Apahidean, liderul PIN Cluj.
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru sustine ca semnaturile de sustinere pentru alegerile europarlamentare nu mai sunt valabile si cere Guvernului sa adopte de urgenta o noua hotarare pentru organizarea euroalegerilor.
"PIN este singurul partid din Romania care procedeaza legal in aceasta privinta, restul partidelor depunandu-si listele de semnaturi de sustinere in absenta listei candidatilor la europarlamentare, asa cum prevede legea 33/2007", se arata intr-un comunicat al partidului.
Partidul lui Traian Basescu a obtinut, la alegerile europarlamentare de duminica, 41,5% din voturile locuitorilor Mangaliei, urmat, la mare distanta, de PSD - 16,2%, PLD - 9,8%, PNL - 7,6%, PC - 7,4%, PNG - 5%, PRM - 4,4%, PIN - 4,3%.
Deputatul Cozmin Gusa, a fost desemnat, in unanimitate, de Consiliul Liderilor PIN, drept candidatul acestei formatiuni la Primaria Generala a Capitalei. Anuntul a fost facut de vicepresedintele PIN Lavinia Sandru care a mai mentionat ca detaliile acestei decizii urmeaza sa fie prezentate intr-o conferinta de presa.
Biroul Electoral Central a respins, joi, semnul electoral al candidatului PIN la Primaria Capitalei, Cozmin Gusa, precum si al acestei formatiuni pentru Bucuresti, la propunerea reprezentantilor PC si PNL in BEC, Vlad Hogea si, respectiv, Tudor Chiuariu. Semnul PIN continea textul:
PIN s-a subtiat considerabil Cea mai activa formatiune politica a ultimelor sapte zile este de departe reprezentata de Partidul Initiativa Nationala, care, intr-un intervat extrem de scurt, a ajuns sa treaca de la glorie la deziluzie.
Cozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria Generala a Capitalei, a lansat joi un documentar intitulat "Ne-am saturat cat ne-au furat - Celalalt Bucuresti" si imnul sau de campanie "Ne-am saturat cat ne-au furat", o melodie hip-hop, compusa si interpretata de un anonim.
Cat de sigure sunt tranzactiile on line In UE utilizarea codului PIN este din ce in ce mai rara. ... Multi comercianti din tarile mai dezvoltate nu mai solicita PIN-ul la tranzactii sau pot exista unele bancomate care nu primesc decat carduri cu cip.
Eram la etajul 2 al cladirii intr-un balcon cu alte cursante, iar atunci cand profesorul a trecut pe sub acesta, eu am facut o gluma: - Hey teacher, you are Romeo and we, the girls, are your Juliettes!
Freaky Friday, Confessions of a Teenage Drama Queen, Mean Girls si Herbie: Fully Loaded. Urmatoarele roluri principale le are in filmele Bobby si A Prairie Home Companion.
Din LaLa Band Magazine nu lipsesc paginile de Beauty, in care LaLa Girls dezvaluie secrete din ritualul lor de frumusete, dar nici paginile de timp liber din care puteti afla preferintele fiecarui membru al trupei in materie de carti, filme, muzica, vacante, sport sau shopping.
Ch’artist organizeaza de exemplu workshop-uri pentru gradinite, scoli (inclusiv petreceri de absolvire), pentru confectionarea marturiilor la nunti sau botezuri, pentru team building-uri ale clientilor corporatisti, dar si petreceri tematice (de burlacite, sau ocazionate de diverse sarbatori mai mult sau mai putin traditionale) sau pur si simplu "girls night out", fara un motiv special.
In afara de Cristi si Mirel, din Special Guest Orchestra fac parte Iolanda Moldoveanu - solista si semifinalista la Vocea Romaniei in 2013, Florian Rus - solist, Andrada Cumpanas - backing vocals, Diana Ganea (ex - Blaxy Girls) - chitara, Marius Lung "Ursu" - chitară
Invaders Show - un performance de dans, lumini si lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucuresteana cel mai mare robot de entertainment din lume, alaturi de DJ Cyborg si Cyborg Girls, cei care vor acapara Piata Constitutiei prin coregrafie si efecte speciale demne de Anul Luminii.
Concertele vor fi completate cu momente artistice sustinute de Mirror Dancers - un spectacol-surpriza care imbina dansul cu tehnologia luminoasa de ultima generatie, Freakquency - un spectacol de dans unic, in care breakdance-ul intalneste muzica clasica si cultura urbana, Invaders Show - un performance de dans, lumini si lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucuresteana cel mai mare robot de entertainment din lume, alaturi de DJ Cyborg si Cyborg Girls, care vor avea prin coregrafie si efecte speciale demne de "anul luminii", cum este supranumit 2015, a precizat muncipalitatea.
proiectiile holografice 3D, muzica compusa de Gerard Fahy si participarea membrei Girls Aloud - Nadine Coyle! Acest show time extravaganza”, asa cum a fost numit de cei de la The Los Angeles Times, a realizat de fiecare data spectacole cu casa inchisa, incantand milioane de fani!
google-analytics.com